Přejít na výpis diskuzí
Další trailer na Assassin's Creed III vybízí k povstání
4.7.2012 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
a já myslel, že takovýhle lidi uvidim jenom v nějakym americkym talk show *15*
-
A to navíc ještě žijeme v sekulární Český republice, ale třeba už pomalu přejímáme americkou módu popírání evoluce :)
-
taky jsem z toho zděšenej *8*
-
"Že silnější/"lépe geneticky" vybavený vyhrává boj o předání své genetické informace" to tvrdil možná tak Darwin, když byl jeho teorie ještě v plenkách. Evoluce se už značně... vyvinula. Ještě nám zpochybni Einsteina rozebíráním chyb Newtony práce *15*
-
Radši ani ne, ale té nabídky si cením... Jako lejna...
-
Kdybys byl sebevědomej, nepsal bys jako anonym... To jen tak na okraj...
-
Pokud si vzpomínám, chlupatá řiť ti říkám už hodně dlouho...
-
Opět klasické zvratky...
1. Křížové výpravy = boj za "křesťanskou" bílou evropu. Evropa v dané době byla bílá, to není nic rasistického, např. dnešní španělé/italové a řekové byli bílí, konkrétně řekové dokonce blonďatí. Např. tady se vymykají Čechové, kdy samotní arabští muslimští obchodníci byly překvapeni, že je v evropě země kde je většina obyvatel s havraními vlasy...
2. Evoluční teorie = nesmyslná teorie, která nemá žádné faktické opodstatnění, je založena na tom že živé organismy vznikly tam kde žádný život není (simple forms of life developed from dead matter)... Že silnější/"lépe geneticky" vybavený vyhrává boj o předání své genetické informace, což prostě faktem opět není, specielně ne u člověka... Např. neexistuje jediný spojovací článek mezi reptiles and birds...
A teď mě zmínusujte jak je zvykem... -
Což je takový zajímavý, Britové okupanti nebyli, byla to jejich země, většinou založena a podporována jimi. Nevděční američani. *15*
-
Tak u tohodle videa člověk neví, jestli má brečet, nebo se smát. Pohled na brity jako okupanty severní ameriky by mohli mít tak indiálni... ale težko osadníci.
Já bych to spíš viděl jako pubertální trucování nezvedených klaců (osadníků) proti zkostnatělým rodičům (britům). No, bohužel utekli z domova... a taky se podívejte, co z nich vyrostlo *1* -
Vykládání historie vpravdě je plné idealismu, obzvlášť ze strany vítězů. Jen bych měl připomínku...tady jsou amící "ti hodní", zato křižáci byli nepřátelé, stejně i saracéni, jednička se jak k Richardovi, tak Sallah al-dinovi staví nestranně. Tady je to jasný a zaujatý příklon k Američanům, což rozhodně nejsou nějací svatouškové, když vezmeme v úvahu, jak dlouho provozovali otrokářství.
-
Neexistuje na světě inteligentní člověk, kterej by popíral evoluční teorii...doufám, že uživatel Můj názor a ty jeho blitky jsou tady na foru jen ojedinělou výjimkou.
-
Stejne kdybyste se potkali, tak byste treba zjistili, ze jednomu je petatricet a druhymu dvanact, a to byste se moc nepobili. Brat to s humorem :)
-
člověk se vyvinul z masa, které odpadlo z malomocného aštara šerana.
evoluce neřeší vznik života, ta řeší postupný vývoj (=evoluci) organismů. vznik života řeší biogeneze. bylo už několikrát prokázáno, že za jistých podmínek samy vznikají i složité organické sloučeniny, které jsou základním i stavebními kameny živých organismů. obávám se ovšem, že důkazní/argumentační břemeno leží na tvé straně. Argumentů pro evoluci už tu bylo dost. Proti z tvé strany nepadlo nic než prázdná stanoviska. -
Teď si mi to nandal! Teď mam opravdu strach, že mě zbiješ snad i přes net! Ty bys to dokázal! Thaibox panebože!
Odcházím z této diskuze jako zpráskaný pes... Protože ty opravdu, jak jsi sám řekl, se mnou čas neztrácíš a neodepisuješ na vše co napíšu...
Oh the irony:D -
fucklol!
-
Minimálně odpoledne si tady ale tou debatou strávil.
-
Ano, protože nejsem zakomplexovanej náctiletej blbeček, tak bych tě zbil. /výraz upřímného sebevědomí/ Ano, protože mezi mé koníčky patří Thaibox tak by s tím problém nebyl......
A ne, opravdu nechci trávit den debatou o evoluci a vzniku světa, nezlob se hochu ale ne.
Kamarádů mám dost, tak se na mě nezlob. /vstane od počítače a jde dělat něco užitečnějšího/ -
No, po tom, co si pokládal křížové výpravy za nějaký boj za "bílou Evropu", tak se ani nedivím, že si tohle myslíš. Jinak tleskám za překlad nicku, určitě to dalo strašnou práci. *1*
-
No pro někoho možná pohádky, pro někoho ověřitelný fakt .. http://cs.wikipedia.org/wiki/Miller%C5%AFv-Urey%C5%AFv_experiment