Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Nejdřív ukradne peníze, pak zachrání ženskou, násilníka ale zabít nehodlá, následně střílí po policajtech a zakončí to tím, že ohrozí všechny v nadzemce. Dost rozporuplná postava.
    • ucho
      ne postava, ale hráč... předpokládám, že tě nikdo bankomaty vykrádat nutit nebude. je možný, že ani ty lidi v nadzemce ohrožovat nemusíš... to chcete pořád nějakou volnost, ale pak ouha, přijde vám to divný a chcete vést zase za ručičku? už si jednou rozmyslete, lidi, co chcete :)
      • Mart9
        jestli volnost znamená, že pokaždé, když udělám dobrý skutek, budu muset utíkat policajtům, tak jí opravdu nechci *4*
        • ucho
          dobrý skutek? pobíháš po městě s pistolí v ruce na místě, kde se střílí a ještě čekáš, že ti policajti budou děkovat? takhle zákony nefungují... holt zjevně tohle nebude titul pro tebe ;)
          • tak sve hrace si to jiste najde lidi co moc nepremysli to plne uspokoji a co si budem nalhavat takovych je vetsina
            • ucho
              většina nehraje hry, aby u nich přemýšlela, ale aby se u nich bavila a využívala to, co jim ta hra nabízí. jestli chceš přemýšlet, zahraj si Riskuj!
          • Mart9
            aha promiň. Nevšiml jsem si, že před ty policajty vyběhl s pistolí v ruce *7*
            • Ferdis2
              Miesto prevracania očí, by si mal radšej použiť nejaké kvapky.
              Týpek má nepretržite kvér v ruke od okamžiku, keď ho spoza auta vytasil až po koniec videa ...
    • taky si rikam nejdrim jsem myslel ze kdyz skenoval toho bezdaka ze ma prijem 0 a ten manik vedle (co mu pak vybral konto) prijem nad 100t ze ty vybrany penize da tomu bezdakovy a vono ne. Kazdopadne take mi vrty hlavou co provedli ti policajti ze je musel zabit nebo aspon zpusobit mnohacetne zraneni kdyz jim v plne rychlosti pred aoto spustil zabranu....
  • Jeff
    Prezentace mise/nemise z Watch_dogs byl jeden z mála momentů, který mě při té konferenci docela potěšil a vytřel zrak.
    Nicméně, co mě pak docela mrzelo bylo odhalení (spíš přiznání), že celá ukázka hry jela na PCíčku.
    http://www.gametrailers.com/netstorage/psmeeting/live.html (3:24:12)
    Což mi připomíná CGI ukázku Killzone na konferenci o uvedení PS3, co se vydávala za ukázku gameplaye ze hry.
    Jediný rozdíl je, že letos neukázali ani samotnou konzoli. Takže to byly 2 hodiny o SIMPLE, ELEGANCE, SOCIAL, DEVELOPER řečech, ukázkách her, kde některé z nich ani nejely na PS a letmo ukázaný ovladač.
    Nevím, jestli jsem byl jenom přehypovaný, ale docela mě to zklamalo.
    • No a co? tak jela na pc, ale byla ovládaná gamepadem takže velkej rozdíl v tom nevidím, pokuď bude mít ps4 stejný výkon jako nabušený PC(což podle spec. by mělo) tak je to jedině dobře, protože až budeš mít doma novou PS4 a tuhle hru nebudeš zklamaný že hra vypadá hůř než na PC (battlefield 3). A pak že PCčkáři jsou fanatici. lol
    • PS4 bude takové čistě herní PC s ovladačem, tak to budeš asi zklamaný častěji. *1*
      No ale jako pcčkáře mě to těší, že to jede na PC, nakonec to není "only PS4 game" a hra na konzolích bude vypadat určitě stejně dobře.
    • Proč vám vadí, že to jelo na PC? Vždyť ta hra má vyjít i na PC...
      • Protože šlo o prezentaci nové konzole od Sony. Tak by čekal, že prezentované hry poběží právě na ni. Tak nějak se totiž opakuje rok 2005 a oznámení PS3 kdy jsme měli možnost vidět nádherné záběry z nových her, vydávané za pořízené přímo z hraní. Výsledek byl samozřejmě úplně jiný. Jinak to PC mělo podobné specifikace jako PS4, takže bych výrazný rozdíl mezi jednotlivými "next gen" verzemi nečekal.
      • Magister_Peditum
        Nechtěli to nejprve přiznat. *3*
    • 1+ *1*
  • bojím se že po chvíli budou ty herní prvky (hackování všeho možnýho) hrozně repetetivní a nudný.. doufam že hra nebude postavená jen na tom
  • Magister_Peditum
    Vizuál perfektní, sice mi přijde, že všechny eventy, které nám zatím autoři ukázali, jsou naskryptované až na půdu, ale i tak to vypadá hodně dobře. Myslím, že na zázračný smartphone, co ovládá celé město, bude na netu kolovat po vydání hodně fórů (těším se na How The Watch Dogs Should Have Ended). *1*
    • smejki
      podle vyjádření maníka z Ubisoftu v následující relaci na Gametrailers to byl záznam čistého freeroamu. tedy nebyla to mise, tím méně skriptovaná
      • Magister_Peditum
        Po aféře s Gearboxem a jeho Alienama těmhle PR řečem už nějak přestávám věřit. *3*
        • smejki
          Just informin'
  • Mozno od veci, ale brutalne ma serie v akej kvalite tiscali dava videa do clankov. To v dnesnej dobe ked mi ide HD video pomaly na mikrovlnke sem drbnete takyto hnus? pri tom na YT je oficialne video naozaj v HD. why! preco si kazde druhe video z tohoto webu musim rucne hladat na YT?
  • Divejte se na to i strizlive, toho scriptu tam bylo vazne dost :)
  • Magicfiber738
    Překonatel GTA ?
    Na tuhle hru se nehorázně těším a chystám si jí přeobjednat :)
    +Grafika , hratelnost ! :)
    • Shaker
      me to prijde jako mix mezi GTA, Deus Ex a Hitmanem, kazdopadne je to zajimavy
  • Stylem zpracování (parkour,hackování) to spíše než assassins creed či gta připomíná sleeping dogs.Čeho se docela bojim je na jaké úrovni bude vyvedeno zpracování jízdního modelu automobilů,v tomto ohledu mě minulá prezentace z E3 moc nepřesvědčila...
  • Vlak neprivolal, pouze ho zastavil. *3*
    • Kein
      na pěti metrech.
      • ok, ty vies na z toho videa presne vyhodnotit rychlost prichodzieho vlaku i jeho brzdnu drahu, aby si mohol sudit, nakolko to zodpoveda realite? lebo priznam sa, ja si na to netrufam. a vobec, je presny fyzikalny model smerodajny pre herny zazitok v takomto sandboxe? a co na to jan tleskac?
        • Kein
          Jan Tleskač je názoru, že je to kravina. :-) Předpokládám, že jsi ve vlaku někdy seděl, a víš, že pokud má zastavit na pěti metrech tak musí jet rychlostí chůze.
          • 1. Je to metro, trochu něco jinýho než vlak. 2. Jel pomalu. 3. Jak může někomu zjebat zážitek, že ta souprava zastaví o nějakejch deset metrů dřív, to nepochopim. Vypadá to jak nějaký zakomplexovaný rejpání
            • Kein
              Možná komplex, možná jen fakt, že každýmu padne do oka něco jinýho.

btw.: To že to je metro mění na faktu co přesně? :-)
      • Je to město budoucnosti. Proč by nemohl mít vlak účinnější brzdy? :)
        • Tak zastavit vlak na metru by nebyl problém ani dnes, ale co by to udělalo s lidmi uvnitř si dovede každej představit.
          • jako myslis betonovou zdi? to by mozna slo ale musela by bejt sakra tlusta
          • zastavit vlak na metru ? A co by to udělalo s lidma kteří by byli přípoutaní? Ano bezpečnostní pasy jsou daleko méně absurdní než zastavit vlak na metru :)
            • S připoutanými by to na první pohled neudělalo nic. Krom sem tam zlomeného vazu a utrhaných orgánů rozdrcených na kaši :)
            • Shaker
              a magneticky brzdy na tramvajich jsou podle tebe proc? jen tak pro p*del?
        • Možná ty by sis měl zlepšít zaklady fyziky :)
        • Radioaktivni_surikata
          Protože by z cestujících zbyly jen krvavý cucky *3*
          • A co inerciální tlumiče? =)
            • Jako já zas nemyslím že to budou instalovat u nás, měl jsem za to, že třeba v Japonsku a tak *15*
            • Kein
              kdo by takovou věc montoval do plechovýho starýho metra? :D
  • michelangelo
    Nahaneni padoucha ve me vyvolal podobny pocity jako trailer na Prey 2, plus mesto jako herni prvek a to vsechno v doprovodu zajimaveho konceptu cele hry, cti pribeh. Uzasny!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit