Přejít na výpis diskuzí
Další video o RPG Kingdom Come probírá koniny (doslova)
6.2.2014 | Petr Poláček
216 příspěvků
-
Není to zrovna dobré vysvědčení pro dějepisnou nauku v jeho zemi.
-
Nechápu proč máš tolik mínusů. Já bych o to stál taky. Např. řytíř a jeho panoš, co-op, každej by dostal trochu jiné vedlejší questy a informace získané z různých zdrojů by společně použili pro splnění hlavního úkolu. To byla b...a. (nechci to slovo napsat, nebo mě amíci nepustěj do letadla :-)
-
no hlavne že český trh pána Vávru vytrhne z biedy... určite teraz rieši syndróm slováci vs. češi :D ... každopádne cením si každého čecha čo má aspoň trochu rozumu a nerobí si voči slovákom predsudky tak ako ja voči čechom...
-
nerobil by som predčasné závery... vo videu je vyjadrenie že to celé je iba skúšobný model... mne sa tiež nepáčila reakcia na toho koňa ale možno sa to čoskoro zmení...
-
Preco vobec nieco robit?
-
Ty tu co rieses, nikde som tu necital slovaka, ktory na tu hru nadaval. Sa spamataj. Mas tu ovela viac cechackov co na nu fuzuju a to ti nevadi. Gratulujem ti k tvojmu pokrytectvu.
-
jo jasne, tunovej kun narazi do vesnicana a ten se jenom lehce zapotaci, fyzika naprd
-
1. treti osoba tam nebude (pokud si to komunita nevybude)
2. na co to mit vymaxovany kdyz developujes kone? -
já si myslím, že celá věc se má takhle. Oni se prostě bojí, že nedokážou naprogramovat draky, kteří by hned od začátku lítali dopředu, tak je tam prostě raději nedají :)))
*je to vtip* !! :) -
Ještě by mohli umět hlasovat v parlamentu :-D
-
Tady je teda onanistů...ať si nad tím neutrhnete své pyje.
/nic proti samotné hře -
to je celkem jedno, všechny tři značky jsou na tom kvalitou stejně
-
Nebo The Elder Scrolls Oblivion
-
Že by byl i jiný pohled než jen z první osoby?Tak to už třeba šetřit na nové železo.
-
Kebyze sa nám chce tak vytvoríme takú hru že by celý herný svet z toho omdlel Tokio games show a iné akcie by sa presunuli do Terchovej rockstar a ubisoft by si hlavne sídlo presťahovali do Malaciek to by bolo kebyže sa nám chce lenže nám sa nechce tak si počkáme na kingdome comeback hh
-
K čemu 2D když to může být i textovka?
-
Úplně jsem zapomněl, že draci a kouzla jsou ve fantasy blbost.
-
Kdyz bych byl puntickar, tak ti reknu, ze pohled z treti osoby vypada nic moc, protoze maj nastinovany tak 2 m travy kolem postavy a vypada to jak pest na oko. Nastesti nejsem puntickar a tak je to asi fuk :p
-
Ale budou tam i arabští plnokrevníci? Dle dobového umění jich v té době po Čechách pobíhala celá stáda!
Jestli tam nebudou, tak je hra jasně rasistická.
Dalším závažným tématem je přítomnost jak hřebců, tak kobyl. Pokud nebudou kobyly, je hra misogynní. Musí samozřejmě obsahovat také valachy, protože politická korektnost diktuje ohleduplnost ke kastrátům -
Tady ten typek jim to pekne vysvetluje, ale to asi nikdo uz necetl:
http://matthew1j.tumblr.com/post/75674785025/hi-ive-been-looking-at-a-kickstarter-for-a
ale je to fakt divny, kdyz nekdo ocekava cerny rytire, nebo nejakou vyznamnou roli zeny ve stredoveky evrope