Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přeji milionový stretch goal!
  • Přesně, úplně jsme z toho tehdy žasnu, když se setmělo a NPC se sešly u ohne, jeden hrál na loutnu, druhý baštil sejra, další otáčel mrchožroutem nad ohněm, jiný pokuřoval... Anebo i ráno jak se chodili umýt.
  • walltar
    Každý může mít proti Kickstarteru co chce, ale na tolik her už jsem se takhle netěšil dlouho ...

Když si to vemu ... Kingdom come, Eternity, Sui generis, Star Citizen, Elite Dangerous a určitě jsem taj ještě na 1x tolik her zapoměl ... pokud z tohohle bude jen 50% her dobrých tak nás čekají zlaté časy. Hry, které jsou opravdu dělané pro užší publikum, které se nesnaží uspokojit všechny ... sakra jak já se těším.
  • klobouk dolu, jsou to borci kteri o tom co delaji premysli a delaji to s entuziazmem
  • He usually goes to the pub because he loves it!! *14* Ve Warhorse musí být jedním z kritérií k přijetí, že se jmenujete Pítr. Ale teda příště 30 minut gameplaye! Kurník už teď vím, že i když nechci vidět víc (protože je dávno jasné, že to chci hrát) tak se stejně kur*a podívám! *5*
  • Keyz
    Já myslel, že ve hrách kde nejsou záchody to NPC drží do dalšího dílu a ono nic! To byl teda podraz na chudáky NPC.
  • Tleskam !!!
    Tak toto je zijici svet jak ma vypadat. V takovem pripade mi vubec nebude vadit mensi mapa, protoze vidim ze to bude fakt promakany.
    Stejne je to paradox. Jedna mala ceska firmicka dokaze udelat takove veci s minimalni investici. Proceduralni animace, perfektni pathfinding, umela inteligence...
    A druha ceska firma ktera vlastni motion capture studio a vydelava ted miliony, ma prehistoricky kostrbaty animacni system, postavy prochazeji skrze zdi, bori se do podlahy, ragdoll funguje jak hadrova panenka...
    V cem to asi bude? *1*
  • Ale no! Vzdyt nekterych hrach nejsou ani zachody. *3*
  • Tak až tě to přestane bavit, tak vypi flašu té whiskey a hned to bude zábava *3* Ale každopádně jestli chceš firebally tak je netahej do KC a di hrát TES
  • Keyz
    Tam byl zásadní bug. Borci tam močili přes kalhoty!

Mě tam taky dostával český překlad monster: Chňapavec, Kousavec, Břitva *15*
  • Taky bych řekl. Hlavně že odvádí kvalitní práci.
  • Ten konec s tou sekyrkou mě úplně rozsekal... tohle chci vidět, až půjdu ve hře okolo :-D
  • JJ, právě jsem zvědavý, co komunita vymyslí...třeba by mohli udělat nějakou menší modovací soutěž, tak, jak to má teď Bohemka...
  • C-BEAM
    je tak osviežujúce vidieť vývojárov ktorí skutočne premýšlajú a nerobia veci iba na efekt.
  • NPC žili již v Gothicu, konečně to někdo opět napodobí. Ostré hrany domečků nevypadají moc hezky, jinak hra ano. Snad si zopakují slávu Mafie.
  • Při sledování některých NPC v Gothicu jsi mohl narazit na opravdu zajímavé věci. *4*
  • AKo dufam ze to pravda nebude len mi to cim dalej prijde ako simulacia stredovekeho zivota, a ruku na srdce - to uz len bude zabava sledovat buranov ako cez den makaju a po nociach chodia slopat, prechadzat sa zaspavat skorej. - preto ten fireball.
  • Paul_cz
    On řekl bear, ne bird. Ikdyž na první poslech mi taky přišlo bird. Jo, czenglish rules :))
  • A já furt odkud ho znam!
  • "I even believe I have seen a bird once..." :D YES! :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit