Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte někdo název první písně? Mimo jiné...singleplayer může být jaký chce...třeba i se skriptama...to je jedno, přece jen, co chcete od singleplayeru FPSka? Pokud to bude filmově pojaté s uvěřitelným příběhe tak ok...důležitej je stejně Multiplayer a u toho doufám, že bude podobnější spíš BF2 než Bad Company...a hlavně, že tam bude hodně map se stíhačkama...na to se těšim jak malej harant
    • http://www.youtube.com/watch?v=RcHbfl46Bsw - song ze začátku traileru
      • nemohl sem si pomoct, ta prvni pisen mne oslovila a skusil sem si ji udelat tak jak to mam rad ja. tady muzete poslechnout http://www.ulozto.cz/9249260/18-4-2011-song-z-prve-pisne-traileru-na-hru-battlefield3-mia-remix-mp3 *3*
      • díky
  • A bude se to ještě vůbec hrát, nebo jen koukat? Hra to bude asi graficky pěkná, ale náplň bude jako laciná vodka z lídlu. Dice mělo zůstat u Battlefieldů... Od doby co udělali Bad Company to stojí za prd. Prostě zcodovatěli....
  • Ty vole, ten první song byl hustej!
  • Skvělé pár známých a pár nových ukázek které se během pár měsíců rozvinou v další trailery :P :D jinak je to bombastické no co dodat ...
  • škoda toho konce, vypadá to přepáleněji, než oba MW díly dohromady. spíš bych od B3 čekal něco na způsob střídmější akce typu Medal of Honor.
    • jj ... medal, i kdyz byl jeste o hodinu kratsi nez MW, tak jsem se ty 3 hodiny, 6 minut a 28 sekund (neptejte se me proc jsem to stopoval) v podstate bavil .. i kdyz ne realny, ale uveritelnejsi a atmosferictejsi ... o atmo po audiovizualni strance bych se u BF3 nebal .. ale trochu se bojim, ze hrac se bude muset hodne snazit aby mu ruzne drobne nesmysly nebranili vice se do hry ponorit ..
  • Singleplayer na 6 hodin, gratuluji k překonání Black Ops o půl hodiny, EA opravdu zapracovala...
    • a kdes byl na tom že singl má 6 hodin
    • Ať má singl třeba 10 minut... u battlefieldu je to jedno. Jen blázen si to může koupit hlavně kvůli singlu. MP je zásadní.
      • No já si to koupim jen kvůli singlu a jako blázen si teda připadat nebudu.
        • Mozna by ses mel jeste jednou zamyslet *3* .
          • Proč? To by jsi měl spíš ty možná potom pochopíš že každého baví něco jiného.
  • Bliss
    Paráda
  • Po delsi dobe hra, kterou si asi predobjednam.
    Nebe bud DICE milostivo, pokud to ale poserou.
    To by je PC komunita sezrala za ziva.

p.s. pokud se vyhnou problemum se server browserem pri launchi hry,tak bude taky dobre *4*
  • ... a všechny ostatní válečné FPS (snad vyjma nové Red Orchestry) se mohou jít klouzat.
    • Všechny určitě ne.Takova arma je uplně jiná kategorie,to se nedá srovnávat.BF3 patří do kategorie arkádových válečných fps,ostatně jako všechny díly BF a tam nejspíš konkurenci mít nebude.
  • az to vyjde koncim s realnym svetem a to doslova placu po BF 3 uz aby to bylo
    • Teprv? Já jsem skončil už dávno, kvůli nemožnosti uložení a nahrání. *2* *1*
      • a obsenci prikazove konzole *1*
    • lol :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit