Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prý ne, za to ale budou umět krásně zpívat.
  • a abychom uspokojili multi-kulti humanisty, tak přepíšeme i dějiny a budeme tvrdit, že v té době tu žilo spousta černochů a dokonce i černí rytíři a knížata a králové.. a spousta jich taky bylo teplých
  • Co je to TESO? Myslíš TESCO?
  • A já zas nechápu, proč zaměstnává tolik grafiků, když různé 3d modely se dají koupit na turbosquidu. A nebo proč platí nájem nějakého studia když můžou dělat třeba v parku na lavičce.
  • Horst_Fuchs
    A budou koníci i kadit a močit?
  • Paulcz
    Černoška na obrázku je zřejmě Královna ze Sáby z Bible Václava IV. a na základě toho někdo usoudil, že se to tu ve středověku hemžilo černochy ? :) Ale jinak se to tu asi různýma národnostma hemžilo, kupci, žoldnéři..
  • Hezký... Nicméně musím konstatovat, že nechápu Vávrovi onan*e nahrávat draze nějakou hudbu, když může si koupit licenci od Audiomachine a má vystaráno... Chápu chce mít všechno real ale nemá tolik peněz aby si vyskakoval i když je vybral na kickstarteru ty peníze by se mohli využít na něco důležitějšího...(třeba na capture) Opravdu v tom nevidím problém když už teď používají skladbu Warlords...
  • Nebo rovnou tohle:
    http://www.youtube.com/watch?v=JHFXG3r_0B8
    *1*
  • Kr.Pa
    Jeden bude člověk, druhý bude kůň
  • Veskoslav
    MP se nechystá....Nemel zase nesmysly.
  • Čože multiplayer pre story-heavy RPGčko nie je najdôležitejší bod vývoja preboha to snáď ani nie je pravda.
  • XXHUGOXX
    Na to, že sú to češi tak vedia parádne po anglicky *3*
  • http://www.teeshirtcollections.com/item/laughing-man/laughing-man-ghost-in-the-shel/lid=33586154
  • walltar
    Já bych dal zas nevím co moct tu hru hrát co-op s kámošem. Třeba jeden z nás by byl hlavní hrdina a druhý by fungoval jako pomocník. Takže by nebyl problém s příběhem.
  • Já osobně mam rád články o všem a co nejvíc... :) Byl jsem rád za články o AC, jsem rád za články o TESO o Kingdom Comes atd... Čim víc článků, video, info obrázků, tim líp.. Neboť důvod proč navštěvuji Games.cz je to, abych si ty články četl a pak pod nima nechával hloupé komentáře :)
  • Multiplayer se chysta az nekdy v daleke budoucnosti co je pro mne jednoznacne minus. Budu si muset pockat na M&B2.
  • promitac
    Te trička su overpowered. Aj danovo aj michalovo. Jelly som moc.
  • stejne to je v jidelne...kdyz dostanes 5 dni za sebou plany brambor s hovnem, taky se ozves. Dostavat 5 dni steaky ale nikomu nevadi...
  • tohle jsou neskutecny PR sracicky.
  • Asi takhle. Článek o originalitě a inovaci X článek o recyklaci. Co si čtenáři vyberou radši?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší