Přejít na výpis diskuzí
Další tři obrázky z Grand Theft Auto V
22.8.2012 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
No pokud to bereš takhle tak to jo, ale stejně si nemyslím, že tvůj popis GTA byl relevantní a hájení hry aukcí je dost mimo mísu. Já osobně jsem měl GTA vždy rád a San Andreas hraju pořád. Zato GTA IV jsem ještě nedohrál a to ho mám od jeho vydání. Tam mi nesedělo prostředí NY... Zato na GTA V se těším právě kvůli různorodosti prostředí.
-
"GTA IV nešla dohrát pořádně bez gamepadu" Ja ho dohral bez gamepadu a uplne bez problemu dvakrat. Fakt nevim na co bys tam ten gamepad tak nutne potreboval.
-
ani ty s gramatikou nejako nesuvisis.....
-
To že seš tak levej že neuděláš ani první mise z toho nedělá špatnou hru...
-
Lidi co máte všichni s tím San Andreas ? Já se v životě nedostal z prvního města, misi s vlakem jsem hrál dva roky a přiblbou misi kde musíte jet v koloně a nesmíte auto ani škrábnout jsem nikdy nedal. Ta hra byla pitomá v tom že neměla checkpointy, které konečně dodělali v GTA IV a pak někoho napadlo dát tam možnost opakovat misi hned aniž bych musel trávit čas ježděním přes celé město. Nemluvím o tom že GTA IV nešla dohrát pořádně bez gamepadu a to ještě poslední mise blbla protože se nešlo vtáhnout do vrtulníku ! Jak to Rockstar dokázal nechápu. Stejně tak nechápu že slepenec nesmyslně roztahaných misí, které se musí splnit, jinak smolík pacholík, je tak strašně kultovní... Vždyť ve čtyřce se to nakonec degradovalo v šílenou a nudnou střílečku, plus na myši a klávesnici se to nedalo místy téměř hrát (třeba mise s helikoptérou kdy honíte jinou helikoptéru mezi mrakodrapy). Já bych chtěl aby příští GTA V bylo opravdu freeworld a člověk měl jen zadání mise a bylo by jen na něm jak ji splní, případně kdyby ji nesplnil, tak by měl mít možnost ji přeskočit a třeba dotyčnou osobu zabít jindy a jinde. Dejme tomu - zabij vyděrače, ale ne tak jak chce hra ale jak chceš ty... Ale to asi fakt nehrozí. Zase to bude krycí střílečka, s přiblbými dlooouhými misemi, pokud konečně přidají free save/load budu spokojený, opravdu už nemám zájem hrát jednu misi po padesáté, to pak není zábava, to je spíš trest.
-
Ja si dam gulas...S petima knedlama ja ?
-
Naopak, hry hraji jenom z vášně, a hraji dlouho, hra mě musí oslovit, na prvním místě je u mě příběh a první dojem- ten se samozřejmě může změnit po delším zahrání. Diablo 1 a 2 jsem hrál vždy kdy vyšlo mám všechny díly origo a hraji je právě kvůli vášni. To že do D3 dali aukční dům, za to já nemůžu, z počátku jsem tím byl i zklamaný, ale dnes mám jiný názor. Já mám v této hře vše potřebuji : můžu hrát sám, nebo public, nebo s kámoši a bonus navíc, vydělat si reálné peníze, to mi žádná jiná hra nezmožní. A v dnešní době, kdy každá 3 hra je ptákovina jdi střílej, checkpoint, autoheal, cover-jinými slovy nesmrtelnost, žádné tajné lokace, žádné klíče/karty atd mi přijse D3 jako velmi rozumná volba. Jó kde jou časy, kdy jsme hráli hry, kde člově nevěděl co má dělat a byl týden na jednom místě.
-
a jaké hry hraješ trolle?
-
nehrál jsem ani jeden dil gta a když vidím tyhle barevne omalovanky asi s tim ani nezacnu. prece kdyz chci hrat tenis nebo ridit auto vyjdu ven *7*
-
To je vul, to je vul, kaviarovy tousty *16*
-
Jinými slovy nehraješ kvůli vášni a vztahu ke své oblíbené herní sérii, ale klikáš myší abys měl vývar chápu to správně? V tom případě nerozumím tomu, proč se vlastně zapojuješ do jakékoli diskuse, když ti vůbec nejde o probrání svého dojmu s ostatními lidmi, kteří mají o danou sérii upřímný zájem...?
-
GTA.. byl jsem po koupi 4tky na PC dost rozčarovanej z games for windows, social clubu, nízkým FPS, nutností být online při hraní singlu, lagama a cheaterama v multi.. schválně jestli se polepší
-
Minimálně o rok později, než většina ostatních *4*
-
Ku*va to je bomba no fakt že jo , pláže , tenis , příroda DPČ já to chci hrát a ten děda za kterého se bude hrát bude muset kuva kmitat aby stačil mým nárokům, a hlavně : no more gengstaz niggaz !
-
tohle bude nejlepsi hra vsech dob to vam rikam, 10/10 dostane vsude. a ja si to zahraju na mem 2560x1600 monitoru na plnych detailech *5*
-
Njn, musíš holt počkat než ti bude 15... *15*
-
No to je právě tem omyl dámy a pánové! Vy si pořídíte GTA, budete to hrát a co ztoho? Máte vše jen pouze virtuálně - auta, motorky adt.
Já hraji Diablo 3, a už mím na reálné aukci vyděláno po stržení všech poplatků 62 000 Kč.
A když si uvědomíte, kolik asi budu mít za půl roku, tak jaká jiná hra mi nabídne za můj vyhozený čas u her takovou sumu? A za jak dlouho si našetříte v ČR 62 000 Kč?
Za tyhle prachy budu klikat rád.... -
Mylím, že s PR to tvůrci dělají dobře. GTA je tak slavné a kvalitní, že si to beztak každý koupí, důležité je jen udržovat o tom povědomí, že to existuje. Nějaké namakane über-cool trailery přijdou až těsně před vydáním, teď jen fanoušci nesmí zapomenout, že se na tom maká *4*
-
A co to tvoje Diablo3? Už po třetí zas to samé: klikni,klikni,klikni, a v těch lepších chvílích: klikej jak magor :D
-
A ja se vsadim že kdyby vydali jen jeden obrazek tak ho stejně uveřejnovat budete :)
A z techto obrazku se da toho hodně vyčist...jestli misto šipek a baleni holek pujde hrat tenis a nebo motokros tak je to velky skok :)