Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Můj názor:

Příteli, nehltej tolik toho Prométhea...je to jen sci-fi film ,))
    • Ten film jsem neviděl, ale Vy to víte lépe než já co jsem viděl a co ne, že jo *1*
  • O Assassin's Creed III jsem tu viděl asi tak 3 příspěvky. To se vážně tak nudíte, že si nemůžete vylejvat komplexy někde jinde než v diskuzi na herním webu? *7*
    • Tak pardon *1*, já jsem jim to ale říkal *1*

Těším se na Assassins Creed 3, hrál jsem všechny a už se nemůžu dočkat pokračování.
      Trailery jsou pěkný, všechny se mi líbily.

Nothing is true,everything is permitted.....
      • Nothing is true, everything is permitted *3* Na všech předchozích dílech Ubisoft ukázal, že umí, tak pochybuju, že si nechá ujít trojku *4*
  • Ježiši...to je žumpa...šovinisti, evoluci popírající thai boxáři, nacisti, multikultuisti, katolíci, zesměšňovači američanů (na základě videa ke hře) hlupáci co Hitlerovy připisujou židovskej původ (za tudle pseudobolševickou lež a mrzačení historie by měli každýho co todle vyřkne pětkrát pofackovat a dotyčnej by měl 1000x napsat na Václaváku na chodník: "jsem hlupák")...opravdu výkvět
    • http://lloydthomas.org/1-IsraelTimeLine/7-1930-1999/hitler.html

Z toho vyplívá, že v roce 1837:
      June 7, Alois (Adolf Hitler's future father) is born illegitimately of the 42-year-old Maria Schickelgruber, most probably from the 19-year-old heir of the Jewish Frankenberger family of Graz.

Tudíž přinejmenším jeho předkové byli Židé.Nicméně toto tvrzení není potvrzené ani vyvrácené.

Co mne pobavilo bylo, že na en.wikipedia.org není zmýnka o jeho původu, tak na cs.wikipedia.org už vědí, že Hitler Žid nebyl.Gratuluji všem co vše vědí a důkazy nepotřebují.
      • Ty si vůbec vtipnej exemplář...nevěřiš v evoluci podlouženou výzkumem ale Hitlerův židovskej původ hned přijmaš z "nějaký" internetový stránky jejiž solidnost není ověřená...o tý wikipedii se radši nevyjadřovat, trochu z toho smrdí to, že "co je anglicky" má vyšší váhu jak "to co je česky"
        • Za to Vy jste exemplář, když si pořádně neumíte přečíst můj příspěvek.....psal jsem :
          Nicméně toto tvrzení není potvrzené ani vyvrácené.
          - to samé se dá říct o evoluci.....

Upřímná slova světoznámého britského evolucionisty ledacos prozrazují:
          „Evoluce je nedokázaná a nedokazatelná, věříme jí proto, že jediná druhá možnost je speciální stvoření, a to je nemyslitelné “.
          Sir Arthur Keith
        • Tikov
          ovšem anglická/ruská/německá wiki je většinou (výjma čistě česká témata) kvalitativně lepší než česká
          • V tom s Vámi souhlasím, a hlavně jsou objektivní narozdíl od české wiki.
          • To asi jo
      • V česku je tisíce lidí s Německýma jménama, víš proč? Protože jejich předci byli Němci...ale z nich to Němce rozhodně nedělá
        • A to říká kdo? Větší blbost jste napsat ani nemohl.Je pochopitelné, když mám německé předky tak z části Němec jsem, ale to Vy nepochopíte takže Vám to nemá cenu vysvětlovat.
          • Bože, ty si blázen...to jsme asi všichni furt asiati co? Vzhledem k tomu, že obyvatelé střední (ti Slovanští) Evropy jsem dotrajdaly z nějakých kazažských stepí...
            • Já tu ale mluvím o jedné nebo dvouch generacích.Ne to nemá cenu Vám něco říkat.....
    • Kozy
      Tak ještě štěstí, že ty jseš nad nás všechny povznesen, máme kliku
      • No to si piš že jsem povznesenej, zajmavá diskuse pohřbená lidma jejich argumenty vůči všemu věděckému se vztahují na "pohádky ze školy mi neopakuj" aneb Nihilismus skloubenej s retardací v nejvyšší podobě...samozřejmě je jednodužší věřit v Aštara Šerana
        • Vy jste opravdu mentál, ale opravdu...... Vy si tu můžete s ostatními podat ruce, když ze mně hned děláte kreacionistu, protože nevěřím v evoluci.
          • Já ho z tebe nemusim dělat, zvládneš to bez okolků sám...
        • Jednim ze znaku puberty je, ze mladosi popiraji vsechno, co se jim vtlouka do hlavy, tak asi proto :)
          • Vaše slova : Inteligence spociva v naslouchani i odlisnych nazoru.......Potom tedy nejste inteligentní, hlavně když ze mě hned děláte kreacionistu a puberťáka.....bravo......
            • Už na mě nereagujte prosím, nemám Vám co říct.
            • A je to tady nadávky od Vaší osoby, no nic jiného jsem od Vás ani nečekal..... *6*
            • Zatimco prispevek hned vlakno pod tim pises: Vy jste opravdu mentál, ale opravdu...... Tak si to ujasni, komu nadavas, kdyz ho neznas :)
            • Myslel jsem tím všechny účástníky diskuze, jo a s tou husou, tak Vy jste se ozval první, tak to se Vám trochu nepovedlo.Ne a nesnížím se na Vaší úroveń a nebudu Vám nadávat, když Vás neznám, to opravdu ne.Nejsem jako Vy tak se s tím smiřte.
            • Nenazyval jsem nikoho kreacionistou, a na to druhe existuje krasne ceske prislovi o potrefene huse, kterou jsem nejmenoval :)
          • smejki
            teď jsi trefil hřebik bucharem!
    • To si budem muset na takovýhle mentální výlevy na další dva měsíce zvykat...začli nám prázdniny...jupíjé
  • Tak tato diskuse byla poslední kapka, furt sem si říkal že i zde jsou inteligentní lidé schopní diskutovat. Ale opakuje se to, co vždy - urážky ať už mě nebo jiných, agresivní reakce bez věcných argumentů, potažmo nějakých zdrojů...

Stupidita a levičáctví, klasicky kombinované se zcestnou ideologií multikulturalismu a pseudohumanismu. Urážení křesťanství a věřících, nesounáležitost se svou zemí, se svými předky, se svojí historií.

Pánové zatleskejte si, vypudili jste mě...

PS: A těm přibližně 33% kteří se mnou souhlasí přeju hodně štěstí a úspěchů v životě. Upřímně.

PPS: Tomu zbytku pomatených, pořádně mi to natřete...
    • Kozy
      budeš nám tu hrozně chybět
    • Inteligence spociva v naslouchani i odlisnych nazoru, ne v jejich popirani a nadavani, ze nekdo smysli jinak nez ty. Naopak jestli se nepletu, tak jsi tu uvedl radu nesmyslu, ktere ti byly pravoplatne vyvraceny. To jestli je nekdo uvazuje levicove, je multikulturni, nebo humanista uz je na jeho povaze a zkusenostech.
    • Zpověď Vám už nepomůže a pokání už vůbec ne, za Vaše rasistické výroky půjdete rovnou do pekla.Ano je to tak, bohužel.Opravdu jsem nevěděl že existují křesťané-rasisti.Já jako ateista proti věřícím nic nemám ale rasismus je opravdu zavrženíhodný.....
  • Kozy
    Celá série je stejně nezajímavá a stojí za prd
    • argument?
      • Kozy
        Absolutně nezajímavý loutkový představení
        • tim jsi neřek naprosto nic *3*
  • Omlouvám se, že nejsem věřící a tudíž jsem neznaboh a půjdu do pekla.
    Omlouvám se, že něvěřím v evoluci a tudíž nejsem inteligentní člověk, ale primitiv.
    Omlouvám se, že nejsem rasista a tudíž nesouhlasím s příspěvky od anonyma rmt.
    Omlouvám se, že se věnuji thaiboxu a tudíž jsem pouze primitivní barbar.

