Přejít na výpis diskuzí
Další trailer na Assassin's Creed III vybízí k povstání
4.7.2012 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
trailer je výborný ... kvalitná filmárčina. Až je toho škoda na túto mainstremovú záležitosť.
-
toto vidim na rekordnu predajnost. na americkom trhu taketo pateticke patrioticke masirovanie velmi funguje. ´MERICAH ! FUCK YEAH !
-
Panove nehadejte se historii vzdy pisou vitezove, tak to bylo je a bude.
-
Samotný video parádní. Bitevní scéna lepší než z kdejakýho filmu a ta hádka na kongresu (nebo co to je v té druhé scéně) jako by vypadla z nějakého dobového obrazu. Jen je to zbytečně tendenční, když to srovnám třeba se seriálem John Adams, tak je ta "černobílost" až k pousmání.
-
O Assassin's Creed III jsem tu viděl asi tak 3 příspěvky. To se vážně tak nudíte, že si nemůžete vylejvat komplexy někde jinde než v diskuzi na herním webu? *7*
-
-
Tak pardon *1*, já jsem jim to ale říkal *1*
Těším se na Assassins Creed 3, hrál jsem všechny a už se nemůžu dočkat pokračování.
Trailery jsou pěkný, všechny se mi líbily.
Nothing is true,everything is permitted..... -
-
Nothing is true, everything is permitted *3* Na všech předchozích dílech Ubisoft ukázal, že umí, tak pochybuju, že si nechá ujít trojku *4*
-
-
-
Když už se z tohodle stala filosofická debata, snažte se neargumentovat tak hloupě. Nejvíc se tu objevuje ad hominem (snaha shodit něčí názor tím, že ho přirovnám k něčemu špatnému, nejznámější - hitlerova karta - a jak taky ne, dole ji někdo použil) ... pro rychlou ilustraci můžete vycházet z této infografiky http://1.bp.blogspot.com/-QDJLIcQIWbA/T5mXh-9xyMI/AAAAAAAACjw/RDIslht15jk/s1600/fallacies.jpg
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=TcAXxUnlMN0 od 2:01 - tomu řikám debata... *1*
-
-
sakra, tohle http://www.youtube.com/watch?v=TcAXxUnlMN0&feature=related
-
-
Nejlepsi vstup, jak nekoho zacist privest reagovat inteligentne (pokud si myslis, reaguji hloupe), je sam se zapojit do debaty zasvecene a inteligentne prihodit svuj nazor. Ale prijit do debaty a rict bavite se hloupe, ja vam to rikam a to je cely, to je podle me jedna z nejvetsich hlouposti, jak se ucastnit debaty :)
-
-
Souhlasím, to ode mne nebylo zrovna chytré ;) ... nicméně si stojím za tím co říkám. Naprostá většina lidí (samozřejmě i já) se doupouští v argumentaci chyb, tzn. argumentují špatně, hloupě, jedno jak to nazveš. A to i chytrých a vzdělaných, takže jsem tím nechtěl nikoho urazit. Nu a jak jsem podotkl, v této diskusi je špatné argumentace docela dost - dodal bych, že nezávisí na tom, zda-li má ten či onen pravdu nebo ne.
-
-
Samozrejme, dyt jsme jenom lidi ;)
-
-
-
-
KONEČNĚ! Konečně je tu hezký trailer k AC3. Zatim jsem si nazapamatovala žádný - už ani ten co vyšel nedávno mi nic neříká. Furt to není ono a neni to typickej AC trailer, ale konečně nějakej, co je dobrej.
-
Narozdíl od víry jsou ale "ty různý teorie a hypotézy" podložený nějakým faktem/důkazem. Nestav prosím evoluci a náboženství na stejnou rovinu.
-
-
No já bych radši tuto debatu o evoluci ukončil přece jen jsou to stránky o hrách.Nicméně Vy věříte v evoluci, věřící věří v boha a dokud nedostanu rozumné logické vysvětlení ( tu pohádku o vývinu z opice fakt neberu ) tak nebudu věřit ani jednomu ze zde uvedených "vysvětlení".
-
-
Vira v Boha je jedna vec, ale popreni evoluce vec druha. Podle Bible je svet stary nejakych deset tisic let, od Adama a Evy, a to s prominutim nemuze myslet nikdo rozumnej vazne :)
-
-
Stáří Země se odhaduje na 4600 milionů let. Důležité slovo "odhaduje" a to slovo bych mohl použít na celou teorii evoluce. Nevěřím ani v jedno.....věřte si čemu chcete to je Vaše věc.
-
-
A ty neveris ani vedeckymu pohledu na stari vesmiru? Evoluci? Takze neveris nicemu? Nebo necemu uplne jinymu?
-
-
Ale evoluce je taky v podstate overena a vyzkusena v praxi. Nejsem teda takovej intelektual a nastudovanej inteligent, ale uz Drawin dokazoval evoluci na nejakych ptacich nekde na ostrovech, kde bylo jasne videt, jak se jeden druh prizpusobil prostredi a jiny jinemu (na ostrove izolovanemu), takze jednem ptakum se vyvinulo treba jine zbarveni a zobak, i kdyz na zacatku byli stejni. A takhle evoluce funguje. Samozrejme se takovy dukaz neda udelat na cloveku.
-
Ale no tak.... srovnávat evoluci s gravitací, tomu sám nevěříte....gravitace je vyskoušená v praxi a můžu její efekt vidět na vlastní oči, totéž se ale nedá řici o evoluci.
-
-
O tom se nedá diskutovat, určuje se to podle stáří hornin, ty neklamou. Ten čas se dá jedině navýšit, pokud najdou něco starší, snížit už těžko.
-
-
Tady nejde ani tak o stáří planety, ale o evoluci člověka, ale jo chápu Vás, vědci řekli že jsme z opice tak je to pravda......
-
-
-
Jsou i rozumní věřící, co takhle víru nehltaj, neboj. :) Stačí mít vlastní hlavu a ani berlička v podobě víry z tebe hlupáka nemůže udělat. A o tom to, myslím, je.
-
-
Podle me vira je neco jako ten patriotismus, jak se tady uz o tom mluvilo. Neni to neci, k cemu by clovek dospel, ze by k nemu promluvim Buh a on by prozrel. Je to jednoduche, narodis se v krestanske komunit, jsi krestan, narodis se v muslimske, jsi muslim, narodis se v tibetu, jsi budhista. Na tom neni nic rozumneho, neni to nic pro co by se clovek rozhodl, je to v podstate tradice. Ale ok, uz pisu samozrejme o nicem jinem, hodni verici, co jim vira pomaha at v tom ci onom smeru, ty jsou v poho :)
-
-
Nemyslim, ze se na to koukam jednoduse. Koukam se na to prave z globalniho hlediska, kde vznikaji problemy a to je vzdycky o tom, co nekdo povazuje za spravne a jiny to vidi uplne opacne. A co jineho k tomu prispiva nez lpeni na konkretnich teritoialnich zasadach, mysleni, kulture, tradici, vire? Kdyby vsichni lidi se zacli soustredit na vnimani sveta a lidi v nem jako celku a nelpeli by na sve vire, prislusnosti ke statu, kulture (proti ktere samo ale nemam nic), tak by se cely svet prehoupnul uplne do noveho veku a spousta problemu by se vyresila lusknutim prstu. Ja vim, ted uz vypadam hodne naivne, ale to je zkratka smer, kterym se snazim uvazovat, i kdyz realita je zatim jina.
-
Tak to není. Jedině u lidí, kteří nad svým životem nepřemýšlí. Já se narodil v ateistickým státě s křesťanskými kořeny v rodině, která je z půlky silně věřící a z druhé půlky silně ateistická a dospěl jsem do zájmu o buddhistickou filozofii a mohl bych se vzdáleně i za buddhisty považovat. Do patriotismu můžeš taky dospět až určitou situací - například při napadení vlastní země a při napadení třeba ztráty blízkého. Koukáš se na to moc jednoduše :)
-
-
-
Jo a to sem jeste prehnal, nejakych 5000 let casto krestani uvadi :)
-
-
-
omlouvám se , reakce jinam
-
-
Toto je herní server, nebo filozofický. Diskuze na Games jde brutálně do ... (domyslete si)
-
-
Safra, toto není diskuzní fórum filosofické fakulty MU? Tak to jsem zde špatně.
-
Ty tu vidis nejakou filozofii?
-
-
Nechutně americký *11*
-
-
Vyčítejte americké firmě ( Activision ) patriotismus. To je k s míchu nemyslíte? *5*
-
-
K smíchu je tohle video... jednostranně zaujaté
-
On ale i patriotismus je docela k smichu :)
-
-
Pokud se zvrhne v nacionalismus nebo se praktikuje jen, že se dostaneme do semifinále v hokeji, tak souhlasím, ale na tom mít rád svoji zem snad není nic špatného, natožpak k smíchu. Když to dotyčný nijak nepřehání, samozřejmě. *4*
-
-
Kolem a kolem, co je to patriotismus a k čemu má být... Robotron má pravdu, ať už jde o hokej nebo o válku, je to jenom iracionální pocit hrdosti, kterej si v sobě člověk vyvolá, aby si mohl připadat sounáležitě. Je to pitomost. Jsme hrdý na svoje hokejový týmy, jakožto na lidi, který s náma kolem a kolem nemají nic společnýho a který jsme v životě nikdy neviděli, jenom proto, že jsou to češi - coź v případě naší země často znamená babička z německa a strejda polák - a zároveň přejeme všechno nejhorší ostatním týmům... Ve válce (extrémní případ, ale přesto) je to ještě větší absurdita.
-
-
to šullík : pěkná narážka na naší politickou scénu *1* Já bych ale spíše řekl, že jim chybí morální hodnoty ( a to všechny *1* ).
-
vlastenec dokáže povýšit zájem ostatních, nad zájmy své vlastní. Má více hodnot, než jen peníze a moc (které ho také dovedou k pocitu uspokojení = štěstí a blaha). V takovém případě by žádný vlastenec nekupoval Casy, Pandury ... jen aby si namastil kapsu, ale dával by peníze na charitu. Nešetřil by na sociálním a zdravotním sektorem státu, ale snížil by si dobrovolně plat...
-
Tady jsem se asi nepochopili, já kritizoval patriotismus u hokeje, protože to vyvstane jen v okamžiku, kdy jsme se někam probojovali, tedy že to je docela pokrytecké.
-
-
A proc mit rad jen svoji zem? Proc byt hrdy na to kde jsem se narodil? Nikdo z nas si to nevybral, proste jsme se na tom svete, miste ocitli. Vlastenectvi je pak jakasi nutnost? K cemu? Samozrejme ze muzu byt hrdy na to co se dokazalo tam kde jsem se narodil, ale pak mluvim o konkretnich vecech, na co jsem hrdy, ne o vlasti.
-
-
Já bych to bral taky, jenže to nefunguje, lidská civilizace ze Star Treku bude ještě dlouho, ne-li navždy, hudbou budoucnosti. *3*
-
Hairy_ass: no me je to k smichu :) Me moc nebavi u kazdy ho nazoru psat to "me". Nemam rad patriotismus, vlastenectvi, netolerantni viry a vsechny tyhle veci ktere lidi rozdeluji.
-
Já taky nikde nepíšu, že to je nutnost, to píšeš ty. Já se jen ohrazuju proti tvému tvrzení, že to je k smíchu.
-
Vyborne. A jak toho dosahneme? V prvni rade, ze tak zacneme uvazovat :)
-
Vážený pane, ještě stále na naší planetě existují různé státy a ten ptariotismus tu proto zatím bude. Ano, přeji si dožít se doby, kde se bude brát lidstvo jako celek a nebude se dělit na státy, rasy, náboženství, nebudou války, lidé si budou pomáhat atd.Ale zatím je to jen zbožné přání.....
-
-
-
Pokud jste vlastenectví ( ať už ve fotbale nebo hokeji nebo u jiné události ) nikdy nepocítil tak se vašemu příspěvku nedivím. *5* Ale je to docela smutné. *13*
-
-
"vlastenectví" při fotbale a hokeji považuju za nejhorší a nejúsměvnější formu "čecháčství" a "přizdisráčctví" jakou je náš nárůdek charakteristický
-
Proc? Co je to vlastenectvi? Vlastenectvi v lidech potrebuje vzbuzovat vlast, aby lide s vlasti sounalezeli, aby kdyz je valka, sli za vlast bojovat a meli z toho dobry pocit a ne naprosty zmar, ze jdou zabijet lidi, a nemaji tuseni proc vlastne. Z vlastenectvi nepochazi nic dobreho (v dnesni dobe).
-
-
-
-