Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    teď jsi trefil hřebik bucharem!
  • Tikov
    ovšem anglická/ruská/německá wiki je většinou (výjma čistě česká témata) kvalitativně lepší než česká
  • Jednim ze znaku puberty je, ze mladosi popiraji vsechno, co se jim vtlouka do hlavy, tak asi proto :)
  • Ty si vůbec vtipnej exemplář...nevěřiš v evoluci podlouženou výzkumem ale Hitlerův židovskej původ hned přijmaš z "nějaký" internetový stránky jejiž solidnost není ověřená...o tý wikipedii se radši nevyjadřovat, trochu z toho smrdí to, že "co je anglicky" má vyšší váhu jak "to co je česky"
  • No to si piš že jsem povznesenej, zajmavá diskuse pohřbená lidma jejich argumenty vůči všemu věděckému se vztahují na "pohádky ze školy mi neopakuj" aneb Nihilismus skloubenej s retardací v nejvyšší podobě...samozřejmě je jednodužší věřit v Aštara Šerana
  • V česku je tisíce lidí s Německýma jménama, víš proč? Protože jejich předci byli Němci...ale z nich to Němce rozhodně nedělá
  • http://lloydthomas.org/1-IsraelTimeLine/7-1930-1999/hitler.html

Z toho vyplívá, že v roce 1837:
    June 7, Alois (Adolf Hitler's future father) is born illegitimately of the 42-year-old Maria Schickelgruber, most probably from the 19-year-old heir of the Jewish Frankenberger family of Graz.

Tudíž přinejmenším jeho předkové byli Židé.Nicméně toto tvrzení není potvrzené ani vyvrácené.

Co mne pobavilo bylo, že na en.wikipedia.org není zmýnka o jeho původu, tak na cs.wikipedia.org už vědí, že Hitler Žid nebyl.Gratuluji všem co vše vědí a důkazy nepotřebují.
  • Kozy
    Tak ještě štěstí, že ty jseš nad nás všechny povznesen, máme kliku
  • To jsem přesně čekal, že mi budete vyčítat historická fakta.Samozřejmě jsem to tak nemyslel.
    Jen říkám, že když budete házet špínu na ostatní, tak to nikomu nepomůže, nebo Vám ano?
  • Děkuji za Váš názor vypovídající o Vašem věku a mentalitě.
  • Kozy
    Absolutně nezajímavý loutkový představení
  • To si budem muset na takovýhle mentální výlevy na další dva měsíce zvykat...začli nám prázdniny...jupíjé
  • Ježiši...to je žumpa...šovinisti, evoluci popírající thai boxáři, nacisti, multikultuisti, katolíci, zesměšňovači američanů (na základě videa ke hře) hlupáci co Hitlerovy připisujou židovskej původ (za tudle pseudobolševickou lež a mrzačení historie by měli každýho co todle vyřkne pětkrát pofackovat a dotyčnej by měl 1000x napsat na Václaváku na chodník: "jsem hlupák")...opravdu výkvět
  • to jsi napsal ty *3*
  • argument?
  • Kozy
    budeš nám tu hrozně chybět
  • Tikov
    ne pesimista... historik :)
    Já se cítím více povinen k blízkým a nemíním je ohrozit- možná kdybych se mohl zbavit identity. My se zde totiž bavíme od začátku o tom, že vám je zle z normálních lidí, kteří chtějí žít (např. za okupace) a já se snažím vyložit proč chtějí žít- protože lidé od určitého věku/rod. stavu (nebrat jako atak na nízký věk!) myslí víc na své blízké než na ostatní. Odsuzovat za to, dle mého, člověka nelze.
  • Nejsvobodnější, nejdemokratičtější a nejpokrokovější stát ve vesmíru, samozřejmě *3*

Narozdíl třeba od Británie, že?
  • Jazz
    Bože, ty jseš fakt kus pičusa.
  • Inteligence spociva v naslouchani i odlisnych nazoru, ne v jejich popirani a nadavani, ze nekdo smysli jinak nez ty. Naopak jestli se nepletu, tak jsi tu uvedl radu nesmyslu, ktere ti byly pravoplatne vyvraceny. To jestli je nekdo uvazuje levicove, je multikulturni, nebo humanista uz je na jeho povaze a zkusenostech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit