Přejít na výpis diskuzí
Další video z Watch Dogs ukazuje "obyčejný den" na ulici
21.2.2013 | Petr Poláček
87 příspěvků
-
Batman má Batmobil, Spiderman má své sítě, Ironman má svůj oblek, a hl. hrdian z Watch Dogs má iPhone ....
-
Vizuál + animace: Čuměl jsem na to s otevřenou držkou, fakt paráda.
Nelienarita: Myslím si, že s ní to v rámci "questování" nebude tak horké. Vždyť jde vlastně jen o jinou formu klasického zadávání questů - výsledkem proklepnutí nějaké postavy (ženská na videu) bude prostě naskriptovanej quest. Asi to funguje tak, že určitá postava má danej nějakej režim (viz Gothic, TES - vandruje po městě), Aiden si ji proklepne (variace na klasické zadání questu), načež se quest spustí. Iluze je to ale pěkná, uvidíme, jak dlouho bude v praxi fungovat...
Co už ale asi nelineární bude, je viděná interakce s městem - to bylo fakt boží. Video navnadilo na to, že by to oproti jinej sandboxům mohl opravdu být jinej level... -
Tak to videjko je hodne luxusni, mesto konecne vypada zive, opravdove, tak jako skutecne mesto, GTA se proti tomuhle nechyta. Ale sve nadseni radeji pozdrzim do konecne verze hry, jelikoz na hodnoceni je prilis brzy.
-
-
Já nevím, ale moc z města jsme zase neviděli, a GTA 4, podle mého názoru, má město
více než živé, stačí se chvli zastavit a sledovat ulici. -
-
Mas recht, moc tam toho videt zatim nejde a ve hre je take spousta skriptu, ale pres to vsechno, na me videjko (mesto) pusobi daleko realisticneji nez posledni GTA. Ale jak jsem psal na hodnoceni je prilis brzo.
-
-
Typek s iphonem, co behem honicky hackuje kdejakou vec (aneb je v tom tistak, tak to muzu naprogramovat na vybuch maleho EMP)... realisticky to nevypada ani trochu :) ale zajimavy a s velkym potencialem to urcite je.
-
-
Pozor ja nepopisoval to co ten typek delal ,ale z toho mala co bylo mozno videt, tak me prave zaujalo mesto, pocasi atd.
-
-
-
-
-
Pokud toto je opravdu gameplay bez skriptu, zajimalo by me, kolik lidi a kolik desitek hodin tohle nahravali nez to bylo v tyhle podobe :D
-
-
jestli se nepletu, na prezentaci to někdo údajně hrál realtime a stál tam s ovladačem v ruce. otázkou je, jestli to nebylo šméčko na lidi :) bohužel neudělal nic, čím by to hraní mohl potvrdit.
-
-
Mě na tom nejvíc zaujal ten docela stylovej sountrack co hraje při tý honičce. Minimálně kvůli němu to budu sledovat.
-
Vypadá to moc dobře, na tohle se těšim :)
-
pekny, prijde i Dr. Manhattan?
-
-
v dlcečku i s rorschachem
-
-
Prý není naskriptované. Zajímavý že jsem viděl gameplay přímo z konference sony a ten nový, uvolněný později, kde se děje úplně to samé, ale liší se v drobnostech. Tak co je na tom nenaskriptované? Samozřejmě, že to může být tím, že je to jen demo a doufám v to, protože jsem na tu hru dost zvědavý, ale nelíbí se mi tahle móda falešných prohlášení... *10*
-
-
To samý může člověk vidět u videí na The Last of us na to když se kouknu tak taky vídím jen skripty, ale i skripty můžou být v pohodě pokud jsou udělaný chytře.
-
-
skoda ze z toho nekvalitniho videa nejde poznat ze je to next gen (doufam ze ps4 bude mit lepsi grafiku nez jako 10 let stara PC hra)
-
-
Jo jo, na tom videu to vypadá úplně jako deset let stará hra...
http://1.bp.blogspot.com/-GiL2_B3Jrc8/TmdgIRHOSJI/AAAAAAAAADo/5GA9JB0FkY0/s1600/Morrowind%2B2011-09-07%2B12-05-44-35.jpg -
-
oh nerozumite nadsazce??? tak konkretne treba 5 let: GTA4
-
Taky skoro nevidim rozdil :D
-
-
-
To dopadne jako Asasííín... Taky jsem se na jedničku těšil dokonce předobědnal a byla to pecka... Jenže zas to bude 1,2,3,4 a zas na tu hru budou všichni nadávat... Každopádně určo to zatím bude pecka