Přejít na výpis diskuzí
Další trailer na Assassin's Creed III vybízí k povstání
4.7.2012 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
" Evoluční teorie je o tom, že z neživé hmoty vznikla hmota živá" - Tak o té "živé hmotě" bych si opravdu rád poslechl. *1*
-
Reakce na "Muj nazor"
-
No ty opravdu budeš krasavec inteligentní! Chtěl jsem si to vyřikat na chatu páč jsem se chtěl bavit o tématu, ale ty, lehonce zakomplexovanej náctiletej blbeček by chtěl hned dostat na držku. Z očí do očí radši ne prosim tě, protože se tě hrozně bojim. Samozřejmě o to mi šlo o celou dobu! Vyvolat útoky ad hominem a výhrůžky! Já jsem si na tebe udělal názor z MNOHA tvejch příspěvků. Ty na mě jenom z jednoho a pak vybleješ, že já tě soudim... trochu to smrdí pokrytectvim nemyslíš?
No nic... Hrozně se ti omlouvam, že jsem řek, že něčemu NIKDY neuvěříš (nebo by sis mě našel a zbil...) -
to Tíkov : A pán "strám se sám o svojí sebe zonu" dorazil, člověk, který se řídí tím co dělá většina......no coment
to druidmv : Opakovat mi pohádky ze základní školy opravdu nemusíte, jednou mi to stačilo.... -
Připomínají mimozemšťany ? Takže máme v reálu s čím porovnávat ?
-
možná by bylo vhodné začít s těmi znalostmi u sebe.
-
Tikov: všechny prvky co jsi vyjmenoval - z exploze hvězd. No a na výsledek se víceméně díváme :)
-
A jak jsi prisel na to? Ze o tom nemam znalosti? Tohle je pravda, vsechno vzniklo ze slunecniho prachu, po vybuchu hvezd. Hybnou silou je samozrejme gravitace.
-
Bohužel nejsem chemik, nechtěl bych v tomhle ohledu plácnout nějakou kravinu - proto jsem to napsal takhle zjednodušeně. Prostě a jednoduše z prvků se slučováním vytvářeli molekuly, proteiny a z těch první mikroorganismy (i bakterie)...dál na to vše působily například kolísání hladily kyslíku v atmosféře nebo bílkovina kolagenu.
-
Když chceš diskutovat, tak to nedělej jak američani, kteří jsou schopni kecat do všeho aniž by o tom měli sebemenší znalosti...
-
Můj názor: a kde se vzal uhlík, kyslík, dusík, železo a zbytek prvků ? A co když je necháme reagovat za vhodných podmínek? A pak pár miliard let se vyvíjet?
-
A co je nezive? Evolucni teorie neni o tom z jake hmoty jsme vznikli, to uz je nejaka astrofyzika, nebo co, ktera nam rika, ze jsme vsichni stvoreni, lide, zvirata, cela planeta, z hvezdneho prachu :)
-
2 Chlupatá řiť (a nejsi sám *1*): Evoluční teorie je o tom, že z neživé hmoty vznikla hmota živá... End of story... Což je konina jak řemen...
-
Z bakterie .......časem......člověk hmmmm, tak to měním názor na T-Virus a mutace všeobecně z Resident Evil byla totiž použita "reálná" předloha :)......Ale i kdyby, tak kde se vzali ty bakterie,řasy a prvoky?
-
Je vidět, že jsme se nepochopili- když budete za ruku držet své dítě/sourozence/(pra)rodiče/vnouče určitě budete celý říční s ním vběhnout pod kola auta kvůli někomu cizímu- tohle je totiž okupace, auto nesrazí jen vás, ale všechny.
-
Tohle schéma to poměrně dobře zachycuje http://evolution-textbook.org/content/free/figures/00END_EVOW_Art/01_EVOW_END.jpg . Jinak původ je čistě chemie prvků a formování složitějších struktur. Od bakterií, přes řasy, prvoky atd..
-
*5*
-
Já neztrácím čas na chatu s imbecili jako jsi Ty, pardon. Prej poď si to vyříkat na chat, ty jsi asi velkej drsňák.......A co z očí do očí to už ne co?
-
Vysvětlete mi prosím odkud se náš nejvzdálenější pra pra pra prapředek (4600 milionu let zpět) vzal? To se poskládal z atomů nebo jen tak vznikl z ničeho?To mě zajímá PŮVOD.
-
Tak ty mě sebereš asi těžko kamaráde ;) V tomhle tématu určitě ne. ALe můžem někam na chat synku jestli chceš a uvidíme kdo koho sebre;) Podle toho co si tady vyblil si trochu pomalejší, ale zkusíme s tim něco udělat;)