Přejít na výpis diskuzí
Další trailer na Assassin's Creed III vybízí k povstání
4.7.2012 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
ide o hru, nie o historický dokument... navyše si pozri kto je jej cielovou skupinou, ubisoftu jednoducho nezostáva nič iné ako jasne definovať zlo/dobro aby sa z toho deckám nepomotala hlava a vedeli vôbec pochopiť o čo v tej hre ide.
-
Povedenej trailer, ale od 1:12 to jde těžce doprd..e...
-
Samotný video parádní. Bitevní scéna lepší než z kdejakýho filmu a ta hádka na kongresu (nebo co to je v té druhé scéně) jako by vypadla z nějakého dobového obrazu. Jen je to zbytečně tendenční, když to srovnám třeba se seriálem John Adams, tak je ta "černobílost" až k pousmání.
-
Já nechápu, co některým lidem vadí. Historie je plná idealismu. Zajímavý je, že v prvním díle AC náboženský idealismus a fanatismus křížových výprav nikomu nevadil. Přitom taky šlo převážně o moc a bohatství. *3*
-
Tož ale ono si nevšimnout toho patosu opravdu nejde - nehledě na to, jak uměle a s jakousi bezprostřední samozřejmostí je zde v pár záběrech ukázána ta " bestiálnost " britských jednotek, že jo. Co mě osobně na podobných pokusech nevoní je právě ta jednoduchost a jednoznačná dramatizace celé problematiky bez špetky snahy to interpretovat na pravou míru. Koneckonců obočí bych zvedal i v případě, kdyby někdo udělal ukázku na to, jak jsme jako národ za Rakouskýho císařství a Rakouska-Uherska nepředstavitelně trpěli a byli utlačovaní takovým způsobem, že jsme se nemohli ani vymočit, jak se dnes s chutí prezentuje už od základní školy.
-
trailer je výborný ... kvalitná filmárčina. Až je toho škoda na túto mainstremovú záležitosť.
-
Takovej Mel Gibson v pláštěnce *4*
-
Nejlepsi je Ferda.
-
Bouchly saze či co? Kdyby tam ten přinasraný tón chtěl být, tak se tam objeví ve formě písmenek. Text se vztahuje výhradně ke hře, potažmo k traileru a ne k něčí kultuře.
-
spíš je to jen přehnanej idealismus, kterej je ale nutný do mladejch hlav nalejvat, protože v naší společnosti chybí a jsou vidět výsledky. Historie je jedna věc, realie a tehdejší politika druhá. Vždy to byl boj o moc a ne "boj za svobodu" Vyjímku můžou tvořit snad jedině náboženský války. Takže je skutečně jedno, jestli je tam francouzská, americká, nebo ruská vlajka. Hra mě nezajímá, ale střídá prostředí v každém díle, čímž bude uričtě hodně zajímavá.
-
já to tam necítím...já si myslim, že kdyby na pozadí vlála francouzská vlajka a AC III bylo z obrobí francouzský revoluce tak by to video moho vypadat úplně stejně a nikdo by na to nic neřekl :)
-
ach jo, proč tam zase cítím ten mírně přinasraný zakomplexovaný ton "no jo, ty američani". Pamatujte si, USA je nejlepší, nebohatší, technologicky a vojensky nejvyspělejší, kulturně, politicky a národnostně nejpokročilejší národ na světě, tak už se s tím prosím všichni komunardi, arabové a rusofilové smiřte, že jsou na to náležitě hrdí a dávají to najevo a vás to sere!