Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Still
    Tak to asi chodíme každý do jiného koutu přírody... že bych na každem kroku zakopl o člověka, nebo zvíře, to ne-e...
  • docela dost
  • Still
    Když jdeš do přírody, jak moc živo tam je? *3*
  • Filcky? Budou!
  • Ano grafika vypadá opravdu pěkně, ale nezapomínej, že hra má vyjít až na konci příští roku bohužel ... to už takovej boom nebude :). kdyby to vyšlo tenhle rok, tak určitě paráda, ale po zaklínačovi a pod hrách to nic extra určitě nebude.
  • Ano, skutečně to bylo myšleno jako narážka na ty, co si článek ani nepřečtou, ale už se pouští do diskuze *4*
  • Každopádně příště budou souboje. Pokud sem z WH někdo chodí, chlapi na tomto prvku by jste mohli ještě něco trhnout!!!!! Takže pls více ukázek, méně psů a do toho... Kůň vypadá dobře, jen bude se pohybovat jinak, pokud bude plně naložen?
  • Vyzerá to, že tam maju docela krásne a rozlahlé neosídlené prostredie, tak dúfam, že to nebudú len mrtve lúky bez charakteru, ale že budú niečim zaujímavé, aby bolo na čo pozerať na takej ceste na koni.
  • A kůše sviňa arabská? :)

Hodně se mi libílo upevňování vztahů např. v KOTOR, takže na symbiózu mezi mnou a koněm se moc těším. A nezapomeňte na ostatní zvířátka!
  • damn it....uz ted se mi to libi vic jak Skyrim *14*
  • Keyz
    To mě připomnělo větu z Knight Ridera co dávali na Primě.

"Říkejte mi koňák Majkl" :D

- Skvělé, vidět v každém videu jak si dávají práci s logikou věci. I když se obává, že lidi pak budou řešit proč tam nejsou jiné věrohodné prvky a nepochopí, že tohle samotné jinde není a je to obrovské plus.
    - Jen jsem to čekal delší, na to jak jím to trvalo a stále nemají napsány nové cíle pro 800k / 1 M
  • Citace z článku: "fyzika a další propriety spojené s koněm nemají na záběrech finální podobu. To jen abyste na to mysleli, až budete kriticky hodnotit třeba pohyb hřívy..."
  • Zaujímavý nápad a vtipná predstava ako sa niekto rozčuľuje pri monitore, že kôň robí chujoviny :-D
  • Jsem zvědavý, jak si s výslovností Kingdom COme: Deliverance poradí při recenzi MasterMIND *1*
  • Mart9
    Já mu dal plus. Mínusují ti, kteří nečetli článek *3*
    "To jen abyste na to mysleli, až budete kriticky hodnotit třeba pohyb hřívy..."
  • davidBray
    ale je to jeho rozhodnutí jestli se do té výlohy bude nebo nebude koukat, tak nepindej :)
  • jonatan.hanzlik
    Čekal jsem víc o těch vlastnostech válečných koňů, ale člověk nemůže mít všechno...i tak to vypadalo dobře.
  • a k čemu je to dobrý? je to jako kdyby hladový koukal ve výkladu na koblihy. nenají se jen se zbytečne na.ere (protože momentálne stejne nei co hrat)
  • fizola
    Ja dúfam že nie *3*
  • davidBray
    no jenže tady nikdy nevíš. Vůbec bych se nedivil, kdyby to fakt myslel vážně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit