Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já si myslím že GTA 1 a 2 je totalní blbost *16* .ALE GTA SAN ANDREAS toje něco jenom nevím jak zbalit holku porat te mi *3*
  • ales.smutny
    Ne, prostě nám přijde hloupé, aby se dělal marketingový buzz pomocí vypouštění tří obrázků každé dva dny. Já se na pětku těším, ale tohle je už dost... průhledné a ne zrovna OK.
  • Očividne to zaujíma teba, keď o tom toľko pindáš. Ale moc ti to nemyslí, hm? *2*
  • Hanzales
    To bude Teo the troll. Pak je ještě jiný Teo. Ale toe jedno *4*
  • Děkujeme. To byl opravdu přínosnej komentář pod článkem o GTA V *3*
  • očividně jde vidět že redakce není asi fanouškem série GTA jinak si to nedovedu představit..mě osobně screeny s vilou a tím padákem absolutně dostaly;) nádhera a jakožto hry nehraju.. tak se opět hrozně těším! ;)
  • Koho zajímá gta v když iv měla tak špatnou optimilizaci že vůbec nezáleželo na tom jak výkonnou sestavu máte ale záleželo pouze na tom jak vaše sestava je podobná k sestavě xboxu360 gta v bude na tom ještě hůř proto autoři pořád dávají screenshoty na net aby si blbečkové řekli epic to chci a na konec si to bez přemýšlení koupí.
  • Lawliet
    Já chci tank.. a s pásy ne kola prosím *1*
  • V SA si nemohl mit kazdou holku u jedny si musel byt snad prave tlustej.
  • nebo treba ta se setrelovanim nalitavajicich letadylek, to bylo na gamepadu doslova peklo a na mysi to slo jak nic :)
  • Tady se vybízí využít potenciál hry. Na začátku by si každý vybral, jestli chce hrát za (ženu asi ne, nevim, ale to by mi do hry moc nesedělo), černýho, zelenýho, bílýho, žlutýho, fialovýho. Za tlusťocha, macho mana, hubenýho, nízkýho, vysokýho.

Potom by se postava dala dále formovat jako v SA - posilovny, fast foody atd. A využití by to mělo u misí, kde by se člověk měl dostat do určité skupiny, ve které by se určitý druh postavy (třeba tlusťoch, který oblek přes břicho ani nezapne, nebo naopak hubená tyčka s oblekem vypadajícím jak pověšený na ramínku) se neměl možnost dostat do skupiny a člověk by musel nejdříve utvořit nějakou odpovídající postavu danému úkolu atd. (samozřejmě v rámci možností, aby se nestávalo, že každou pátou misi bude člověk muset hubnout nebo tloustnout, posilovat atd). Nebo když už bylo v GTA IV balení ženskejch, tak by v GTA V mohlo být to, že sbalit holku by nešlo každou, protože jedné by se líbilo to a to a druhé to či ono (hadry, postava, m4ka v ruce...)

No prostě, nápadů je hodně, uvidíme, jak se s tim v Rockstaru poperou, ale já jim fandím :)
  • jo, Tommy Verceti a ten nemluva z trojky pro mě pořád nejsympatičtější postavy *1* ... ty černý hiphop "gangstery" fakt nemusim....
  • Ja zac nechci nejakyho ukrajinskyho lopatu, to si nevyberes.. Tommy Verceti byl zatim muj favorit :)
  • Hlavně zas nechci hrát za nějakýho negrovskýho cool nigga gangstu z tý nejtvrdší čtvrti ve městě...
  • nn, GTA IV dohravam doted (mise a pribeh me moc nebavi) a vzdycky te to hodi k cloveku co tu misi zadaval, ale aspon jde k cili mise dojet taxikem
  • Ja mam pocit ze tohle se delo jen kdyz jsi hru vypnul a zapnul. Kdyz jsi hned po selhani misi opakoval tak te to nehodilo uplne na zacatek ne?
  • ano mise mobilem opakovat jde, ale hodi vas vzdycky na zacatek k zadavajicimu a pak musite stejne jet pres pul mesta k cili mise, klidne nekolikrat kdyz se vam nepovede, tudiz jezdeni pres cele mesto neodpada
  • Myslíte, že ten tenis půjde hrát a že půjde někoho vzít po hlavě pálkou? :D
  • Makres
    To je GTA ? Já že nový Sims, zatím z původního konceptu moc neukázaly, bitky, pouliční války, vykrádání apod.
  • S vrtulnikem doporucuju litat v GTA IV jen na klavesnici (WASD, numericka klavesnice), je to pak mnohem jednodussi na ovladani. Znovy hrat misi pomoci mobilu jde v GTA IV od zacatku (slo to uz i na konzolich).

V GTA IV si muzes vybrat jestli chces hrat s autoaimem ale i bez nej jde hra dohrat v pohode. Ja jsem bez gamepadu byl v jakekoliv misi a strileni mnohem uspesnejsi a rizeni bylo cca nastejno. Na klavesnici bohuzel nesel udelat poradnej burnout ale z ovladace se zase hodne blbe strili za jizdy (s ovladacem se blbe strili na cokoliv z cehokoliv za cehokoliv).

Ja osobne na gamepadu nemuzu hrat skoro nic. Jedina hra kde jsem byl lepsi na gamepadu byla snad Renegade Ops. Jinak vsude jinde mi to slo mnohem lepe na klavesnici a to i hry typu Assasins Creed nebo Batman a to jsou hry pro nej stvorene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit