Přejít na výpis diskuzí
Další video o Kingdom Come popisuje život virtuálního světa
13.2.2014 | Ladislav Loukota
291 příspěvků
-
Jasne ze som si to tam otvoril somarik :)
-
Však taky GTA není "Realistic RPG" *3*
-
Kdyby jsi alespoň napsal Game of Thrones ale Skyrim? ..vážně??
-
K čemu? Skyrim dostal všude 10 a kdyby to šlo dostal by i 20. To byla tak super věc, že nemá přece smysl dělat Skyrim mod.
To by byla další dokonalá věc a zhroutil by se vesmír. -
Málo makal, tak dostal pár ran a již maká dobře. *5*
Jak říkal M. Rybka. Vávra to tam řídí tvrdě. -
blb co si nevie otvorit video na YT by sa nemal verejne vyjadrovat na nete.
-
Proč by jsi chtěl něco takového prasit blbym Skyrimem?
-
Az po: Error loading media co je standard na games.cz to vyzera pekne, uz sa tesim na, Skyrim mod :)
-
Opět se ukazuje, že někdo nad věcmi přemýšlí a snaží se to udělat pořádně.
Když vidím, jak se vychvalují nějaké prvky v jiných hrách a jsou naprosto jednoduché, tak to je úsměvné. Tohle snad ukáže nějaký pokrok. -
Jako třeba u GTA je taky v podstatě jedno jestli ty NPC mají nějaký hlubší smysl nebo ne páč to je jen taková dekorace, ale lepší AI by jim určitě neuškodilo. U RPG to jedno není, konec Potěmkinovým vesnicím! :)
-
..však jsem to myslel ironicky *3*
-
poprvý? to já se s tím setkal v outcast a v tý době to byla revoluce
-
Já jsem si prostě u těch ovcí vzpoměl na "NEXT GEN COD" a jejich: Fish moving out of your way *1* *1* *1* *1* *1*
-
Aha děkuju... začínám v tom mít zmatek proč to uploudli tam ? no to je ejdno... ještě díky :) Nicméně abych se vyjádřl KCD tak ten týpek na konci mě fakt rozesmal :D
-
Sice to není tak obdobný jako přímo hry stavějící na otevřeným světě s nějakým očekáváným cyklem a chováním postav, ale kdysi za mlada v druhým dílu Commandos jsem strávil průmerně desítky minut analyzováním a čuměním "života" na daných mapách. Co mise a lokace, to takovýho detailu a nápadu s kterýn se tvůrci museli s*át a přitom to taky na první pohled nehrálo žádný prim, sloužilo to jen tak na oko, aby měl hráč všechny ty pochodující, kouřící, opravující, čtící, heilující a nevím co všechno dělající panáčky, podřezávat a odklízet a obcházet. Prostě šlo vesměs o ho*no, ale něco na tom bylo se zastavit a trochu to vypozorovat, zvlášť když to umělo fungovat jistým živým dojmem. Je to takový sice zbytečný bláznoství, ale když ten herní svět umí zaujmout jen tak, tak je z toho pozitivní sranda a radost...
-
Stačí, že jeho obličej nesl každý desátý voják v Operaci Flashpoint *1*
-
Podle mě, je na to trochu brzo.. Mají před sebou ještě dlooohou cestu a tyto věci mají zdá se zatím ještě na papíře *3*
-
prostě tak vypadá, žádný extra závěry bych z toho nedělal. mluvil poměrně energicky, unavený nebyl. nevyspalý člověk vypadá rozhodně jinak...
-
Normálně mě to taky napadlo když jsem to video viděl. Takový sheep simulator by byl skvělá gamesa *1*
-
Zmiňovali tam že vliv bude mít například počasí.