Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehlídáš si staminu-chcíp!,nevšimneš si,že se protivník chystá k výpadu-chcíp!,nenasadíš si správný prsten-chcíp! a pak se jde na nějakou internetovou diskusi a tam se ukazují "bebíčka",která nám ta "zlá hra" od těch"zlých vývojářů"způsobila *3*
  • Když jsem poprvé zapnul DS na PC, tak jsem si řekl, a sakra, nekoupil já jsem si verzi pro Xbox ? Po deseti minutách přenastavování kláves jsem měl ovládání v pořádku. Hra se mi ze začátku nelíbila ale já nejsem člověk, co hraje hru 3 hodiny a pak nadává, že je to největší s****a na světě. Asi po 5 hodinách, jsem začal uvažovat, že hru odinstaluju protože je moc těžká. No jo, ale to bylo protož že já blbec šel do lokace s levlem 3 kam nechoděj ani levli 40 s nepřátelama, který mi na jeden zásah měli sebrat celej život tak 4x. Pak jsem zjistil, kudy mám jít aby nepřátelé byli adekvátní k mému levlu. Pak už mě hra začala stašně bavit. Ty souboje trvající 20 minut, ten strach aby jste po smrti našli svoje duše a nepřišli o ně... To byla prostě paráda. Dohraju hru, oddechnu si, že jsem toho pitomce s ohnivým mečem dostal a řeknu si : Co takhle skusit kouzelníka ? A hraju hru znova, a znova a znova. Hra je hratelná dobře, stačí si zvyknout na ovládání a ten, kdo hru hrál 20 hodin, a furt nadává, že je ovládání špatné, tak si musí přiznat, že tahle hra je na něj prostě MOC TĚŽKÁ. Když se všude píše, že je to Hardcore a těžké, tak mi promiňte ale nebřečte jak parta holek, že vám to nejde protože se to špatně ovládá. Já bral špatné ovládání jako součást vysoké obtížnosti a byl jsem pyšný na to, že jsem já skrotil hru a nefňukal a nepomlouval DS jako to hodně lidí dělá. KDYŽ SE NAPÍŠE, ŽE HRA JE HOOOODNĚ TĚŽKÁ, TAK NEČEKEJTE, ŽE JÍ DÁTE. I profík se v DS musí někde zaseknou a 10x dělat stejnou pozici, aby se naexpil. DS je jedna z mých oblíbených RPG, která si mě získala prostředím, hratelností a obtížností.
  • xH4wK
    Na to mam predsa gamepad... niektore hry su proste robene pre gamepad.
  • Já myslím, že tak 300 hodin mu trvalo, než tu hru "pofixoval" tak, aby byla hratelná *1*
  • xH4wK
    gamepad -> win
  • Pokud budeš chodit nahatý, tak levely buřtovat nemusíš. Ale pak si po jedný ráně KO! A vůbec, na co ti je vytuněná výbava, když ji neuneseš?!
    Rozumný je vylepšovat vše. Jsem na 123 úrovni, Havlovo komplet oblečení, elektrickou halapartnu na max., pyrorukavice na +15...:-).
    Vrátil jsem se na začátek a po propadnutí podlahou jsem vyběhl s tím bossem asi za 20 sekund!!!
    Na druhou stranu takový démon v blátě není žádný med ani s takovou postavou...
  • Dialogy, volby, rozhodování - to všechno tam je v míře vrchovaté, jenom ti to nikdo nestrká pod nos. O to právě jde: o co je lepší přijít sám na to, že jedno NPC nenávidí druhé, běhat mezi nimi, a pak si SÁM říct: ok, do toho se nebudu míchat, nebo naopak "ok, zabiju ho, než se stane neštěstí, on něco chystá", tak o co je tohle lepší, než nablblý dialog na konci s volbou "co teď uděláš? a) zapíchneš ho, b) otočíš se a budeš dělat, že nic"? O to jde. Ten pocit, kdy ti dojdou souvislosti a kdy se sám nějak ROZHODNEŠ, je úžasný, možná dokonce lepší, než když se ti konečně podaří zničit toho nezabitelného bosse. Protože je to OPRAVDOVÉ, ne nějaká cutscéna, kde je na konci rozdvojka a ty si vybíráš mezi "a" a "b". Ty věci v Dark Souls se prostě dějí, ty si jich musíš všimnout a nějak reagovat, nebo nereagovat. To je naprosto famózní a v podstatě nikde jindé nevídané. To není "ZLÝ design", to je "DOKONALÝ design"...
  • xH4wK
    to vazne 500 hodin a stale nemas dokoncenu hru ? wat, po tolkych hodinach uz si mohol mat N-ty run... to nechavas bezat v menu ? :D
  • Když si něco kupuju, očekávám, že to bude fungovat jak má. Ne že si to budu podomácku opravovat.
  • Prave naopak, nepokrocis mozno v lokaciach, ale kedze DS ma priamo v systeme hry zabudovany system , ktory v inych hrach byva oznacovany ako "infinite spawn glitch", tak aj ked dve hodiny len skusas dakeho bossa, tak v podstate stale ziskavas skusenosti a loot. Jedine na co si treba dat pozor je neumriet 2x po sebe, vtedy nestracas absolutne nic, co nie je daky problem.
  • ucho
    v CZ rozhodně v nabídce je a koupit si hru můžeš...
  • Hmm, toho sem se bál :(
  • Ono poctivo levelovat nemusis character , ale zbrane :)
    Je moznost hru prejst s lvl1 charkterom ale s vytunenou vybavou :)
    Samozrejme ide o to co od hry chceme ale kazdopadne tu moznost je .
  • Je tam jednicka ale v nasych krajinach(SVK,CZ...) ju steam neponuka.
    Co je politaka steamu. Ale mozes si kupit CD key a potom ho tam mas hned !
    Ja som to riesil tiez cez key , alebo popros kamarata aby ti na tvoj ucet DS kupil niekde v zahranici.
  • JA som ju tak nechcel zabyt :) ale co uz ja mam rad "darkness" :)
  • Lubi sa mi ako tu polovica ludi ohovora "enemy lock" system v hre. Ano vo "vanilla" verzii tam problem naozaj existuje. Ale po "nainstalovani" DSFix-u je vsetko nahle vyriesene. A to genialnym sposobom. Pouzivas scroll na mysi (hore,dole) na locknutie nepriatelov podla potreby. Nechapem Vas.Ak si nieco kupim a je to neovladatelne , tak sa trosku poobzeram ci nie je daky fix , ked uz som si ten produkt kupil.A hele tam je...DSFix. Ano nie je to od vyvojarov , ale je tam snaha hraca ktory tu hru miluje az tak ze ju opravil (90% problemov riesi DSFix).Ale celkovo DS je jednou z najlepsich hier uplynulych par rokov.Este stale som ju nedokoncil po nahrani vyse 500 hodin a to je poriadna hracia doba na hru tohto typu.
    Citim sa oldschool , a mozno tak trosku ako v 80 rokoch ale aj tak je to paradna zalezitost.
  • Toto co pises vyriesil DSFix. Takze s tym lockem jdete uz nekam...
  • To nie je zly design.Ta hra je robena presne na to.
    Oni nechceli ten stary zazity system podavania pribehu.Vymysleli niceo ine , tazzsie.
    Kto hra DS , tak vie ze ta hra ma dusu , musis ju vsak najst a poskladat.
    To ze za kazdym predmetom je urcity pribeh uz samo o sebe dava neskutocny rozmer celemu pribehu.
    A vlastne to najlepsie na tom celom je ze ta hra nema uceleny pribeh.
    Vsetko si to tak vlastne skladas sam , a kazdy moze pochopit pribeh inac. Co dava rozmer spekulovat ako to vlastne mohlo byt.DS je pradne nadesignovana hra , a nie.Nie je to iba akcne RPG ako pises.To je absolutna blbost. Ano core je akcne RPG ale obycajna urcite nie je. Davno som tka prepraqcovanu hru nevidel , co sa tyka pribehu , prostredia , nepriatelov I roznych NPC.A je to asi jedine ARPG kde dostavas moznost rozhodnut sa koho nechas zit a neskor ti moze byt na pomoc.Ako napr Solaire of Astora ktoreho pri prvom hrani som hned zabil. Aby som si mohol zobrat jeho vybavenie.Potom som zacal hru od znova a zistil som ze on my vlastne moze pomoct pri hrani proti bossom.Ale kazdopadne "mas volnost , moznost volby" a zakazdym , akokolvek sa rozhodnes v rpibehu nastanu zmeny.Co je parada.Nehovoriac o skvelom bojovom systeme (komba, zbrane, crafting).
  • Urcite si si ju stiahol (c*cknutu ) sudim podla stylu pisania.
    Ja som sa v DS citil skvelo nahranych cez 500 hodin...nelutujem
  • neni tam ani jednička

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit