Přejít na výpis diskuzí
Další video o RPG Kingdom Come probírá koniny (doslova)
6.2.2014 | Petr Poláček
216 příspěvků
-
Když tě to nezajímá, tak na to nekoukej. My ostatní jsme za přiblížení vývoje hry rádi.
-
Kopa ludí tu je ako Sheldon, nechápu sarkazmus a srandičky, Mne tvoj koment prišiel vtipný *1*
-
tak nemusí to být třeba plot, ale stačí nějaká rokle, nebo strž jestli je na mapě, nebo skála. Zastaví když budeš rozjetý proti domu? Doufám a věřím, že ano :)
-
"... animations and mane physics are work in progress only."
Pokud je neco, cemu si nerozumel, tak se klidne zeptej, urcite se najde nekdo, kdo ti to rad vysvetli. -
Veľmi pekná grafika hry, nemyslím technickú kvalitu (ktorá je veľmi dobrá) ale tie detaily čo sa dali v krátkosti všimnúť, okolie domov, cestičky atď. Proste to pôsobí ako niečo čo na prechádzke po lúke naozaj uvidím.
-
hra super ale ten hype je uz pomalu horší než na cod. penize uz maji, hra v nedohlednu, tak muzou v tichosti makat a neobtezovat.
-
Mohli by to udělat tak aby byla AI koně úměrná k jeho ceně. Například nějaká levná herka poslouchala horko těžko a teprve nějaký dražší válečný oř by poslouchal pána na slovo.
-
Běž raději jezdit na vlku.
-
hrozne sa lubi prostredie, posobi dost realne
-
By mě zajímalo jestli ten kůň taky někdy zastaví a shodí mě, když ho tak rozjedu proti plotku. *1*
-
jestli to budeš číst Dane, tak super triko :))
-
Ježiš Marja a co ten pohyb hřívy? *8*
-
Vždy mám hned lepší náladu, když v nadpisu vidím Kingdom Come.
-
Skvěle, už jsem se nemohl dočkat na další video od Kindom Come *1* *1*
-
Konečně kůň co má mozek *14* *14*
-
Tak jsem schvalne zvedav kolik se tady objevy expertu na konskou anatomii *1*