Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    znám jednu hodně klidovovou zonu http://www.saschawillems.de/images/darksouls06.jpg
  • Jo no ja to zahraju 4 hodiny v kuse a za tu dobu to dohraju *1*
  • "Kkolikrát to hrajete dvě hodiny v kuse a nikam nepokročíte a stále znova a znova umíráte a musíte se probíjet přez respawlé zombie rytíře, abyste se dostali k bosákovi kterej vás dvouma pohybama rozmázne a jdete znova...a znova a znova.... prepare to die."

To mi připomíná staré dobré časy, když jsem jako dítě hrál castlevaniu :D
  • ucho
    dvojka ještě nevyšla. chvíli potrvá, než se na steamu objeví vedle té jedničky.
  • ja to chtel koupit ale na steamu to neni, asi to stahli kvuli tem bugum
  • Chce to poctivě levelovat. Už ze začátku... Nejlepší místo (zatím) je v Anor Londo v tom obraze. Tam u Bonfire jsou takové zrůdičky, které dávají 500 duší. Ty likviduj a zasedávej k ohýnku. Doporučuji tam nabuřtit alespoň 10 levelů a hned se ti bude dýchat líp...:-)
    Ale i tak se pak může stát, že narazíš na bossáka, který tě pošle 2 ranama do kytek:-D!
  • Matthew1J
    Klidové zóny sů... ale jako malé lokace s pár NPC (spíš s jedním).
  • Heya. Jsou v tyhle hre nejaky klidovy zony? Nejaky mesta s obchodama, sluzbama a tak...
  • Necht GFWL zemre strasnou smrti jakou si zaslouzi. *1* Nicilo mi zivot ve Fable 3 a nedohral jsem kvuli ty zrudnosti Batman: AA.
  • Kombinace toho kolik stoji vyvoj enginu a relativni pribuznosti PS4, X720 a PC nejspis zajistej, ze vsichni budou pocitat s vyvojem na vsechny platformy. Nejaka varianta mozna nevyjde, ale technicky asi nebude moc enginu jen pro jednu z platforem.

S jadrama a hlavne pametovou sbernici asi bude docela sranda. Typuju t na nutnost mit aspon HD7870 a hodne rychli 4 jadro nebo idealne CPU co zvladne 8 vlaken.
  • Koupil jsem si Dark Souls na Steamu a jsem spokojen. Hratelnost je uplně stejná jako na PS3, na kterém jsem to původně zkoušel u kamaráda. PC verze měla zhruba 3 problémy: nízké rozlišení grafiky, špatná podpora myši a popisky ovldadače z xboxu, takže jste ze začátku nevěděli co máte zmáčknout aby se stalo to a to, ale během chvilky na to přijdete a ok. Na všechny zmíněné problémy jsou patche, takže nevidim žádnej problém. Jedinej problém je ten, že je to sakra těžká hra a tak to má být. Kdo je netrpělivej nervák, ať to radši ani nehraje. A musim se přiznat, že jsem si teď musel dát menší pauzu, abych se nezbláznil. Stačí malá chybka a jste v háji a jdete znova od checkpointu. Kkolikrát to hrajete dvě hodiny v kuse a nikam nepokročíte a stále znova a znova umíráte a musíte se probíjet přez respawlé zombie rytíře, abyste se dostali k bosákovi kterej vás dvouma pohybama rozmázne a jdete znova...a znova a znova.... prepare to die.
  • Dobre hratelne rozhodne neni, nebudeme si mazat med kolem huby. Hra je hratelna na PC, to je asi tak vsechno co muze byt.
  • ucho
    ta hra je na PC pořád dobře hratelná. dotyčný maximálně zjistí, že to není hra pro něj. kdo bude chtít, ten se do ní dokáže ponořit. opět je to tedy o tom, že by člověk měl vědět, co si kupuje. pokud to neví, je to tak nějak jeho problém a budiž to pro něj poučení pro příště.
  • Thorleif_cz
    Nebo neinformovaný běžný spotřebitel? Ne každej čte herní weby (ne každej čte :D). A myslím, že je škoda, že DS u podobných nejspíš pohořel... I když by to třeba byli Frantové, kteří slyšeli od Pepů, že je to něco jako Goldaxe akorát v nový grafice, že je to na stejšnu bomba a že se to dá sehnat i na pcčko...
  • Libi se mi ze mi rikas pane, takze to dal nebudem rozebirat, splhnul sis :)
  • ucho
    ten port není zmršený, jen není tak dobrý, jak by mohl být. to není žádné tajemství, vědělo se o tom dopředu i hned v den prodeje.
    pokud si hru někdo koupil a teď si stěžuje na špatný port, je to nesvéprávný hlupák.
  • hm, takze za zmrseny port nemuzou autori hry, ale hraci co si na to stezuji? *1*
  • Black_Hand
    dsfix ale byl neoficialni. dale slo o treba i fps lock na 30 fps.
  • Rhulad
    Tak to ti fakt závidím hrát takovou píč*vinu 400 hodin... pán je masochista co?
  • Ty bys ten Skyrim udelal lip ze jo? Hral jsem ho pres 400 hodin a v zivote se me nestalo to co tady pises. Priste to pis v jednotnem cisle a ne jako vec obecnou co se stala urcite kazdemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit