Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super triler
  • Jen víc takových článků a games mi začne splývat v šedi. Witcher, witcher, witcher, Bože můj. *16*
    • Jáj bože můj, hoď tam tu sůl.
  • No jo, zaklinac..jako bych ho uz dohral...proste Polaci vyrazi do světa..a to je panecku nejakej hukot:)
    • Můžeš mi teda prosím tě shrnout příběh když už si to dohrál? dík
      • ....a poté, co Geralt udělal 2168 kotulů a 5461x máchl mečem ,se vzali a žili spolu až do smrti
        • Doufám, že ten kterého si nakonec vezme, bude Yarpen Zigrin.
          • Mělo to být tajné, ale když se ptáš. Bude to Cyri.
            • Skoro incest? To je jako skoro bukvice?
            • nightborne
              Kdo to je Cyri?

Geralt s Cirillou, to by byl skoro incest tyve =)).
        • a šetřili na nový páčkovač *1*
      • co nechapes na slovu jako? A vůbec, nechapu proc mas potrebu se k te moji troling provokaci vyjadřovat..ses jak blbej..
  • tahle serie sla do kopru od to doby, co vysla i na konzole
    • ...chlape, veď ty si neschopný ešte aj ako troll...to už nebude náhoda...
  • TheGGG
    Todle bude mazec, to je tutový, koupím dvacet energeťáků, balík nachos a salsy rozehřeju PS4 a pár týdnů mě v poslanecký sněmovně nikdo neuvidí.
    • ale jo, zasmal jsem se
    • PreidaQ
      Už vidím, jak se poslanci začnou po nějakém čase shánět, kam vůbec zmizel ten člověk, umývající tam záchody, které tou dobou budou tak zasrané, že na nich nikdo nebude chtít sedět.
  • Moc pěkné video, ale hra stejnak bude pouze o metání kotrmelců.
    • vsadím se, že Witcher půjde dohrát nez jediného kotrmelce, dá se to samé říct o Blooborne?
      • Vogon
        Jenže hrdinovi v Bloodborne dle příběhu nikdo nerozdrtil nohu a nemá problém z prudkými pohyby.
        • nightborne
          Já už si to teda moc nepamatuju, už je to nějakej pátek, co sem to čet, ale nebylo to tam náhodou jen tak, že ho to v blbým počasí pobolívalo, nebo tak něco?

A Vilgefortz to měl přežít, mimochodem, miloval sem ho od první chvíle =)).
      • ...a ty si sa k Bloodborne, prosím ťa, dopracoval ako? Ak len vďaka kotrmelcom, tak tomu hovorím nepriestrelná logika... :D
  • Hanzales
    Cože, vždyť to byl úplně parádní trailer, klasicky akční zátah na peněženky a funguje skvěle, protože mi stouplo očekávání ze 150% na 188%. Taky si asi zase po delší době zaběhnu pro krabičku, když už mám ty první dvě :) Nášupejte to sem už!
    • funguje to hlavne na jednodušší lidi, prevažne černochy zijici v USA a vlastnici konzoli
      • ...tak lebo toto je hyperinteligentný príspevok ultrazložitého masterpcčkára...
  • Podle traileru, musím říct, že to připomíná Metal Gear Solid ve středověku. Z dvojky můžu říct, co se komplexnosti příběhu týče, tak je Witcher na stejné, ne-li větší.
    Jsem na to zvědav, snad se to dokáže dotáhnout na Witcher 2 ( za nejhorší o proti druhému dílu pokládám vizuální zpracování Geralta ).
  • A taky ze to je model z reklamy na spodni pradlo.
  • už jen pár dní jupíííí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit