Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    Jsem na tom úplně stejně... *7* K tý hře už přistupuju ne jako k Mafii, ale k něčemu prostě jinému. Tohle už není o mafiánech ale veteránech tak by se to mělo jmenovat Veteran *15*
  • Tloustne se z jídla, protože pivo podporuje chuť k jídlu.
  • Ta grafika vypadá fakt otřesně... atmosféra nulová. Ani se nedivím, že to nesměl nikdo recenzovat před vydáním. Něco tady smrdí a nejsou to tentokrát moje ponožky.
  • jestli ty nejseš trošku zhejčkanej. NMS je extrém, tam to vede lhář s úsměvem na tváři
  • Meow
    :-D Díky bohu za internet, že člověk se může večer zasmát nad takovým blbcem jako je Femto. Tak nezapomeň se stavit za fetkama z kliniky, ty internetovej hrdino. :-)
  • Femto
    Jsi poměrně otravný s tím nechápáním textu a vytvářením si vlastních tezí. Nikde jsem nepoučoval o anonymitě, jen jsem zastavil nad tím, že internet přitahuje jedince, kteří by ve skutečnosti neměli co říci či nemají s kým to pobrat, proto si aspoň někde můžou na něco hrát, já osobně o těchto tématech normálně hovořím a dokonce mám s kým, takže znovu - nemám potřebu si na něco hrát a popravdě je mi absolutně jedno, co si o mně myslí zdejší komunita, klidně si mysli, že bych před pivním pupkáčem v mžiku utekl, mně to srdce netrhá *3*
  • XorxoxTalarius
    Jak sam rikas, no to ze nemas odvahu jsi ani psat nemusel. Jelikoz vsichni vidime ze ji nemas. Jo takhle poucovat na internetu, to dokaze kazdy, ale holt chlapec z kavarny nechape ze kdyz poucuje ostatni on, tak by mel jit prikladem a poucovat neanonymne.
  • Femto
    Po pivu se samozřejmě tloustne, jedno pivo kolem 600KJ, dáš si tři a máš splněnou večeři. Xorxox přestaň fabulovat, děláš ze sebe jenom většího vola, nikde jsem nepsal, že nemám odvahu, jen jsem psal, že je to naprosto irelevantní v této diskuzi, jelikož já si rozhodně nehraji na macha. Těžko navíc tuhle situaci hodnotit, jelikož jsem spíše kavárenský typ, do hospod nechodím :)
  • na youtube je ke zhlednuti gameplay...a ia nepratel vypada naprosto tragicky :( ach jo...
  • XorxoxTalarius
    Takze jako spravny Marxisticky moralista nemas odvahu se protistrane postavit a rict ji do oci ze jsou "nevychovana hovada" a omezenci.
    No ono se od regresivni levice neda cekat ani nic jineho ze ano *1*
  • XorxoxTalarius
    Na mne osobne udelal nejvetsi odpor to ze recenze budou az po vydani ... s posledni doby zname vsichni jednu hru ktera to mela (NMS).
  • Inquisitor
    Mimochodem po pivu se netloustne, ale z toho znásilnění lednice když se přijde domů :D
  • Inquisitor
    Na mě ta jejich marketingová kampaň má přesně opačný účinek. Čím víc informací, tím větší odpor.
  • Femto
    Když nevíš jak reagovat, tak nereaguj vůbec, nebudeš za vola, jsi absolutně mimo diskuzi, vytahuješ věty z kontextu a následně nesmyslně reaguješ. Já si tu na žádného internetového macha nehraji, takže je naprosto irelevantní, jestli bych měl či neměl odvahu pivním pupkáčům něco říci.
  • XorxoxTalarius
    Nechci rodne cislo, ale jsem zvedav jestli by jsi byl ty schopen tem hovadum a pupkacum to rict do oci, proto bych rad vedel tvoje udaje. Jinak pouze mlatis prazdnou slamu.
  • Femto
    Rodné číslo bys nechtěl? Jinak se nauč chápat psaný text, nikomu nevyčítám anonymitu, jen se pozastavuji nad tím, že tady tihle rasističtí, homofobní hrdinové jsou vlastně hrdinové jen na internetu pod anonymem, ve skutečnosti by neměli koule gayům či černochům něco říci.
  • XorxoxTalarius
    Tak napis jak se jmenujes, jmeno sveho FB profilu a svuj email.
  • Mám pocit, že se grafika vizuálně zhoršila.
  • Femto
    Značná fabulace pane Xorxos, ne poprvé v této diskuzi, a věřím, že ani ne naposledy :)
  • Ty musis bejt neuveritelne vylizenaj blb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit