Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už tu byly *3*
  • Magister_Peditum
    Všechno bude! *15*
  • Tak kolik se tu zase objevi troll komentu, ze "je tu zase dalsi clanek o KC" :)
  • Magister_Peditum
    Až bude motion capture i s koňmi, tak to bude mnohem lepší. Ostatně ve videu sami přiznávají, že momentálně jsou koně jen ručně animovaní.
  • Všechno pěkný ale stejně bude nakonec nejvíce záležet na tom jestli umí zdolat 90 stupňovou skalní stěnu, zda bude na výběr ze všech barev a hlavně, hlavně pořádný pen*s (vážně? tuhle cenzůru opravdu dělal nějaký pen*s)! *16* Grand theft Horse!
  • XorxoxTalarius
    Tak jsem v ramci tohoto tematu premyslel jak by se jim libil dobovy realny quest "Pochytej skodnou" kde by jsi musel nachytat bandu neprizpusobyvych a nasledne jim odrezat usi nebo je rovnou pichnout vidlema, to by bylo kvikotu ...
    Kazdopadne cela diskuze na toto tema mi prijde scestna, jeste kdyz sni prisel nejakej uhrovitej amik
  • zmetpismen
    Snad si to nekdo z Warhorse precte :) bylo by fajn kdyby se ten kun necitil na ten skok pres prekazku a proste zastavil (treba hlavne s typkem v plny zbroji).
  • XorxoxTalarius
    Ted mne tak napadlo jestli se muze ten kun zmrzacit a ja pak nasledne dostanu moralni volbu jestli ho utratit a zakopat nebo utratit a sezrat, pripadne nekomu prodat *1*
  • Vavra to hovoril niekde ze maju jednoduchu AI pre kone tj. ked sa rozbehnes proti stene alebo stromu tak to nenapali priamo ale uhne, napr. tomu stromu
  • mozes si zahrat este europu universalis IV :D
  • A dostanu koně se sběratelskou edicí? Ne dělam si srandu.. jen rejpu do nedávného článku o TESO...
    Ty koně jsou celkem hezcí, animace taky neni zlá.. Myslim že lepší rozhodně jak Skyrim. Tvůrci Skyrimu snad nikdy neviděli koně...
    Nic se však pořád nepřibližuje Red Dead Redeption. Jejich koně jsou fascinující, někdy si to zahraju jen abych sledoval jak ty koně maj nádhernou animaci a provedení. Myslim že žádná hra ještě dlouho nepřekoná Red Dead Redeption, když dojde na koně a koňské vozy...
  • Veskoslav
    http://www.youtube.com/watch?v=O3rpmctmC_M
  • tady je ten článek: http://medievalpoc.tumblr.com/post/75252294049/hi-ive-been-looking-at-a-kickstarter-for-a
  • Ale az za dlouho...
  • TO je hloupost.. Nic proti černochům.. Sám se v létě žením s Jihoafričankou.. ale zasse cpát tam černocha jen pro to aby tam byl je nesmysl, když v té době se tam pravděpodobně žádný nevyskytoval a když, tak to bylo v rámci nějaké show nebo obchodu.. I moje babička pamatuje černochy jen z cirkusu... Tady u nás jich holt nikdy moc nebylo... Dávat tam nějakého by mi jen navodilo tu atmosféru takové umělosti... A to já nemam rád.. Jak cejtim, že je ve filmu nebo hře něco jen z nějakých podvných moderních korektních politických gulášů a ve skutečnosti to tam být nemá, tak je mi z toho na zvracení... autentičnost vyhrává nad korektností.
  • fizola
    No ja neviem, podla mňa detaily nezostarnu, aj dnes je mafia technicky už velmi zastaralá, ale detaily ktoré v hre sú spôsobia že uveríš tomu svetu a zabudneš na grafiku, a tom to je, detaily sú to čo robí dobrý celok.
  • multi kulti agenda? Kde se to pise?
  • Magister_Peditum
    Však to by bylo v pořádku. Jediný, kdo může být oprávněně nazván dnes rasistou je bílý heterosexuální muž. Pokud možno ne-vegetarián. *3* *1*
  • Keyz
    To bych si ale zahrál :)
  • KIMCID
    pěkné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit