Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když tě to nezajímá, tak na to nekoukej. My ostatní jsme za přiblížení vývoje hry rádi.
  • fizola
    Kopa ludí tu je ako Sheldon, nechápu sarkazmus a srandičky, Mne tvoj koment prišiel vtipný *1*
  • davidBray
    tak nemusí to být třeba plot, ale stačí nějaká rokle, nebo strž jestli je na mapě, nebo skála. Zastaví když budeš rozjetý proti domu? Doufám a věřím, že ano :)
  • "... animations and mane physics are work in progress only."

Pokud je neco, cemu si nerozumel, tak se klidne zeptej, urcite se najde nekdo, kdo ti to rad vysvetli.
  • fizola
    Veľmi pekná grafika hry, nemyslím technickú kvalitu (ktorá je veľmi dobrá) ale tie detaily čo sa dali v krátkosti všimnúť, okolie domov, cestičky atď. Proste to pôsobí ako niečo čo na prechádzke po lúke naozaj uvidím.
  • hra super ale ten hype je uz pomalu horší než na cod. penize uz maji, hra v nedohlednu, tak muzou v tichosti makat a neobtezovat.
  • Mohli by to udělat tak aby byla AI koně úměrná k jeho ceně. Například nějaká levná herka poslouchala horko těžko a teprve nějaký dražší válečný oř by poslouchal pána na slovo.
  • Běž raději jezdit na vlku.
  • hrozne sa lubi prostredie, posobi dost realne
  • walltar
    By mě zajímalo jestli ten kůň taky někdy zastaví a shodí mě, když ho tak rozjedu proti plotku. *1*
  • davidBray
    jestli to budeš číst Dane, tak super triko :))
  • Ježiš Marja a co ten pohyb hřívy? *8*
  • Mart9
    Vždy mám hned lepší náladu, když v nadpisu vidím Kingdom Come.
  • Skvěle, už jsem se nemohl dočkat na další video od Kindom Come *1* *1*
  • Llour
    Konečně kůň co má mozek *14* *14*
  • XorxoxTalarius
    Tak jsem schvalne zvedav kolik se tady objevy expertu na konskou anatomii *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit