Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak asi, bude to na nove konzole. nove konzole = pc.
    Tady se uz ani neda mluvit o rozdelovani na platformy. Vsecko je proste PC, jen jinak zabalene. Takze nake kecy o tom ze natom lip maknou sou na zasmani. Proste to udelaj tak jak furt, jen uz to budou mit podstatne ulehcene.
    • Myslis ze na ps4 bude directx? Myslis ze vyvojari mohou u pc verze natvrdo optimalizovat na 8 jader?
      • Kombinace toho kolik stoji vyvoj enginu a relativni pribuznosti PS4, X720 a PC nejspis zajistej, ze vsichni budou pocitat s vyvojem na vsechny platformy. Nejaka varianta mozna nevyjde, ale technicky asi nebude moc enginu jen pro jednu z platforem.

S jadrama a hlavne pametovou sbernici asi bude docela sranda. Typuju t na nutnost mit aspon HD7870 a hodne rychli 4 jadro nebo idealne CPU co zvladne 8 vlaken.
  • Este nech potvrdia nepotrebnost GFWL a zacnem sa aj tesit :)
    • Necht GFWL zemre strasnou smrti jakou si zaslouzi. *1* Nicilo mi zivot ve Fable 3 a nedohral jsem kvuli ty zrudnosti Batman: AA.
  • Mne sa DS velmi zapacil. Aj ked je boj v podstate simplisticky s malymi vetveniami RPG elementov je to velmi atmosfericke. Pochmurne, cierne a fakt, ze vas hra nechava opusteneho od sameho zaciatku je paradne. Ziadne vedenie za rucicky, ziadne polhodinove cutsceny s vysvetlovanim deja a ziadne tutorialy ako bojovat. Cela krasa tej hry je v tom, ze na vsetko musite prist sami. A bossovia boli super. Od vlka cez chymeru az k drakovi. Velke plus davam rovnako za neustaly pocit strachu ked ste netusili co bude za rohom.
    Faktom je, ze oproti inym hram je DS stylovo ine. A verim, ze kopec ludom to nesadlo. Kamaratovi som to kupil na xbox a on to vzdal po pocetnych umrtiach a podla neho pritazkom bojovom systeme. Sto ludi sto chuti.
    Ja sa velmi tesim na dvojku a urcite je kupim. Bohuzial ako sa tu pise port na prvy diel bol neskutocne zly. Od ovladania cez nastavenia grafiky az po priblble GfWL :\
    Hral som to cez keyboard+myska a napriklad kombo kde robite predny kop bol u mna skor uplne nahodne nez vedome. Snad sa v dvojke vylepsia tieto veci a odstrani ten 30kovy fps lock.
    Kto to este hrava alebo planuje tak nech siahne po grafickom mode a vylepseni mysi. Obe su na nete a daju sa vygooglit
    • Jestli mas rad obtizne hry, ktere se s Tebou nemazli, tak si zahraj Gothica 2, ale s nainstalovanym datadiskem The night of the raven, ktery vylepsuje celou radu veci. Ta hra se graficky bude podobat DS bez patche na rozliseni a je mnohem lepsi.
      • S tych starsich som mal radsej asi Die by the Sword alebo Ashgana. Obe boli dost hardcore a pritom velmi zabavne. Nepohrdnem vsak ani izometrickymi hrami a nedavno som zacal hrat Baldur's Gate EE. Aj ked dvojku mam prejdenu tak som si chcel dat predosli diel.
        Z Gothikov som hral len 3ku a tu nepodarenu 4ku. 3ka bola super. Aj ked PC v case vypustenia hry nezvladalo grafiku na prijatelnej urovni aj tak som ju presiel. Atmosfera bola super, boj uz taky skvely nebol ale dalo sa. Ten otvoreny svet kde vas limitovali iba vase schopnosti bolo paradne.
        Tu dvojku mi velmi velmi chvalil kamarat ale ja som sa k nemu nikdy nedostal. Mozno raz. Teraz pokukujem este po Neverwinter serii a mozno do toho aj pojdem. Pripomina to velmi Baldur's Gate. Co je v mojich ociach velmi dobre :)
        • To je skoda, ze jsi hral pouze G3. Ten je bohuzel i s community patchem dost slaby proti G2 nebo G1 a bohuzel to neni nostalgie. Jinak recenze na G2 Notr je zde a i v roce 2003 ta hra dostala 9.
          http://games.tiscali.cz/recenze/gothic-ii-night-of-the-raven-49966
  • Dark Souls na PC mě bavila asi půl hodiny, pak jsem se tři další hodiny přesvědčoval, že se to třeba rozjede... a nerozjelo. Chybělo mi tam něco, co by zabíjení čím dál silnějších panáků dalo nějakej hlubší smysl. Třeba silnej příběh. Jestli bude dvojka to samý co jednička, akorát s lepší grafikou a ještě silnějšíma panákama, tak už ji nekoupím.
    • InfidelBro
      Dark Souls hlavně neni o příběhu jako takovém, ale o LORE celého světa, který je nadmíru zajímavý.
      • Nevím, proč se všichni točej jen na tom příběhu, který jsem úplně jasně uvedl jen jako _příklad_. Mně tam prostě chybělo něco, co by mě lákalo dál hrát. Nevím, jak bych to líp popsal. Tohle je asi blízko:

"Dark Souls happens to be missing an important, if not central, component that all RPGs should have: context. This could include almost everything, from story, to dialogue, to continuity. Why am I a zombie instead of a human? Why am I tasked with ringing two distant bells? Who are these random people scattered around the environment? What the hell is going on and more important, why should I care? All of those questions, and many more, are either never answered, or answered cryptically with prophecy-talk nonsense. Context is what puts the "R" in Role Playing Game and in Dark Souls, you are most certainly not playing a role."

(z recenze na internetu)
        • No vidíš a mně (a taky asi většině hráčů, kteří tu hru mají rádi) ten explicitně daný kontext nechyběl. Tajemno je velmi důležitým prvkem atmosféry hry. Nikdy na mě ta hra nepůsobila jako slepenec beze smyslu, nejspíš proto, že to slepenec není, v pozadí je velmi zajímavé "lore", které to drží pohromadě i když do něj během hry hráč nejspíš moc podrobně nevidí.

Ten výňatek z recenze (+ třeba příspěvky, které sem píše Pierre) je prostě nějaké pozastavení se nad tím, že to podle nějaké jeho definice není až tak RPG. O kvalitě hry to podle mě nic moc neříká. Já třeba ke hraní nepotřebuju nějaká jasně daná masseffectovská "emzáci chtěji sežrat Zemi, musíš je zničit, zabili i dítě" vysvětlení a motivace. Fakt mi ty výtky připadají absurdní.
          • Já beru, že pro tebe to mělo dostatečnou míru koherence. Pro mě ne. V zásadě se snažím vysvětlit, co mi na té hře nesedlo. Nesnažím se tebe - ani nikoho jinýho - přesvědčit o tom, že hra se jim ve skutečnosti neměla líbit, protože je hrozná.

Vcelku si myslím, že právě debata nad tím, jak kdo hru vnímá, je skoro lepší, než unisono slintání a orgasmické výkřiky chvály. Nemyslíš?
            • Rhulad - tak všude se to psalo, i v traileru to myslím bylo.
            • Rhulad
              Mass Effect má epický příběh?... nenech se vysmát... jen ukazuješ svoji hloupost a měl by sis definovat slovo epický
            • xai: Jo, to bylo k těm výtkám. Nebylo úplně zjevný, k čemu to vztahuješ. Teď už jsem doma. Já když jsem ten výňatek vkládal, tak jsem měl sto chutí tu část o RPG vypustit. Ono to obstojí i bez ní a vlastně je to pak i bližší tomu, jak to sám vnímám. Že se furt řeší ten příběh - no, třeba za mlada jsem do omrzení pařil Tetris - a jakože fakt tisíce hodin. Ten nemá příběh veškerej žádnej, hra to určitě je... ale je tam to něco, co mě nutí hrát dál. Nějaká konzistence, konkludentní dohoda o přijetí pravidel hry (něco jako "suspension of disbelief"). To jsem u DS nezažil, přestože je z hlediska realismu samozřejmě zcela nesrovnatelná s Tetrisem. Už asi nevím, jak líp to popsat, jen bych se rád dostal ze škatulky "chce epickej příběh jako má Mass Effect, takže tu hru prostě nechápe", do který se mě tu někteří jedinci snaží mermo mocí nacpat.
            • Jasně, vždyť právě debatujeme. Já přece taky nikoho nepřesvědčuju a nedivím se, že ta hra někomu nesedne. Popravdě nevím, proč jsi napsal ten druhý odstavec, asi k tomu "výtky mi přijdou absurdní"? To bylo k tomu úryvku recenze, který neříká vůbec nic o kvalitě hry, jen o tom, že to nezapadá do nějaké škatulky. To prostě není samo o sobě validní kritika (jestli to vůbec měla být kritika, podle tónu textu asi jo). Je rozdíl říct "hra mi nesedla, není to ten typ, který mám rád" (jak jsi to víceméně udělal ty) a "hra je špatná, protože to není ten typ, kam bych ji chtěl zařadit".
        • Matthew1J
          Co třeba výzva, zábavnost soubojů sama o sobě, krásně zpracovaný svět, vývoj postavy, coop nebo ten příbeh který nenašels?

http://www.youtube.com/watch?v=6d82kJlb5Us&list=PLWLedd0Zw3c5RCXboUsPwHsZJlXB2CzCz

http://www.youtube.com/watch?v=Balq4yCcAJg&feature=c4-overview-vl&list=PL4825DBA198EBE9B9
          • kdyz chces pribeh, koukni se na film nebo cti knizky, hry jsou od slova hrat..a toho je v DS vic nez dost.
    • x_ander
      No on tam ten zajímavej příběh je, ale začně prosakovat tak po 30 hodinách hraní... hardcore se vším všudy :)
      • Ne, nezacne ani po dvojim dohrani. Ten zajimavy pribeh, totiz podaji NPC v celkem cca 10-15 vetach, ktere jdou jeste odkliknout. Jinak tady eufemismus pana Smutneho z recenze na DS:
        Sází na totální pohlcení, atmosféru a vyprávění v podobě emocí, které sami prožíváte. Tohle je skutečné mistrovství. Žádné filmové scény, rozvětvené dialogy a všechny tyhle moderní berličky, které ale také miluji a mají v některých hrách své místo.
        • Sorry jeste jsem vynechal jednu vetu z recenze:

Dark Souls nesází na rozvinutý příběh nebo dokonce rozmáchlé dialogy. Sází na totální pohlcení, atmosféru a vyprávění v podobě emocí, které sami prožíváte. Tohle je skutečné mistrovství. Žádné filmové scény, rozvětvené dialogy a všechny tyhle moderní berličky, které ale také miluji a mají v některých hrách své místo.

Prelozeno pro neznale: Diablo 2 je proti tomu ucineny roman od Dickense.
          • Rhulad
            Příběh si vytváříš sám a to je to krásně. Nikdo a nic a žadné skripty tě nevodí za ručičku, žádně klišé jako v Mass Effect, žádné trapné dialogy jako v Mass Effect prostě ty a tvoje postava. Kdo hrál a nedohrál prostě tuhle hru neocení, proto je tu tolik haterů jelikož to víc než 75% z nich nedohrála... navíc skvělé pvp jaké single rpg má takové pvp... žádné... bohužel se jen ukazuje, že jste banda ignorantů tak si běžtě hrát Skyrim a kochejte se se skvělým a originálním příběhem o drakobijci .....
            • Rhulad
              Já ti nějak nevěřím ani slovo co napíšeš... takový snůšky keců a ještě to prezentuješ jako racionální názory a to je právě to na tom smutné. Čili buď jsi velice omezený nebo je to trolovaní bez stylu, bez vtipu čili tady se máš co učit.
            • ucho
              Pierre: přečti si, co jsi tvrdil. vždyť ty jsi úplně mimo. když chceš s někým diskutovat, tak diskutuj. když si začneš vymýšlet pohádky, děláš tady ze sebe blázna.
              a obhajovat se tím, že používáš argumentaci zdejšího trola GGG má znamenat co? že chceš být taky trolem?
              tvá reakce na Rhulanda postrádá smysl. názor na hru si měj jakej chceš.
            • To Rhulad:
              Hele promin, ale jestli jsi vsechny ty hry hral a presto povazujes DS, ktere je RPG zhruba stejne jako ME3, za lepsi RPG nez ty vyjmenovane hry, tak mas ponekud jemne receno opravdu pokriveny zebricek.
              A jeste jednu malickost - ja hraji RPG jiz 21 let a mam jich dohranych pres 80 a co ma byt? To si jako chces pomerovat, kdo ma delsi vousy nebo p...?
              To Ucho:
              Ja jsem netvrdil, ze vim co hraje. Jen pouziva temer stejnou argumentaci jako Epic a GGG, skoro jako bych mel pocit, ze se bavim s nimi. Proste, kdo nema DS vytetovane na cele a vidi chyby, tak je pro ne hater. Ja mam DS docela rad - vyborne si u neho odpocinu po praci. Ale pokud chci hrat poradne RPG, tak sahnu po jinem titulu.
            • ucho
              Pierre: když jsi ten odborník na to, kdo jaké hry zná a jaké hry hraje, co jsem za poslední 2 roky hrál já a které hry neznám? je celkem sranda tady číst některé argumenty :)
            • Rhulad
              Tak to co jsi vyjmenoval jsem všechno hrál a přesto je ds daleko před nima jinak pro info 90procent her co jsem dohrál jsou rpg a hrají je dobrých 14 let a pokud chceš fantasy dialogy možná zkus přečíst malaz
            • Je velmi zajimave, ze lide tveho typu, se vzdy odvolavaji na dve hry - Skyrim a Mass effect. To je dano tim, ze zadne jine RPG nehrali a nedohrali. Proto maji problem pochopit, ze existuji i jine pecky jako je Planescape, BG, Gothic, UW, Fallout, Drakensang, ve kterych se pouzivaji nejen vety proste, ale i souveti. Ba co vic, pouziti delsich vet ve hre povazuji za herezi. Maji tendenci rikat, ze vsichni ostatni jsou ignoranti, hru nedohrali a radi jim hrat Skyrim. Proste odbornici.
    • Evidentne pro tenhle zanr nemas pochopeni, to je asi jako bych ja komentoval nejakou sportovni hru a chtel po ni pribeh. Takze ji opravdu nekupuj, mezi DS1 a DS2 budou mensi rozdily nez mesi Demons Souls a Dark Souls a Demons Souls by se ti take nelibilo.
      • Hele Jejdasku, na Tebe jsem se opravdu tesil. Tolik nesmyslu co jsi napsal o DS, jaky to ma vynikajici pribeh, na ktery se musi prijit. Jaky je to genialni RPG system - ve kterem jsou pouze zakladni vlastnosti, coz je vicemene v kazdem RPG a nic vic - zadne skilly, zadne dalsi pohyby se zbranemi a za dalsi veci, by Ti meli dat dozivotniho banana na tomto webu.
        • To sis me asi s nekym spletl, ja jsem rozhodne nevyzdvihoval pribeh ani RPG system, ja jsem vyzdvihoval soubojovy system, ktery jsem povazoval a dodnes povazuji za to nejlepsi, co jsem kdy kde videl a vynikajici ovladani perfektne optimalizovane na gamepad.

Napriklad pod recenzi pisu: Ne, hra ma pribeh, ktery osvetluje pozadi a prostredi hry, ale hranim se nijak nerozviji. Jit dal hra hrace motivuje jinymi zpusoby. Nebo viz muj blog: http://spokojeny.blogspot.cz/2011/11/dark-souls.html

V diskusi http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/best-of-2011-nejlepsi-rpg-58074/?page=2 konkretne primo tobe pisu: Pribeh neni v ds nijak dulezity. Ostatne, nevybavuji si, ze bych cetl neco o pribehu ve skyrimu. Adventurni prvky hledej v adventurach. Interakce s npc? Asi jsi prehlidl zminku o covenantech, jsou tam kovari, obchodnici, pribehove npc, npc zadavajici questy. A hadankou je v podstate samotna hra, protoze te nechava samotneho odhalit jeji tajemstvi, nenapovida, nevodi za rucicku ani ti nerika co mas delat. A je jen na tobe, jestli chodid nevsimave kolem nebo je odhalis a vyuzivas ve svuj prospech.

O kus dal opet tobe pisu: Nestavi sice na pribehu, ale stavi na velmi propracovanem soubojovem systemu, imho nejlepsim, jaky kdy nejaka rpg mela. Boj je pritom esencialni soucasti vsech rpg, na rozdil od pribehu. Imho si pletes rpg s adventurama.

Takze sorry, nesmysly tu pises ty, zabanuj se sam.
          • Jejdasku, tusim, ze jsi to byl ty, ale ne v diskuzi na kterou jsi dal link. Mozna se mylim a byl to Epic, nebo GGG. Ale neodbocuj na Skyrim. Standartni NPC ti v DS rekne cca 3 vety, ty ukecane 4 a je jich tam opravdu poskrovnu. Nevyvijeji zadnou cinnost jen stoji/lezi/sedi na danem miste. Svetlou vyjimkou Solaire, Logan, Siegmeyer, Lautrec - kteri se vyskytuji ve vice lokacich (ovsem prenesou se tam teleportaci, ktera ve hre neni), asi proto musis potom 3 z nich sejmout. A dokonce 3 ti daji "quest", otevrit dvere/klec a jeden Ti rekne, aby si vymlatil rytire ve vedlejsi mistnosti - a to je vse. Teda neni, v datadisku je jeste jeden quest. Tyto "questy" jsou "dobrovolne", respektive je lze lehce minout, ostatne jako cely datadisk. Logicky problem je tam jeden, najit prsten a precist si popisek.
            A ted soubojovy system, ktery nato, ze se ve hre se travi 95% casu bojem, ma dost chyb. Vsechni minibosove daji ustrilet zdalky sipy, vetsinou se ani nehnou. Vyjimkou je rudy drak, ktery na moste regeneruje cca 4000 HP za 10 vterin v NG++. Zbrane a casto i kouzla nepratel ignoruji zdi/stromy, respektive skrz ne prochazeji. Jsou i cestne vyjimky (Artorias), neboli tam, kde se neni za co schovat. Zasekavate o drobne vystupky, coz ve hre, kde vetsinou 2 zasahy znamenaji smrt a opakovani pasaze, je tragicke. Jakmile muzete danou zbran ovladat, pak mate plny set pohybu - nedaji se investovat body do specializece na danou zbran, abyste ziskali jiny typ uderu nebo zrychlili - neboli stejne dobre ovladate luk, mec, kladivo, bic, kosu. Zadna specialni komba nelze odemknout. Rychlost zbrani neni ovlivnitelna - je dana rychlosti animace. Nepratele pri letu po vyskoku meni smer i o 90°. Asi neznaji zakony fyziky. Gargoye, ktere letaji, se daji zabit shozenim. Vsechny elementalni zbrane jsou po patchi na nic. Behem back stab animaci nebo riposte jste nesmrtelni. Backstab nebo riposte ma nesmyslne velky damage. Dale propadani se skrz podlahy vytahu -> smrt a restart u bonfire. DS je mozna dobra akcni hra, ale mizerne RPG.
            • Příběh a dialogy jsem vskutku vždy obhajoval já a ne bezdůvodně. Standartní NPC ti řekne mnohem více než tři věty. I ten první obchodník ti řekne mnohem víc. A že máš světlé výjimky? Na Petruse, Rheu (+ její 2 kámoše), Quellanu, Dusk jsi zapomněl? Sieglinde? Gough? Nic? Mám pocit, že jsi hru nejenže nehrál, ani jsi neměl dostatek prostředků na zjištění konce jejich questů. To, že ti Sigmeyer na konci pomůže, jsi přehlédl? Nebo že Solaire je konečný summon ve hře?
              Všichni minibossové se opravdu jen šípy zabít nedají, to sis taky vycucal z prstu (nemluvě o bludu, že se vůbec nepohnou, to mě taky dostalo).
              Btw, fakt, že se ti se zvyšující se dex zrychluje kouzení, jsi taky nejspíš nezjistil...
            • Na to ze tusis, ci spis netusis, mas na me dost blby kecy. Tahle hra neni pro mainstream, ale uzkou skupinu hardcore hracu, kteri si ji umi uzit. Smir se s tim, ze neni pro tebe. Zaskatulkuj si ji jak chces, pro me je to vyborne akcni rpg, podobne jako monster hunter, ktere mnohym take nesedi a pro jine je to fantasticka hra.
    • No to je právě problém, ty jsi bohužel nepochopil, že tato hra je taková pocta těm starým dungeonům - hrám, které tento žánr postavily.
      Ta hra právě staví na obtížnosti a hráčově houževnatosti o příběh tam fakt vůbec nejde, byl to záměr.

Na to u některých lidí doplácelo i Demons Souls - spousta jich čekala něco jiného, než tak čistokrevného zástupce žánru, proto je tato série oblíbená spíše u starších hráčů, kteří tyto časy pamatují a chtějí nějakou výzvu...
      • Hele, co kdybys mluvil za sebe. To snad i Lands of Lore melo delsi dialogy nez DS. A o takovych perlach jako UW1,2 ani nemluvim. Nejvic se podoba DS mlatickam - i ten bonfire pracuje na stejnem principu. Proste se hra ulozi v urcite lokaci a pak clovek pri skonani zacina od ni - napr. First Samurai, Golden Axe nebo Prince of Persia. Jenze jako i tyto hry byly na odreagovani i DS je proste na odreagovani. Smrt postavy se tam proste neresi, zkousis 2, 3 krat, 5 krat a projdes danou lokaci a je to. Jeste ze tam nedali kody, to bych si pripadal fakt jak v 90 letech. Sory od RPG cekam neco jineho.
        • Jenže oni ten feeling 90 let jaksi chtěli a myslím že se jim to povedlo.
  • axell1990
    No alespoň nějaká naděje, ikdyž oproti portu jedničky už to snad horší ani bejt nemůže... bajo může GTA mělo ještě horší port ^^
  • Jo, mohli by sami opravit rozliseni, dale ovladani, odstranit zasekavani se o vycnelky, zlepsit inteligenci nepratel, kdy tupe stoji a nechaji se ustrilet z dalky, odstranit sekani nepratel skrz zed, pridat vahove omezeni pro predmety v inventari, udelat slozitejsi RPG system - napr. davat zkusenostni body do zbrani a comb se zbranemi, pridat rozumne podany pribeh, pridat rozunmne dialogy s NPC, poladit ucinnost zbrani a kouzel, odstranit backstaby zepredu pri PVP, zrealnit riposte a backstaby, odstranit rozeni dusi pri PVP => zkratka udelat vse proto, aby tentokrat ta hra 10 zaslouzila a bylo poradne RPG a ne mlaticka.
    • hej hej. to by uz bolo ormalne RPG, toto je sekacka nic take tu necakaj
      • Presne a to je problem, tato redakce nastavila neprimerene ocekavani od teto hry. RPG roku to se musel recenzent totalne .... Jako oddychova mlaticka to vsak neni spatne. Clovek prijde z prace, sejme par priser nebo ony ho a nemusi nad nicim premyslet.
        • Rhulad
          Hmm další člověk co to nedohrál tak si to ventiluje tady... ach tak já tě polituji... všechno to bude dobré a do budoucna to určitě překonáš
          • Nedohral, to asi tezko dite. Jeste mam na disku nekde postavu s levelem 160. Dohral 2 krat, protoze jsem poprve misnul cely datadisk.
            • Rhulad
              Jak začneš diskuzi slovem dítě tak je konec...díky ale to mě přesvědčilo, že jsi pouze primitiv čili nemá cenu dál diskutovat
  • Keyz
    To jsem zvědav zda to nebudou pouze kecy. První díl měl velká očekávání na PC proto se toho prodalo tolik. Taky jsem si koupil u když jsem věděl, že port není nic extra ale, že to bud tak debilní jsem nečekal tak jsme zvědav.
    I když debilní to bylo i na konzoli kde k HC dost přidala ta divná logika boje.
    • Mě by zajímalo, co na tom komu vadilo.
      • ovladanie postavy bolo na pitchu, rozlisenie, fps drops. vyber si
        • BoB.2
          Ovladaní bylo v poho ale chtělo to gamepad.
          • Co mate porad vsichni s tim gamepadem? S fixem toho modera to slo krasne ovladat i na mysi a klavesnici, nekolikrat jsem to tak dohral bez nejmensich problemu. Gamepad bude fungovat pro nekoho kdo je na nej zvykly, ale nutnost to rozhodne neni.
          • Nejak jsem si nevsiml, ze byl gamepad v krabicove verzi. Hned to pujdu checknout. *16*
            • Nerikej, kouknul jsem se na krabici a nikde nic, ani upozorneni, ani pribaleny gamepad. Ale mas pravdu, ze v manualu, ktery byl uvnitr krabice, je mrnavym pismem dole napsano pod 2 strankovym popisem ovladani na klavesnici, ze DS byla vytvorena pro X360 ovladac.
            • Rhulad
              tak se koukni na krabici ještě jednou, je tam jasně psán gamepad v požadavcích... demence toto...
        • Rhulad
          keyz no tak pojď napsals toho hatu ještě málo...víš jak někdo napíše, že Dark Souls má divnou logiku boje i na konzoli tak je to jednoznačně trolling .) Takže ty jsi to hrál na konzoli kde tě to nebavilo a pak jsi to koupil ají na pc? jo to ti všichni věříme.
          • Keyz
            Hrál jsem to pouze na PC ale systém zaměřování není dle videa rozdílný *3*
            A kdyby jste více četli co jsem psal, tak by jste pořád neptali a nepsali, že gamepad anebo modifikace to řeší.
            Neřeší. Mluvím o systému boje který byl na PC naprosto zbytečný a zaměřování díky možnostem myši nebylo potřeba, pouze to byl věc navíc která to komplikovala. Na konzolích to chápu ale to nemění nic na tom, že to přidávalo na obtížnosti.
            - Taky si mohu zahrát RPG na volantu a řeknu jaký jsem borec, že jsem si vymyslel hloupost navíc ale díky tomu to bylo více obtížné.
            • Me trvalo 3 hodiny, nez jsem si nastavil nejake ovladani, se kterym se to dalo prezit. Napoveda, zmackni zlute tlacitko pro skok mi na klavesnici prisla fakt ujeta. Cca uprostred hry jsem prisel na to, jak se da na klavesnici behat. To bylo radosti.
  • BoB.2
    Ty brďo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit