Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, Československo byla suverénní země, která nebyla Sovětským svazem podporována a založena, ale padla do jeho sféry vlivu. A i předtím to byla suverénní země.
    Vlastně ani teď nevím, jestli si tohle přirovnání myslel vážně.
  • Ono se taky pivo nepije jen v hospodě a vyventilovat se tam jednou za měsíc bohatě stačí.
  • Tíkov napsal : Je vidět, že jsme se nepochopili- když budete za ruku držet své dítě/sourozence/(pra)rodiče/vnouče určitě budete celý říční s ním vběhnout pod kola auta kvůli někomu cizímu- tohle je totiž okupace, auto nesrazí jen vás, ale všechny.

OMG to snad ne....
    1.Mluvil jsem o záchraně a ne o sebevraždě, pouze říkám, že když je "reálná" šance tak bych se Já pokusil dotyčnou osobu zachránit, Vy ale ne.

2.Vy byste se (ne)pokoušel někoho zachránit s dítětem v náručí/za ruku????????

Vy hned vidíte to nejhorší možné řešení. No musím Vám říci, že jste ale pořádný Hardcore pesimista pokud se na to díváte takto......Nic ve zlém....
  • Já se jen divím, že už nemáte 1000x like, takové řeči tu jsou totiž IN a COOL.
  • Ale prosím Vás.....to je trochu neobjektivní, to jako kdyby si v Americe říkali toto o r.1968 :

"Což je takový zajímavý, Rusové okupanti nebyli, byla to jejich země, většinou založena a podporována jimi. Nevděční Češi."

Plivat umím taky, to ale neznamená že to budu dělat.Snad si z toho něco vezmete.
  • to Smejki : Děkuji Vám za zastání mé osoby.Mě naopak zajímá co si myslí ostatní lidé co tuto stránku navštíví ( ne že bych se tím řídil ), tudíž opravdu nemám potřebu manipulovat s hodnocením komentářů.
  • smejki
    bylo, ale nedaří se mi to dohledat
  • smejki
    tu proxy jsi samozřejmě nemusel použít ty, Můj názore. Na to jsou tu i jiní borci.
  • Zpověď Vám už nepomůže a pokání už vůbec ne, za Vaše rasistické výroky půjdete rovnou do pekla.Ano je to tak, bohužel.Opravdu jsem nevěděl že existují křesťané-rasisti.Já jako ateista proti věřícím nic nemám ale rasismus je opravdu zavrženíhodný.....
  • Tak tato diskuse byla poslední kapka, furt sem si říkal že i zde jsou inteligentní lidé schopní diskutovat. Ale opakuje se to, co vždy - urážky ať už mě nebo jiných, agresivní reakce bez věcných argumentů, potažmo nějakých zdrojů...

Stupidita a levičáctví, klasicky kombinované se zcestnou ideologií multikulturalismu a pseudohumanismu. Urážení křesťanství a věřících, nesounáležitost se svou zemí, se svými předky, se svojí historií.

Pánové zatleskejte si, vypudili jste mě...

PS: A těm přibližně 33% kteří se mnou souhlasí přeju hodně štěstí a úspěchů v životě. Upřímně.

PPS: Tomu zbytku pomatených, pořádně mi to natřete...
  • Kozy
    Celá série je stejně nezajímavá a stojí za prd
  • Ale rasista jsi stejně, takže jsi Žid-Křesťano-rasista.A mimochodem Hitler byl také Žid.
    Ty jsi taková evoluce mezi Židama.....už v ní začínám i věřit...... *1* Anonym mi vyčítá anonymitu tak to už je moc *8* *6*
  • Do hospody nechodím, omlouvám se.
    Na facebooku jsem jednou za měsíc, pardon.

Děkuji a cením si Vašeho názoru, omluvte mě nechtěl jsem Vás urazit svým příspěvkem.
  • A něco věcného by nebylo?
  • Tak hlavně že ty víš...
  • No tos mě tedy utřel... Mimochodem já jako Žid křesťan určitě budu líbat fotku hitlera... Anonymní frajer s vysokou dávkou sebevědomí... Utop se v ní anonyme...
  • Ježiši, jo furt. Nejde mi tvářit se, že mě tvoje zpověď zajímá, takže si ji nech pro sebe nebo pro debatu u piva. Tady to je k ničemu. Možná ještě na facebook se můžeš s tímhle vyzpovídat.
  • to DangerousDave : Děkuji a cením si toho.
    to Hairy_Ass : Máte svůj názor a já ho respektuji.
  • Hairy_Ass
    Odpoledne takovou návštěvnost mít klidně může, ale v jedenáct večer sotva, zvlášť když se příspěvek s nejvíce plusy téhle diskuse hrabal na svoji metu 19+ celé odpoledne. *4*
  • DangerousDave
    Můj názor: vieš čo, ja ti verím ... používať anonymizer je nad tvoje schopnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit