Přejít na výpis diskuzí
Další video ze třetího Zaklínače naznačuje, že je Geralt (asi) borec
7.5.2015 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
tak mně osobně hype nevadí, člověk aspoň ví na čem je, co mě vadí je to, co ze Zaklínače udělali. Vypadá to jako naprostý kýč, Geralt nesympatický jako vředy na noze. Trapné animace, ještě trapnější vítr, pokus o brutalitu, přitom okolí je stejně infantilní jako v Dragon Age:I. Z trailerů je vidět jedině nulová atmosféra a kýč...
-
-
No neviem, u mna atmosfera 100 percentna. Navyše musim priznať že to je od vydania DA: O hra, ktoru mam v plane kupiť a hrať. Prostredia a mestá nádherné. Farebnosť mi absolutne nevadí. Sám som umelec, malujem realisticky a tento romantický nádych farebnosti mi absolútne vyhovuje. Je vidieť že poliaci skutočne zapracovali, vytvorili megalomanské dielo, ktoré si zaslúži uznanie. Boj na koni, ďalšia pecka, ktorá mi v RPG hrách chýba ako soľ. U mna je to titul ktorýrozhodne musím mať v poličke medzi Fantazy hrami, ktorými som posadnutý. Fantasy žáner je moja srdcovka a doterajšie 2 diely zaklínača boli úžasné hry s úžasnou atmosférou a výpravou. Tretí diel bude rozhodne patriť k najkrajším a najlepším hrám mojej zbierky. Tvorcom musím rozhodne poďakovať.
-
-
Poláček dostat kvótu na články od soudruhů z tiscali, páč nesmí být pozadu s konkurencí a dělá u toho kyselé xichty. Jestli se vám práce nelíbí, můžete odejít.
Nejlépe to vystihuje: https://ryuutei.files.wordpress.com/2012/07/01-you_gotta_do_what_you_gotta.jpg -
Do vydania hry uvidime vsech moznich 30 zakonceni pri tomhle tenpe *7*
-
tak jo... ano
-
Chce to vetsi HYPE
-
Kupodivu mi prijde, ze kazdym dalsim trailerem se mirne zhorsi grafika... cim to je? Jako tesim se na to, nehejtuju. V tomto traileru mi prijde grafika dost osekana a nektere pohyby atd. jak uz nekdo psal pusobi lacine. Zajimave.
-
-
Aha to je PS4 verze *1*
-
-
Posuzovat grafiku z kostičkovaného Youtube nemá cenu (i na 1080p se na to nedá dívat). Za 11 dní uvidíme, kde je pravda.
-
-
-
Už je těch upoutávek nějak moc. Na třetí díl jsem se těšil, ale začínám mít pocit, že je asi něco špatně, když ho musí producenti všude takhle tlačit. Momentálně je u mě asi na stejné úrovni jako jakákoliv sra*ka od EA.
-
-
Lidé kteří měli možnost hrát několik hodin tu hru chválí a z informací které poskytli je s tou hrou všechno v pořádku. Nechtěl by si snad taky aby se něco na čem si roky pracoval prodávalo ?
-
-
Je to jepice ma kratkej zivot, roky nevydrzi :)
-
-
-
skuteční pc hráči nehrají multiplatformní hry
-
-
To si toho skuteční pc hráči moc nezahrajou... *7*
-
Myslíš skákačky? *1*
-
Co to je zase za rádoby axiom? Maxi, přestaň být taková osina v prdeli.
-
-
Před nějakou delší dobou zde byl článek, že hra je hotová (v GOLD verzi).
Tedy do vydání dělají co? Honí PR a čekají na datum kdy otevřou obchody? Jestli to je potřeba aby takto velká a určitě drahá hra vydělala, tak OK. Jen aby to byla pořád dobrá hra a byl to Zaklínač jak ho známe. Prostě jiné "Evropské" RPG. Více uvěřitelné apod. -
-
Když je hra hotová, tak to znamená, že už na ní skončila veškerá práce a je připravena na distribuci a následné dodání do obchodů. To taky zabere nějaký čas.
-
-
V tom pripade nerozumim tomu slovu "hotova". V hernim prostredi to ma nejaky jiny vyznam?
-
-
Nevím, čemu nerozumíte. Uvedu příklad: Když řeknu, že mám hotovou bakalářku, tak to znamená že ji mám napsanou (tedy hotovou). Stejně ji ale ještě musím vytisknout a odevzdat. Nebo když vařím oběd - tak je taky hotový už když je uvařený, ale opět jej musím následně naložit na talíř.
-
-
-
-
Už se těším na 100+ důvodů, proč nesnáším Zaklínače *1*