Přejít na výpis diskuzí
Další trailer na Assassin's Creed III vybízí k povstání
4.7.2012 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
Ten film jsem neviděl, ale Vy to víte lépe než já co jsem viděl a co ne, že jo *1*
-
Já tu ale mluvím o jedné nebo dvouch generacích.Ne to nemá cenu Vám něco říkat.....
-
Já ho z tebe nemusim dělat, zvládneš to bez okolků sám...
-
To Můj názor:
Příteli, nehltej tolik toho Prométhea...je to jen sci-fi film ,)) -
Bože, ty si blázen...to jsme asi všichni furt asiati co? Vzhledem k tomu, že obyvatelé střední (ti Slovanští) Evropy jsem dotrajdaly z nějakých kazažských stepí...
-
Nothing is true, everything is permitted *3* Na všech předchozích dílech Ubisoft ukázal, že umí, tak pochybuju, že si nechá ujít trojku *4*
-
Už na mě nereagujte prosím, nemám Vám co říct.
-
A je to tady nadávky od Vaší osoby, no nic jiného jsem od Vás ani nečekal..... *6*
-
Tak pardon *1*, já jsem jim to ale říkal *1*
Těším se na Assassins Creed 3, hrál jsem všechny a už se nemůžu dočkat pokračování.
Trailery jsou pěkný, všechny se mi líbily.
Nothing is true,everything is permitted..... -
O Assassin's Creed III jsem tu viděl asi tak 3 příspěvky. To se vážně tak nudíte, že si nemůžete vylejvat komplexy někde jinde než v diskuzi na herním webu? *7*
-
Zatimco prispevek hned vlakno pod tim pises: Vy jste opravdu mentál, ale opravdu...... Tak si to ujasni, komu nadavas, kdyz ho neznas :)
-
tim jsi neřek naprosto nic *3*
-
V tom s Vámi souhlasím, a hlavně jsou objektivní narozdíl od české wiki.
-
Myslel jsem tím všechny účástníky diskuze, jo a s tou husou, tak Vy jste se ozval první, tak to se Vám trochu nepovedlo.Ne a nesnížím se na Vaší úroveń a nebudu Vám nadávat, když Vás neznám, to opravdu ne.Nejsem jako Vy tak se s tím smiřte.
-
A to říká kdo? Větší blbost jste napsat ani nemohl.Je pochopitelné, když mám německé předky tak z části Němec jsem, ale to Vy nepochopíte takže Vám to nemá cenu vysvětlovat.
-
Nenazyval jsem nikoho kreacionistou, a na to druhe existuje krasne ceske prislovi o potrefene huse, kterou jsem nejmenoval :)
-
Za to Vy jste exemplář, když si pořádně neumíte přečíst můj příspěvek.....psal jsem :
Nicméně toto tvrzení není potvrzené ani vyvrácené.
- to samé se dá říct o evoluci.....
Upřímná slova světoznámého britského evolucionisty ledacos prozrazují:
„Evoluce je nedokázaná a nedokazatelná, věříme jí proto, že jediná druhá možnost je speciální stvoření, a to je nemyslitelné “.
Sir Arthur Keith -
Vy jste opravdu mentál, ale opravdu...... Vy si tu můžete s ostatními podat ruce, když ze mně hned děláte kreacionistu, protože nevěřím v evoluci.
-
Vaše slova : Inteligence spociva v naslouchani i odlisnych nazoru.......Potom tedy nejste inteligentní, hlavně když ze mě hned děláte kreacionistu a puberťáka.....bravo......
-
To asi jo