Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II bude na PC výrazně lepší než jednička
12.4.2013 | Adam Homola
145 příspěvků
-
Příběh a dialogy jsem vskutku vždy obhajoval já a ne bezdůvodně. Standartní NPC ti řekne mnohem více než tři věty. I ten první obchodník ti řekne mnohem víc. A že máš světlé výjimky? Na Petruse, Rheu (+ její 2 kámoše), Quellanu, Dusk jsi zapomněl? Sieglinde? Gough? Nic? Mám pocit, že jsi hru nejenže nehrál, ani jsi neměl dostatek prostředků na zjištění konce jejich questů. To, že ti Sigmeyer na konci pomůže, jsi přehlédl? Nebo že Solaire je konečný summon ve hře?
Všichni minibossové se opravdu jen šípy zabít nedají, to sis taky vycucal z prstu (nemluvě o bludu, že se vůbec nepohnou, to mě taky dostalo).
Btw, fakt, že se ti se zvyšující se dex zrychluje kouzení, jsi taky nejspíš nezjistil... -
Na žádné wikipedii jsem nebyl a ti lidé na youtube pouze oznamovali své postřehy z hraní, veškeré informace jsou ve hře, jen musíš mít dostatek času a trpělivosti je najít. Toto je nejlepší design, protože ti hra nestrká prvoplánový a klišoidní příběh pod nos, jak to dělá většina dnešní produkce. Chceš hrát? Hraj. Chceš příběh? Máš ho mít, ale musíš si ho poctivě najít.
-
Mozes si tom mysliet co chces ale ak by bolo DS presne take iste ako vacsina inych RPG to znamena rozhovory,cut sceny,''normalne'' questy a podobne tak by ta hra bola o triedu horsia,to ze sa to niekomu nepaci je pochopitelne ale miesto pre hru s podobne podanym pribehom tu urcite je a nie je to chyba designu.
-
Problem je , ze ine hry maju takisto lore a popisky na predmetoch (inak to bude daky zazrak ziskat mec s pribalenym manualom) ale maju aj pribeh, dialogy, moznosti volby, ten magicky ROLEplay , ktory obsahuje skratka RPG. DS je len akcne RPG so vsetkym co k tomu patri. A ak je treba lore v hre zistovat na wiki alebo youtube, tak to sveci iba o ZLOM designe.
-
problém portu bylo chybějíc možnosti nastavení rozlišení. jenže hned v den vydaní vyšel dsfix a bylo po problému. Hra se nesekala, nelagovala, neměla bugy, nezamrzala, nepadala, byla naprosto hratelná.
-
Amen!!!
-
Nechápu proč se vůbec řeší údajný špatný port. Informace že to nebude úplně košer byly známy dopředu (článek zde s názvem "From Software zápasí s PC portem Dark Souls").
Kdo hru chtěl a zajímal se o ni věděl do čeho jde. Je šťastný že to vyšlo a dává jí 10.
Pak ale bohužel existuje skupina hráčů co si myslí že hratelnost je o grafice a že obtížnost "těžká" je pro ně hračkou. A když se k tomu přidá ještě netrpělivost a sklony k nervačení je jasné že hru prokleje do desátého kolena. Těžko takovým lidem vysvětlíte že hra není pro ně, protože si myslí že mají na všechno nárok. -
Na to ze tusis, ci spis netusis, mas na me dost blby kecy. Tahle hra neni pro mainstream, ale uzkou skupinu hardcore hracu, kteri si ji umi uzit. Smir se s tim, ze neni pro tebe. Zaskatulkuj si ji jak chces, pro me je to vyborne akcni rpg, podobne jako monster hunter, ktere mnohym take nesedi a pro jine je to fantasticka hra.
-
Myslis ze na ps4 bude directx? Myslis ze vyvojari mohou u pc verze natvrdo optimalizovat na 8 jader?
-
anebo tomu nerozumis a zjednodusujes to prehnane *1* . (a to nehajim AC)
-
To by ten port byl zhruba 2x drazsi.
-
Ako čítam tú diskusiu, rozdiel medzi portom Dark Souls a Assassin's Creed jednotky /ikony gamepadu, zlý popis "kláves"/ je len v tom, že Assassin's Creed sa hral sám, kdežto u Dark Souls ste museli vyvynúť aspoň nejakú aktivitu, takže port je zlý iba vtedy ak sa nehrá sám.
*1* -
Klávesnica a myš:
Equip s ktorým som sundal Artoriasa + kúzla Great Magic Weapon a Iron Flesh
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582317_4280551771529_952628468_n.jpg -
Ja skoro plačem od šťastia, ďakujem, ďakujem, konzolu nekupujem, stačí že sme im na konzole poslali trojana Bethesdu, tá tam urobí čo má a From Software sa vráti na PC!
-
Souhlasím ze konverze Dark Souls není nic moc a že ovládáni je frustrující ale to nemění nic na tom ze to je dobra hra. Při prvním spuštění jsem zuřil a hru jsem zanedlouho vypnul ale nedalo mi to a tak jsem se přizpůsobil a hru jsem nakonec i dohrál všichni co tu plivou jed na Dark Souls by si měli uvědomit ze problém je tudíž mezi klávesnicí a židlí…
-
*1*
-
Jo balení se povedlo.. ta artbook kniha je fakt povedená
-
Já jsem s PC verzí DS spokojený. Koupil jsem jí, asi hoďku jsem řešil patch na ovladač a grafiku a pak jsem asi 100 hodin hrál podle mě nejlepší hru za poslední zhruba rok. Naposledy mě takhle dlouho bavil Skyrim. K tomu připočtu krásné balení PC edice, artbook atd., pro mě jednoznačně hra roku 2012 na PC.
-
Samozřejmě sem nebyl sám.. navíc v tom questu nefungoval ani zvuk :D... byla to ta diskuze s člověkem, který je ve vězení(víc ti neřeknu Skyrim letěl z disku velice rychle).. vím, že jsem musel ze skyrimnexus stahovat audio soubory a nakopírovat do hry a pak přes konzoli se dostat k dialogům.. Skyrim= epic fail... ps . nejsem si jist, ale možná to bylo ve slavičí linii, ale určitě to vygoogliš ten problém mělo spousta hráčů
-
No parada, jednicku jsem prave kvuli spatnemu portu hral na klavesnici 5 minut, a neco podobne tragickeho co se tyce kamery a ovladani, jsem zazil snad jenom kdysi pri hrani Die hard trilogie pres PS1 emulator na pc ..