Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se, že nejsem věřící a tudíž jsem neznaboh a půjdu do pekla.
    Omlouvám se, že něvěřím v evoluci a tudíž nejsem inteligentní člověk, ale primitiv.
    Omlouvám se, že nejsem rasista a tudíž nesouhlasím s příspěvky od anonyma rmt.
    Omlouvám se, že se věnuji thaiboxu a tudíž jsem pouze primitivní barbar.

Pokud jsem svými názory někoho urazil, tak se opět upřímně omlouvám.
    Zřejmě zůstanu nepochopen, protože nedělám a nesohlasím s tím co většina.

Tak pardon, že jsem jaký jsem.......
  • Omlouvám se že nejsem věřící jako Vy, pardon.Ještě jednou se omlouvám, ale už mi prosím nevštěpujte svůj názor, ostatní to již pochopili.Děkuji.
  • Trošku podceňujete návštěvnost stránek Tiscali.cz, viděl jsem diskuze kde měl někdo 109 nelíbí a 52 líbí a to během tří hodin. Já vám to nemám za zlé, ale to mě trochu předceňujete.
    Ale jo myslete si co chcete, každý soudí dle sebe že? *15*
  • Hairy_Ass
    Za 15 minut stihnout nasbírat 10+ a ostatní shodně po 13-...? Jen se vykrucuj. *1*
  • exoslav
    Můj názor: evoluční biologie není pouze teoretická... praktická část dokazuje, že evoluce stále probíhá *3*
  • By si se možná divil, ale co myslet si to můžeš. *1*
  • A jak bych to asi tak udělal ? *8* Teoretici jděte už spát, teorií už bylo pro dnešek dost !
  • exoslav
    Řekněte mi, pane vzdělaný, jak to tedy s "evolucí" bylo? *4*
  • Ty se radši neozejvej ty "bílá evropo" bolib fotku Hitlera co máš nad postelí a jdi spát.
  • smejki: asi tak :D
  • Hairy_Ass
    Bylo mi divný, že by tady bylo tolik kreacionistů, no a teď je to jasný. Máme tady šikulu, co se naučil, jak víckrát použít "líbí/nelíbí". *1* *1*
  • Panebože ty jsi Idiotů král. Tak mě baví thaibox a co jako? Podle tvýho příspěvku budeš ten zakomplexovanej náctiletej blbeček nejspíš ty sám.
  • smejki
    nenápadná proxy, šikulka
  • Je vidět, že nemáte vlastní rozum. *6* *8*
  • Já už od ní několikrát odcházel a debatu ukončoval ( viz níže ).A to jen proto, abych Vám vysvětlil že v evoluci prostě nevěřím.A ty argumenty co jste tady všichni předeslali byly na úrovni výkladu na základní škole ( nic nového ) a nic co by evoluci jako takovou dokazovalo.
  • exoslav
    K smíchu je tohle video... jednostranně zaujaté
  • Tak jste si to vyříkaly holky a teď do postele a spát. *15*
  • exoslav
    je vidět, že biologii opravdu nerozumíš *5*
  • nebo v Hotelu Paradise :D
  • co z nich vyrostlo prosimtě?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit