Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II bude na PC výrazně lepší než jednička
12.4.2013 | Adam Homola
145 příspěvků
-
znám jednu hodně klidovovou zonu http://www.saschawillems.de/images/darksouls06.jpg
-
Jo no ja to zahraju 4 hodiny v kuse a za tu dobu to dohraju *1*
-
"Kkolikrát to hrajete dvě hodiny v kuse a nikam nepokročíte a stále znova a znova umíráte a musíte se probíjet přez respawlé zombie rytíře, abyste se dostali k bosákovi kterej vás dvouma pohybama rozmázne a jdete znova...a znova a znova.... prepare to die."
To mi připomíná staré dobré časy, když jsem jako dítě hrál castlevaniu :D -
dvojka ještě nevyšla. chvíli potrvá, než se na steamu objeví vedle té jedničky.
-
ja to chtel koupit ale na steamu to neni, asi to stahli kvuli tem bugum
-
Chce to poctivě levelovat. Už ze začátku... Nejlepší místo (zatím) je v Anor Londo v tom obraze. Tam u Bonfire jsou takové zrůdičky, které dávají 500 duší. Ty likviduj a zasedávej k ohýnku. Doporučuji tam nabuřtit alespoň 10 levelů a hned se ti bude dýchat líp...:-)
Ale i tak se pak může stát, že narazíš na bossáka, který tě pošle 2 ranama do kytek:-D! -
Klidové zóny sů... ale jako malé lokace s pár NPC (spíš s jedním).
-
Heya. Jsou v tyhle hre nejaky klidovy zony? Nejaky mesta s obchodama, sluzbama a tak...
-
Necht GFWL zemre strasnou smrti jakou si zaslouzi. *1* Nicilo mi zivot ve Fable 3 a nedohral jsem kvuli ty zrudnosti Batman: AA.
-
Kombinace toho kolik stoji vyvoj enginu a relativni pribuznosti PS4, X720 a PC nejspis zajistej, ze vsichni budou pocitat s vyvojem na vsechny platformy. Nejaka varianta mozna nevyjde, ale technicky asi nebude moc enginu jen pro jednu z platforem.
S jadrama a hlavne pametovou sbernici asi bude docela sranda. Typuju t na nutnost mit aspon HD7870 a hodne rychli 4 jadro nebo idealne CPU co zvladne 8 vlaken. -
Koupil jsem si Dark Souls na Steamu a jsem spokojen. Hratelnost je uplně stejná jako na PS3, na kterém jsem to původně zkoušel u kamaráda. PC verze měla zhruba 3 problémy: nízké rozlišení grafiky, špatná podpora myši a popisky ovldadače z xboxu, takže jste ze začátku nevěděli co máte zmáčknout aby se stalo to a to, ale během chvilky na to přijdete a ok. Na všechny zmíněné problémy jsou patche, takže nevidim žádnej problém. Jedinej problém je ten, že je to sakra těžká hra a tak to má být. Kdo je netrpělivej nervák, ať to radši ani nehraje. A musim se přiznat, že jsem si teď musel dát menší pauzu, abych se nezbláznil. Stačí malá chybka a jste v háji a jdete znova od checkpointu. Kkolikrát to hrajete dvě hodiny v kuse a nikam nepokročíte a stále znova a znova umíráte a musíte se probíjet přez respawlé zombie rytíře, abyste se dostali k bosákovi kterej vás dvouma pohybama rozmázne a jdete znova...a znova a znova.... prepare to die.
-
Dobre hratelne rozhodne neni, nebudeme si mazat med kolem huby. Hra je hratelna na PC, to je asi tak vsechno co muze byt.
-
ta hra je na PC pořád dobře hratelná. dotyčný maximálně zjistí, že to není hra pro něj. kdo bude chtít, ten se do ní dokáže ponořit. opět je to tedy o tom, že by člověk měl vědět, co si kupuje. pokud to neví, je to tak nějak jeho problém a budiž to pro něj poučení pro příště.
-
Nebo neinformovaný běžný spotřebitel? Ne každej čte herní weby (ne každej čte :D). A myslím, že je škoda, že DS u podobných nejspíš pohořel... I když by to třeba byli Frantové, kteří slyšeli od Pepů, že je to něco jako Goldaxe akorát v nový grafice, že je to na stejšnu bomba a že se to dá sehnat i na pcčko...
-
Libi se mi ze mi rikas pane, takze to dal nebudem rozebirat, splhnul sis :)
-
ten port není zmršený, jen není tak dobrý, jak by mohl být. to není žádné tajemství, vědělo se o tom dopředu i hned v den prodeje.
pokud si hru někdo koupil a teď si stěžuje na špatný port, je to nesvéprávný hlupák. -
hm, takze za zmrseny port nemuzou autori hry, ale hraci co si na to stezuji? *1*
-
dsfix ale byl neoficialni. dale slo o treba i fps lock na 30 fps.
-
Tak to ti fakt závidím hrát takovou píč*vinu 400 hodin... pán je masochista co?
-
Ty bys ten Skyrim udelal lip ze jo? Hral jsem ho pres 400 hodin a v zivote se me nestalo to co tady pises. Priste to pis v jednotnem cisle a ne jako vec obecnou co se stala urcite kazdemu.