Přejít na výpis diskuzí
Další video o RPG Kingdom Come probírá koniny (doslova)
6.2.2014 | Petr Poláček
216 příspěvků
-
a co je nejlepsi, ma to i stejnou zkratku DnD (i kdyz puvodne to je n z &, kdezto u wh je to n jako no)
-
ja sa skor tesim na prechadzky s konom po prirode , kedze som nemal sancu v ziadnom rpg lebo na kone uplne srali, preto ma u mna two worlds 2 bod navyše kezde tam bol, aj ked len tak okrajovo a na kratke jazdy ale bol tam a to sa ceni *5*
-
Ve skutecnosti ma rict "tady kouzla, draky, černochy a podobné blbosti nečekejte".
-
Hele a nestačil by ti jenom komiks? Nebo takhle drátem do oka by jsi taky nechtěl/a ?
-
Nechápu o co tomu týpkovi jde? To je opravdu tak tupej, že neví, že tu žádní černoši nebyli? Není on sám nigga? Vsadím se, že ani neví, kde vůbec Česko je natož české dějiny, a pár obrázků nevypovídá o ničem. Warhorse mu dobře odpověděli a on tam uraženě napsal cosi, že je už nebude na Kickstarteru podporovat. Dobře utřel. :P
-
Tak to bych nevydržel, takhle se mučit. To radši nic nepošlu a počkám si jestli to vyjde na next-geny a pak, pokud bude stát za to, s radostí koupím.
-
no to posledne by aj celkom sedelo:)
-
Vávra měl ten svůj příběh vydat knižně. Vyšlo by ho to levněji jak hra a ten příběh by koneckonců odvyprávěl. *7*
-
No já si myslím, že to právě je takový dvojsmysl, kdy naráží jednak na DaD a jednak na Skyrim. Ono draci jsou základním znakem Skyrimu. Já nepochybuju, že to bude narážka i na draky ze Skyrimu. Každopádně to má všem říct "tady kouzla, draky a podobné blbosti nečekejte".
-
No to jste vy slováci. Umíte tak leda hrát hry, ale nějakou pořádnou vytvořit... tak na to už nemáte.
-
Dám ti hint ... Dungeons & Dragons
Se skyrimem to nemá nic společného. -
Zamysli se nad tím ještě jednou... řekni si to, co si právě navrhl, nahlas a dojde ti to.
-
Jen se mi nelíbí jak tam mají to Dungeons and No Dragons, jakoby to úplně řvalo nejsme Skyrim, nemohli tam prostě napsat No Monsters? A zaoblit tak nějak všechno? :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=2EsPnmLVYj4 *1*
-
herky budou lozit po stromech (y)
-
http://www.youtube.com/watch?v=7I761cqqvHs *14*
-
Proč to vůbec dělá ve 3D, když 8bit 2D by posloužilo stejně ...
-
Tipuju to na The Elder Scrolls Online
-
Naprosto chápu. Dřív by mě to tak nebralo, ale teď, když už se dávno nevídám s kamarádama každej den ve škole, nebo hospodě bych to ocenil :-)
-
rozdíl není jen v barvě, proto třeba v SA vypadý CJ nepřirozeně.