Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    protože svět je barevný a GTA se snaží být čím dál lepší simulací metropolí, tedy realnější?
  • Brzo bych čekal další tři obrázky...viz volné sloty :-)
    http://www.rockstargames.com/V/
  • trolling ti moc nejde, budeš se muset snažit víc, akorát tu ze sebe děláš idiota :D
  • Jo a mozna by jeste mohly vratit cheaty pismenama a ne mobilem :DDD
  • To je sice mozny proto rikam ze klidne vsechno snizim taky nemam tolik namakanej stroj takze si myslim ze u GTA V budu snizovat na medium a mozna i neco mezi low a medium ale proste vyhlazovani hran je vyhlazovani hran strasne me zklamaly ze do GTA IV to nedaly jedinej duvod proc si myslim ze to tam nedaly je cely GTA IV a port z konzole kterej se tak moc nepovedl prave proto sem i napsal, ze v SA vyhlazovani normalne bylo sice snad jenom 4x na max ale bylo v GTA IV nebylo vubec proc?
  • Super, hlavně ať tam nedávaji antialiasing a ať to nevydávaji na PC, tam máme už teď nejlepší hru na světě - Diablo3.
  • v GTA je grafika možná tak na patý koleji :)
  • tak určitě.
  • Super kazdopadne jak sem psal u jineho clanku doufam ze PC optimalizace bude super(jestli na PC bude) a hlavne aby byl antialiasing protoze v GTA IV nebyl a vsechno bylo nehezky kostrbaty :PPP (mody nakonec pomohly) a jo mozna se nekdo divi ale zrovna na tomhle mi zalezi klidne budu mit vsechno snizeny v detailech ale antialiasing musi byt na max :))) vim ze napr. X360 prave moznost AA snad vubec nema a vtipny je ze i San Andreas AA melo a GTA IV ne.
  • Neberu tě špatně...ale co?...kvůli barvám?...
    To mají nechat šedý jak GTA IV i když je to u pláže někde v los angles?
  • Nějak mi uniká jakákoliv souvislost *13*
  • Boze cela tahle serie je kravina uz od prvniho dilu a je porad to same. Jezdi, vylez z auta, vem si jiné, někoho zmlaťˇ-zabij, vem si auto někan jeď, vylez z auta někoho zmlať a tak ja pitomecek dokolecka uz po paté.
  • Sims 4 ? *1* Neberte mně špatně ale mně to prostě připomíná sims a né gta. *4*
  • jindra.veliky
    jn, ve Sleeping Dogs me zklamala absence animace sexu *4*
  • cumpi3
    chápu...taky jsem je měl, když jsem poprvé zapnul Arkham City *4*
  • Luxxo
    zase mam slzy stastia v ociach *4*
  • DangerousDave
    je to pekný záber ale graficky nič čo by dnešné stroje nemali rozbehať ... a rozloha s výkonom hw priliš nesúvisý.
  • Fotka s padakem teda vypada huste..mam zas strach aby clovek nepotreboval comp z NASA aby to rozumne rozjel
  • Po strance grafiky teda nic moc... po strance stylizace to ale vypada dobre. Proste jde videt, ze uz jen vychytavaji musky v detailech, ale pridat je nemuzou. Napriklad jde pekne videt, ze si hrajou hodne se svetylkem, aby to melo ten Holywoodsky efekt, ala CSI. :-) Ja jen doufam, ze neupusti od Euphoria enginu. Ten byl na te hre vubec to nejlepsi, co kdy mohly implementovat.
  • Protože to není GTA IV :)...a je to ve slunečných oblastech -:)

Líbí se mi to :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit