Přejít na výpis diskuzí
Další video o RPG Kingdom Come probírá koniny (doslova)
6.2.2014 | Petr Poláček
216 příspěvků
-
Animacni system pouzivaji Natural motion a nebo neco podobnyho? Libilo se mi jak ta postava zareagovala kdyz do ni najel s konem, vypadalo to na generickou animaci. S takovym animacnim systemem to vypada hned verohodneji. Verim ze to kluci dotahnou k dokonalosti, je videt ze na zacatku premysleli a to je zaklad dobryho konce projektu. Drzim palce.
-
*1* *1*
-
Work in progress... na motion-capture koníka se teprve čeká.
-
Už to zkoušíš zase? :)
-
tam kam já chodím, taky často zmije.
-
Je to zatím ve stádiu vývoje. Myslím, že na cestách bude docela živo - ale asi to nebude jako v jiných rpg, kde na každém metru čtverečním narazíš na něco. Tohle bude více méně reálná krajina. Pokud čekáš, že se pod každým kamenem bude nacházet vchod do dungeonu plným banditů, tak tě hra asi zklame.
-
Afrika je ale daleko od ceska :D...uz vidim jak dela Uganda RPG s belochama
-
Tak v Africe jezdili v hadrech z trávy s dlouhým klackem (ne tím v kalhotech) na pakoních :)
-
ked si človek všíma detaily, tak nejaký život sa tam nájde *3* , samozrejme, rád by som aby to bolo čo najbližšie k realite. Napriklad detaily, že nájdeš lajno alebo, že ta poštípe osa, to som ešte v žiadnej hre nezažil, aj ked to už sú extrémy ktoré by som tam možno ani nechcel mat, ale niečo také by ma v hre potešilo.
-
no nvm jak vy, ale ja jsem jakziv neslysel o cernem rytiri...v te dobe mozna tak otrok
-
Pohyby jsou jen provizorní, sami to říkají. V pozdější fáze vývoje se bude dělat motion capture i pro koně, takže vše bude ve finále vypadat úplně jinak.
-
http://kuc.cz/ea3n3j
To se za moment zase ozvou hispánci a pak gayové apod. *15* -
To mi došlo, ale port tohle určitě na mysli neměl *4*
-
Vzhledem k tomu, že se na netu objevila spousta kritiky k tomu, že v Kingdom Come nebudou černoši, tak Warhorse trochu předělali jejich hlavního hrdinu, aby uspokojili i americký trh a nemuseli čelit žalobám kvůli rasové diskriminaci.
http://image.tmdb.org/t/p/original/tmJnKdxFitbHL7Ebntghrdg4F56.jpg -
draky, hlavně draky!
-
nebo naopak, kdyz bude vypadat moc komplikovane a nudne, tak muzou odradit par lidi, co meli doted iluze, jak toho zikmunda vypraskaj zpatky do uher *5*
-
ks jeste neskoncil, je v pulce, tak co blbnes
-
Jestli to bude realistické, tak tě tam přepadne banda klíšťat a chcípneš *3*
-
Ale abych přidal taky trochu konstruktivní kritiky, když kůň začne běžet, tak bych řekl, že dělá příliš krátké kroky... působí to trošku dětinsky. *15* Ale jinak parádní práce. I když tu hru na svym křápu nerozběhnu, tak chlapcům něco pošlu a pak si užiju Lets Playe *4*
-
asi mysli hmyz. mravence, vosy....:)