Přejít na výpis diskuzí
Další video o Kingdom Come popisuje život virtuálního světa
13.2.2014 | Ladislav Loukota
291 příspěvků
-
Možná pro fanoušky původních dílů. Pro mě, jakožto člověka prvními díly v době vydání nepolíbeného, se jednalo o dobrou hru.
Nemůžete čekat, že hry budou pořád stejné, bez ústupků masám (bohužel). Autoři na nich musejí vydělávat a hardcore RPG by jim asi moc financí nepřineslo.
Pro mě bylo podobným znesvěcením značky třetí pokračování Max Payna, ale nikdy bych si nedovolil říct, že ta hra je srágora. Hra to byla dobrá, jen úplně jinde, než původní díly.
S Faloutem je to podobné. -
No a co? Policajti v Mafii taky měli imaginární bloček a tužku, když udělaovali pokutu... *1*
-
Dneska ma byt u Krause naky Vavra vite kdo toje?
-
Já bych řekl, že to je dost subjektivní, jako s hudbou. Každému se prostě líbí něco trochu jiného. Mě třeba Gothic 2 nebavil a nedohrál jsem ho, na rozdíl od jedničky, kterou mám za sebou asi pětkrát:)
-
Jestli vůbec, páč není ono na první pohled y spíš géčkem, který suplovalo j ? Jen se ptám, s paleografií jsem se moc nezkamarádil. :D
-
Wow. Its never been here before
-
Už jenom fakt, že ten prut někde fyzicky sebere a nevyndá ho jen tak z kapsy u kalhot, jako tomu je u jiných podobných her, mě bohatě stačí. A že motyka zajíždí do země a nic se neděje? Tímhle tempem bychom si mohli za chvíli stěžovat, že se ve hře nesouloží (myšleno, že to postavy nemají v denním cyklu), co já vím, třeba WH myslí i na to. *3* *15*
-
By mě zajímalo jak vypadá běžný den u těch lidí, kteří tady u každého článku mínuskujou jakýkoliv přispěvěk. V ruce pyje a jedou ...
-
Teď jsem našel mapu z 16. století (ta první byla z 18.), kde jsou Rataje psány normálně. Pozor, je jinak orientovaná, Rataje jsou nalevo od Prahy. http://www.staremapy.cz/antos/zoomify/klaudyan.html
Tak nevím, proč WH používají nějaký německý název města ještě k tomu z 18. století. *7* -
Tak určitě, jen to prostě bije do očí. Kdyby to v daném místě doprovázel např. "oblak" prachu, tak to ani nejde vidět, ale myslím si, že to budou mít nakonec nějak ošetřené. Každopádně, pokud opravdu dostojí všemu co říkají a bude to fungovat, tak tady budeme mít přelomovou hru.
-
Víte, pánové a dámy, strašně bych si přál, aby se to povedlo a aby tato hra měla ATMOSFÉRU. Nevím, čím to je, kde je ta hranice, kde končí hezká(zdaleka ne vždy), ale neuvěřitelná "zábava" a kde začíná atmosféra, uvěřitelnost a sžití se s herní postavou.. Je tak málo her, které tohle mají, je jich jako šafránu a člověk na ně nikdy nezapomene.. Co je onou "věcí", která to způsobuje..? Pro mě jasně vede Gothic II. Když jsem ho poprvé hrál, už v té době existovaly "hezčí" hry, přistupoval jsem k němu s jistou nedůvěrou, neseděl mi zpočátku ani systém ovládání.. a jak to dopadlo.. Stala se z něj srdeční záležitost, milovaná hra, zážitek, ke kterému bych se kdykoliv vrátil a věřím, že bych si z něj pokaždé odnesl ono uspokojení, jako když se mi dostal do morku kostí poprvé. Ale stále nedokážu říct, co má tato hra navíc, že mě tak výjimečně dostala.. Možná je to její monumentální hudbou? Zvuky? Příběhem? Nevím, asi to nikdy nezjistím, ale moc bych Válečnému koni přál, aby tento "aspekt" dokázali implementovat do Kingdom Come...
-
Supr, že to vidíš ale je hlavní aby to co tam bude nebylo horší než mají ostatní hry. A jestli to bude lepší velké + pro WH.
Většina her na to kašle mají to tak jak popisuješ a lidi na to bohužel kašlou. Pak je chyba to řešit a brát to jako u hry, která to chce mít dobrý, když neřekli, že vše bude fungovat jak má. -
Kdyz budou, vubec nic se nestane, uz tak je to chovani ambientu uzasne. Na nejaky zaseknuty prut hazim bobek, dulezitejsi bude aby se to vzajemne netlouklo a fungovalo. Kdyz si vzpomenu jak v Arma2 par slepic na silnici totalne odrovnalo celou tankovou kolonu. Tak je Arma3 pro jistotu uplne bez zivota. *15*
Kluci z Warhorse nad praci premysleji, je to videt uz ted. A chtit po nich, aby kopac motykou fyzicky modeloval teren, to je neznalost a nebo ignorace soucasnych moznosti. Pokud by to byl "nextgen" zemedelsky simulator tak dejme tomu. -
Znepokojilo ma jeho tričko. F3 bola nehorazna sragora a znesvetenie znacky.
-
ale je pravda že při toulkách s detektorem jsem našel minci maley gross
-
Zjimavé počital jsem s latinou nebo češtinoněmčinou ale tohle je překvapení
-
Teoreticky ne, ale vždy bylo lepší mít přehled o dění v širokém okolí hradu. Ale ještě jsme neviděli všechny detaily, takže třeba to bude nějak ošetřeno.
-
Na starých mapách je to skutečně Rattay. vis http://www.oahshb.cz/staremapy/full_big/1747half.jpg
-
Magister_Peditum: O tomhle přesně mluvím :) Je to na skále, tak no problém, teoreticky..
-
A co ty smrky hned za tím hradem? To už těžko bude protější kopec. Ale zase je ten hrad na skále, takže by to útočníkům asi stejně nepomohlo, kdyby se dostali nepozorovaně pod ni. *4*