Přejít na výpis diskuzí
Další video o RPG Kingdom Come probírá koniny (doslova)
6.2.2014 | Petr Poláček
216 příspěvků
-
Líbí se mi na crowd-fundingu jak vývojáři hýčkaj ráče tím, že jim pravidelněji ukazujou herní obsah a víc o tom mluví. Čekání je tak vždy snesitelnější. Někteří velcí vývojáři to dělají taky, ale někdy to dělaj děsně pomalu, nebo tam toho moc neukážou. Líbí se mi jak ta vida od Warhorse ukazují hodně ze hry...
-
Ber to tak, kdy naposled se u nás začala tvořit nějaká originální velká hra?
-
to uz je realnejsi ze tam daj pracujici cigany
-
Ještě aby ne, na copy paste IV už nikdo neni zvědavej.
-
J je to super.. těšim se na tu hru.. Když ještě trochu zapracujou nma těch koních tak to bude fakt dobrý... Většina her koně děsně podělá.. ale to neni uplně nejlepší, když se pak člověk na tom koni přepravuje velkou část času... Takže urřitě maj plus za dobrý koňě...
-
Někteří lidi nadávají i teď ...
-
Tak on celý Skyrim byl jen provizorní pre-alpha, ale Todd si řekl, že to tak stačí a tak to vydali a vyšlo jim to.
-
Když tu byl každou chvíli článek o AC IV, nutno dodat, že s daleko menší frekvenci jak Kingdom Come, tak tu všichni strašně nadávali a teď to u Kingdom Come to skoro nikomu nevadí.
Tady funguje asi dvojí metr, mám ten pocit. *3* -
A navíc.. když se říká, že rozdíl mezi rasa ma je jen kůže, "skin". Tak nakonec by uplně stačilo aby modeři vytvořili "skin" do hry na hlavního hrdinu v černé podobě. Něco jako když lidé dělali bílej "skin" na hlavní postavu ze San Andreas. I když CJe sem měl rád jako černocha. Ale nerad bych aby tam jako pěst na oko byl nějaký uměle vytvořený charakter. Možná kdyby se třeba hrdina na jeden quest dostal někam do jiné země, kde bylo víc černochů v té době.. Ale rozhodně bych netlačil na pilu... A zajímavé je že se Asiati neozývaj s tím že je tam málo žlutejch.. Nebo Indiáni, že je tam málo Indiánů.. Nerad to říkam, ale proč jsou to černoši, kdo si na to stěžuje?
-
Sranda je už jen to, že i když tyhle koně jsou zatím jen provizorně animovaný, tak stejně už takhle vypadají líp než ty ve Skyrimu. *15*
-
Ty seš opravdu Ho*no Hovnousek
-
Jo tak chápu že oni si to jen tak nedovolí.. proto taky jejich koně mi přijdou že vypadajá celkem slušně... Zato Skyrim by se měl stydět... A mnoho dalších her.. jejich provedení koní se ani nedá házet na absenci motion capture, jsou to prostě dragické válečky se čtyřma nožičkama. War horse koně vypadají celkem uvěřitelně.. Ale stejně by třeba bylo fajn, kdyby se třeba takový motion capture koní dal koupit od Rockstars a podobně.. třeba by na tom trhly dobrý prachy, kdyby prodávali svoje data z jejich motion capture koní... Jako se prodávaj Enginy tak by se prodal motion capture koní.. Herní svět by pak vypadal všude lépe..
-
Zeptejte se Viktora Krocana, proč vybral tuhle postavu. On je tam dizajnér *3*
-
Bída, co? Ačkoli jsem takovy průšvih ocrkaval a vcas předvídal, neboť mi hned bylo jasné, že neschopný arogantní Vávra Paskvildom nikdy nedá dohromady, je mi nakonec docela líto, ze jsem měl prabdu takrka ve všem. Kazde nové video to jen potvrzuje. Neschopnost ci neochota vymyslet další stretch goals uz tomu všemu dává pouze trnovou korunu..
-
presne to nechcem. Tá otvorená príroda je na pohlad úplne fantastická. Ale bojím sa, že cesty budú ešte dlhšie a únavnejšie ako v mafii, kde som jazdu síce miloval ale po čase začalo mesto pôsobit velmi prázdne.
-
COZE? ja myslel ze si dela srandu ale ona je to pravda? to uz je svet fakt tak v hajzlu ze tydle uchylove budou rejpat do vseho? tve todle sileny, stejne jako rasismus je spatnej tak todle je stejne sileny. to tydle lidi nechapou ze to jejich neustaly buzoravani jen lidi vysira?
-
Co si o tom myslí takový Pavel Grygar?
-
Tak prej tam je vymodelovanej p*nis u chlapa, takže na koňský se těšit můžeš s téměř stopro jistotou...p*nisy pro všechny :-)
-
Lukáš Dobrovský (opět) na koni *1*
-
Hra bude modovatelna, takže čekám, ze se něco podobného objeví nebo bude nějaký podobný quest primo ve hre (což by bylo fajn, chci prostě realistickou a politicky nekorektní velkou hru)...pak se do toho vlozi Romea a další podobný pochybný organizace, par reportáží na TV Hov*a a máme tu pochod Prahou proti Warhorsu...