Pokud jsem svými názory někoho urazil, tak se opět upřímně omlouvám.
    Zřejmě zůstanu nepochopen, protože nedělám a nesohlasím s tím co většina.

Tak pardon, že jsem jaký jsem.......
    • Jazz
      Bože, ty jseš fakt kus pičusa.
      • Děkuji za Váš názor vypovídající o Vašem věku a mentalitě.
    • Ježiši, jo furt. Nejde mi tvářit se, že mě tvoje zpověď zajímá, takže si ji nech pro sebe nebo pro debatu u piva. Tady to je k ničemu. Možná ještě na facebook se můžeš s tímhle vyzpovídat.
      • Do hospody nechodím, omlouvám se.
        Na facebooku jsem jednou za měsíc, pardon.

Děkuji a cením si Vašeho názoru, omluvte mě nechtěl jsem Vás urazit svým příspěvkem.
        • Ono se taky pivo nepije jen v hospodě a vyventilovat se tam jednou za měsíc bohatě stačí.
  • Tak u tohodle videa člověk neví, jestli má brečet, nebo se smát. Pohled na brity jako okupanty severní ameriky by mohli mít tak indiálni... ale težko osadníci.

Já bych to spíš viděl jako pubertální trucování nezvedených klaců (osadníků) proti zkostnatělým rodičům (britům). No, bohužel utekli z domova... a taky se podívejte, co z nich vyrostlo *1*
    • co z nich vyrostlo prosimtě?
      • Nejsvobodnější, nejdemokratičtější a nejpokrokovější stát ve vesmíru, samozřejmě *3*

Narozdíl třeba od Británie, že?
        • to jsi napsal ty *3*
      • Já se jen divím, že už nemáte 1000x like, takové řeči tu jsou totiž IN a COOL.
    • Což je takový zajímavý, Britové okupanti nebyli, byla to jejich země, většinou založena a podporována jimi. Nevděční američani. *15*
      • Ale prosím Vás.....to je trochu neobjektivní, to jako kdyby si v Americe říkali toto o r.1968 :

"Což je takový zajímavý, Rusové okupanti nebyli, byla to jejich země, většinou založena a podporována jimi. Nevděční Češi."

Plivat umím taky, to ale neznamená že to budu dělat.Snad si z toho něco vezmete.
        • Ne, Československo byla suverénní země, která nebyla Sovětským svazem podporována a založena, ale padla do jeho sféry vlivu. A i předtím to byla suverénní země.
          Vlastně ani teď nevím, jestli si tohle přirovnání myslel vážně.
          • To jsem přesně čekal, že mi budete vyčítat historická fakta.Samozřejmě jsem to tak nemyslel.
            Jen říkám, že když budete házet špínu na ostatní, tak to nikomu nepomůže, nebo Vám ano?
  • Neexistuje na světě inteligentní člověk, kterej by popíral evoluční teorii...doufám, že uživatel Můj názor a ty jeho blitky jsou tady na foru jen ojedinělou výjimkou.
    • taky jsem z toho zděšenej *8*
      • A to navíc ještě žijeme v sekulární Český republice, ale třeba už pomalu přejímáme americkou módu popírání evoluce :)
        • a já myslel, že takovýhle lidi uvidim jenom v nějakym americkym talk show *15*
          • Hairy_Ass
            Za 15 minut stihnout nasbírat 10+ a ostatní shodně po 13-...? Jen se vykrucuj. *1*
            • to DangerousDave : Děkuji a cením si toho.
              to Hairy_Ass : Máte svůj názor a já ho respektuji.
            • Hairy_Ass
              Odpoledne takovou návštěvnost mít klidně může, ale v jedenáct večer sotva, zvlášť když se příspěvek s nejvíce plusy téhle diskuse hrabal na svoji metu 19+ celé odpoledne. *4*
            • DangerousDave
              Můj názor: vieš čo, ja ti verím ... používať anonymizer je nad tvoje schopnosti.
            • Trošku podceňujete návštěvnost stránek Tiscali.cz, viděl jsem diskuze kde měl někdo 109 nelíbí a 52 líbí a to během tří hodin. Já vám to nemám za zlé, ale to mě trochu předceňujete.
              Ale jo myslete si co chcete, každý soudí dle sebe že? *15*
          • exoslav
            Můj názor: evoluční biologie není pouze teoretická... praktická část dokazuje, že evoluce stále probíhá *3*
            • to Smejki : Děkuji Vám za zastání mé osoby.Mě naopak zajímá co si myslí ostatní lidé co tuto stránku navštíví ( ne že bych se tím řídil ), tudíž opravdu nemám potřebu manipulovat s hodnocením komentářů.
            • smejki
              tu proxy jsi samozřejmě nemusel použít ty, Můj názore. Na to jsou tu i jiní borci.
            • Omlouvám se že nejsem věřící jako Vy, pardon.Ještě jednou se omlouvám, ale už mi prosím nevštěpujte svůj názor, ostatní to již pochopili.Děkuji.
          • nebo v Hotelu Paradise :D
            • A jak bych to asi tak udělal ? *8* Teoretici jděte už spát, teorií už bylo pro dnešek dost !
            • smejki: asi tak :D
            • Hairy_Ass
              Bylo mi divný, že by tady bylo tolik kreacionistů, no a teď je to jasný. Máme tady šikulu, co se naučil, jak víckrát použít "líbí/nelíbí". *1* *1*
            • smejki
              nenápadná proxy, šikulka
            • Tak jste si to vyříkaly holky a teď do postele a spát. *15*
  • No ty opravdu budeš krasavec inteligentní! Chtěl jsem si to vyřikat na chatu páč jsem se chtěl bavit o tématu, ale ty, lehonce zakomplexovanej náctiletej blbeček by chtěl hned dostat na držku. Z očí do očí radši ne prosim tě, protože se tě hrozně bojim. Samozřejmě o to mi šlo o celou dobu! Vyvolat útoky ad hominem a výhrůžky! Já jsem si na tebe udělal názor z MNOHA tvejch příspěvků. Ty na mě jenom z jednoho a pak vybleješ, že já tě soudim... trochu to smrdí pokrytectvim nemyslíš?

No nic... Hrozně se ti omlouvam, že jsem řek, že něčemu NIKDY neuvěříš (nebo by sis mě našel a zbil...)
    • Ano, protože nejsem zakomplexovanej náctiletej blbeček, tak bych tě zbil. /výraz upřímného sebevědomí/ Ano, protože mezi mé koníčky patří Thaibox tak by s tím problém nebyl......

A ne, opravdu nechci trávit den debatou o evoluci a vzniku světa, nezlob se hochu ale ne.
      Kamarádů mám dost, tak se na mě nezlob. /vstane od počítače a jde dělat něco užitečnějšího/
      • Kdybys byl sebevědomej, nepsal bys jako anonym... To jen tak na okraj...
        • Ty se radši neozejvej ty "bílá evropo" bolib fotku Hitlera co máš nad postelí a jdi spát.
          • No tos mě tedy utřel... Mimochodem já jako Žid křesťan určitě budu líbat fotku hitlera... Anonymní frajer s vysokou dávkou sebevědomí... Utop se v ní anonyme...
            • Ale rasista jsi stejně, takže jsi Žid-Křesťano-rasista.A mimochodem Hitler byl také Žid.
              Ty jsi taková evoluce mezi Židama.....už v ní začínám i věřit...... *1* Anonym mi vyčítá anonymitu tak to už je moc *8* *6*
      • Teď si mi to nandal! Teď mam opravdu strach, že mě zbiješ snad i přes net! Ty bys to dokázal! Thaibox panebože!

Odcházím z této diskuze jako zpráskaný pes... Protože ty opravdu, jak jsi sám řekl, se mnou čas neztrácíš a neodepisuješ na vše co napíšu...

Oh the irony:D
        • Panebože ty jsi Idiotů král. Tak mě baví thaibox a co jako? Podle tvýho příspěvku budeš ten zakomplexovanej náctiletej blbeček nejspíš ty sám.
        • Stejne kdybyste se potkali, tak byste treba zjistili, ze jednomu je petatricet a druhymu dvanact, a to byste se moc nepobili. Brat to s humorem :)
          • By si se možná divil, ale co myslet si to můžeš. *1*
      • Hairy_Ass
        Minimálně odpoledne si tady ale tou debatou strávil.
        • Já už od ní několikrát odcházel a debatu ukončoval ( viz níže ).A to jen proto, abych Vám vysvětlil že v evoluci prostě nevěřím.A ty argumenty co jste tady všichni předeslali byly na úrovni výkladu na základní škole ( nic nového ) a nic co by evoluci jako takovou dokazovalo.
    • Reakce na "Muj nazor"
  • 2 Chlupatá řiť (a nejsi sám *1*): Evoluční teorie je o tom, že z neživé hmoty vznikla hmota živá... End of story... Což je konina jak řemen...
    • Opět klasické zvratky...

1. Křížové výpravy = boj za "křesťanskou" bílou evropu. Evropa v dané době byla bílá, to není nic rasistického, např. dnešní španělé/italové a řekové byli bílí, konkrétně řekové dokonce blonďatí. Např. tady se vymykají Čechové, kdy samotní arabští muslimští obchodníci byly překvapeni, že je v evropě země kde je většina obyvatel s havraními vlasy...

2. Evoluční teorie = nesmyslná teorie, která nemá žádné faktické opodstatnění, je založena na tom že živé organismy vznikly tam kde žádný život není (simple forms of life developed from dead matter)... Že silnější/"lépe geneticky" vybavený vyhrává boj o předání své genetické informace, což prostě faktem opět není, specielně ne u člověka... Např. neexistuje jediný spojovací článek mezi reptiles and birds...

A teď mě zmínusujte jak je zvykem...
      • exoslav
        je vidět, že biologii opravdu nerozumíš *5*
        • Tak hlavně že ty víš...
        • Je vidět, že nemáte vlastní rozum. *6* *8*
          • exoslav
            Řekněte mi, pane vzdělaný, jak to tedy s "evolucí" bylo? *4*
      • smejki
        "Že silnější/"lépe geneticky" vybavený vyhrává boj o předání své genetické informace" to tvrdil možná tak Darwin, když byl jeho teorie ještě v plenkách. Evoluce se už značně... vyvinula. Ještě nám zpochybni Einsteina rozebíráním chyb Newtony práce *15*
        • A něco věcného by nebylo?
          • smejki
            bylo, ale nedaří se mi to dohledat
    • smejki
      fucklol!
      • Radši ani ne, ale té nabídky si cením... Jako lejna...
    • Hairy_Ass
      No, po tom, co si pokládal křížové výpravy za nějaký boj za "bílou Evropu", tak se ani nedivím, že si tohle myslíš. Jinak tleskám za překlad nicku, určitě to dalo strašnou práci. *1*
      • Pokud si vzpomínám, chlupatá řiť ti říkám už hodně dlouho...
    • Cahir
      " Evoluční teorie je o tom, že z neživé hmoty vznikla hmota živá" - Tak o té "živé hmotě" bych si opravdu rád poslechl. *1*
    • A co je nezive? Evolucni teorie neni o tom z jake hmoty jsme vznikli, to uz je nejaka astrofyzika, nebo co, ktera nam rika, ze jsme vsichni stvoreni, lide, zvirata, cela planeta, z hvezdneho prachu :)
      • Když chceš diskutovat, tak to nedělej jak američani, kteří jsou schopni kecat do všeho aniž by o tom měli sebemenší znalosti...
        • Tikov
          možná by bylo vhodné začít s těmi znalostmi u sebe.
        • A jak jsi prisel na to? Ze o tom nemam znalosti? Tohle je pravda, vsechno vzniklo ze slunecniho prachu, po vybuchu hvezd. Hybnou silou je samozrejme gravitace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit