Přejít na výpis diskuzí
Další video o Kingdom Come popisuje život virtuálního světa
13.2.2014 | Ladislav Loukota
291 příspěvků
-
Pánové...trochu OT ale nemáte někdo URL odkaz na to srovnání Ratají (jak vypadají v reálu X ve hře), jak někdo házel do nějaké předešlé diskuse? Kdyby jo, nahoďte to sem...dík
-
Souhlas, celkem šílenství kolem téhle hry. Také si přeju aby hra dopadlo dobře, ale tenhle hype je jak z jiného světa.
-
Tohle bude ta nejlepcejsi hra co kdy vysla, to je jiste.
-
Tohle video ve mě zanechalo velmi dobrý dojem. Sice si pořád moc nedokážu představit jak ta hra bude fungovat a zatím mě moc neláká, ale tohle vypadá vskutku skvěle.
-
Potenciál má skoro každá hra. Myslím si to zejména o těch, které nemají zaplacenou žádnou masivní marketingovou kampaň ve stylu Battlefield 4. V paměti mi utkvěla trojice Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera a Star Citizen.
-
Nevím jestli si toho všímáte taky, ale celkem nás drtí trolové téhle země až nám rozčilením praskají žilky na hlavě....
-
A to jsem lovil po paměti :) - a spousta jich ještě ani nevyšla.
Obvykle se kamarádi diví, co mám zase za novinky (většinou z GOG), ale nakonec se zlanaří taky :D -
treba na prave probihajici olympiade se v CT a vetsine ostatnich sportovnich medii prekvapive venuji prevazne sportum s ceskou ucasti :D
-
Doufám, že tohle si myslíš o všech projektech. Né jen o těch českých, které mají určitý potenciál.
-
Tak to je zase věc, která mi upřímně dělá radost. Jde o to, že tohle není marketing, jak jsme na něj zvyklí. Kingdom Come se do povědomí lidí dostává jen tím, že si o něm povídají lidi, protože se jim líbí (když teda nepočítám to, že čeští herní novináři se s Danem Vávrou pravděpodobně dobře znají). Osobně bych byl rád, kdyby to takhle vypadalo i na zahraničních webech, ať se počet příznivců ještě zvýší.
-
zrejme jsi muj clovek, stepane *5*
vyber pomalu jak primo ode me... -
Nevidím nic jinýho než tuhle hru. Je úplně všude. A věř mi, že skončí kick kampaň zase to utichne a nějakou dobu:)
-
musíš svoji myšlenku více rozvést
-
Nevím jestli si toho všímáte taky, ale celkem nás drtí marketing týhle hry až dřeme držkou o zem....
-
http://youtu.be/tVKzigyz-bI?t=2m26s Jo lukostřelba bude pěkná dřina!
-
Čtenář Blesku promluvil. Nezjistí si informace, nezjistí si vyznám daných znaků ale kecá šíří nepodložené debility dál.
Kdyby to šířil ve svém rodu ale ne. Díky internetu nepodložené kecy cestují sem tam. -
éé..co že se to psalo o svobodě názoru a projevu? Á ano, ono se to za poslední století, tisíciletí vlastně nezměnilo.
-
NPC zily napr. v Ultime Underworld 1 a 2 v roce 1992 a 1993. Chodily spat, delaly ruzne veci a v ruzny cas se vyskytovaly na ruznych mistech.
-
A to už nás potěšili takové kousky jako FTL, Shadowrun, Banner Saga nebo Expeditions Conquistador :) - jsem za to rád.
-
rekneme si az budes hodinu hledat kovare :D