Přejít na výpis diskuzí
Další video ze třetího Zaklínače naznačuje, že je Geralt (asi) borec
7.5.2015 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Co si stezujete :) Muzete uz tak 3x zadarmo dohrat Zaklinace 3 na youtube.
-
Jsem to jen já, nebo se i vám zdá, že tahle hra v každém novém traileru působí jako ošklivější a ošklivější kýč? *1*
Killing Monsters měl báječnou atmosféru. Tohle má atmosféru jako klon Kobry 11, Expendables a Dragon Age. *11* Naštěstí dle Gopherových videí vypadá hra dobře; ale tenhle trailer myslím dokonale vystihuje podstatu hlášky Epic Fail. *9* A to jsem si myslel, že CDP (společně s Eidos Montreal a Kojimou) dělá snad nejlepší herní trailery.
*7* -
-
Jsi to jen ty.
-
-
Dobrý vědět *1*
-
-
pokud vyjde něco, kde budou Sly, Arný a Semir Gerkhan (dont know whats da name of dat actor) společně zabíjet draky, zaplatím za to kliďánko 200 doláčů a koupím to na všechny platformy, včetně WiiU.
-
-
Simíra hraje Erdogan Atalay ;-)
-
-
-
Tak jsem se na to těšil a zrovna se mi pos*ala grafika. Zrovna teď ve finanční tísni... Ten život je fakt sviňa.
-
-
Tvoje problemy na moji hlavu :-)...
-
-
Nebylo by lepší, kdyby to vydali jako film ? Na zážitku by se mnoho nezměnilo.
-
-
100 hodinový film jasně *15*
-
-
Protože při potenciálním převodu hry na film bys určitě taky věnoval 80% času bezcílnému běhání krajinou a mačkání klávesy pro "The Sense of Witcher TM"; a dalších 15% bezcílnému mačkání kláves pro kotoul a útok.
*1* -
-
Měl jsem na mysli normální animák, klidně v téhle grafice. Seriál od Poláků se moc nepovedl.
-
-
Ono už vyšlo 100 hodin upoutávek ? Tak to se omlouvám. Zase až tolik jsem to nesledoval.
-
-
-
CDPR se prostě vy***** na nějakou fanouškovskou základu a hru propagují hlavně směrem k americké ADHD generaci, která bez dubstepu a střihů jak od Michaela Baye okamžitě ztrácí zájem. Na to ukazují i podstatně zjednodušené herní systémy, nerespektování kánonu (hrudní plát na Geraltovi? opravdu?), vypuštění čisla 3 z názvu či platform parity.
-
-
Jake vypousteni cisla z nazvu? Podivej se poradne.
-
-
Nech ho, on neví, že římské číslo III je arabská 3 ...
-
-
To číslo tam samozřejmě je, ale stylizované jako Eredinova helma, takže nově příchozímu k sérii to nedojde. Dokonce I Iwinski se nechal slyšet, že to bylo uděláno cíleně, protože jejich publikem jsou casuálové a nechtějí je odradit tím, že se jedná už o 3. část frančízy.
-
-
-
-
No já vám nevím; tohle už moc nepřipomíná Zaklínače, ale spíš tuctovou západní fantasy mlátičku. Ty nadměrečný potvory, teleportující se amazonka a velká prskavka coby zbraň, to mi k Zaklínačovi ale vůbec nesedí. *11*
-
-
prej " teleportující se amazonka" tady někdo witcherovi rozumí *7*
-