Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Btw. Po tom co jsem dohrál tohle, už se na žádnou fantasy rpg hru nedokážu dívat stejně...
  • Muze mit nekdo vysvetlit co presne znamena ten blabol, ze "hra je neskutečně férová"? O kolik moc je tahle hra "ferovejsi" nez treba freecell nebo hledani min?
  • MidnighT91
    GTA 4 byl horší port...
  • To Rhulad:
    Hele promin, ale jestli jsi vsechny ty hry hral a presto povazujes DS, ktere je RPG zhruba stejne jako ME3, za lepsi RPG nez ty vyjmenovane hry, tak mas ponekud jemne receno opravdu pokriveny zebricek.
    A jeste jednu malickost - ja hraji RPG jiz 21 let a mam jich dohranych pres 80 a co ma byt? To si jako chces pomerovat, kdo ma delsi vousy nebo p...?
    To Ucho:
    Ja jsem netvrdil, ze vim co hraje. Jen pouziva temer stejnou argumentaci jako Epic a GGG, skoro jako bych mel pocit, ze se bavim s nimi. Proste, kdo nema DS vytetovane na cele a vidi chyby, tak je pro ne hater. Ja mam DS docela rad - vyborne si u neho odpocinu po praci. Ale pokud chci hrat poradne RPG, tak sahnu po jinem titulu.
  • dobře napsáno, osobně u hraní obtížných her moc dlouho nevydržím a začnu se vztekat.. člověk už toho času zkrátka nemá tolik co dřív a představa herních situací, které člověk zvládne až na dvacátý pokus se zatnutými zuby a pěstmi se dnes už rozchází s mou dřívější představou trávení volného času
    tím netvrdím, že hraju hry, které mě vodí za ruku, zkrátka zlatá střední cesta; aby se hra nehrála sama ale stále byla i hratelná
    posledně jsem se nejvíce navztekal asi u hraní Icewind Dale 2... ta hra stále jen spawnovala kolem party monstra, stačilo dojít na naskriptované místo a už se to na vás valilo i z míst skryté fog-of-war, kde předtím nic nebylo
  • Cypri
    Ano běžně si totiž kupuju hry abych se spoléhal na to, že co nezvládli vývojáři opraví modeři. V tom případě by měli vývojáři vracet část z ceny...
    Že jsem si to mohl zahrát jsem byl fakt rád. Ale bylo to odfláklý až fuj. Neuměli se s tím poprat. Prostě si měli vzít na port klidně o pár měsíců víc času.
  • Cypri
    To já bych teda port dost řešil. Možná se naše názory rozchází, ale nezlobte se na mě, když mám studio co dělá hry, chce je prodávat za takové a takové peníze tak ať je sakra udělaná tak, aby za ty peníze stála.
    Není to tak že bych jim nepřál prodeje, DS1 jsem koupil. Bavilo mě. Ale ve stavu v jakém to vydali... to vážně ne. Nekupuju si hry od toho, abych si řekl, že to nějakej moder opraví za profíky. Kupuju si hry od toho, abych autory podpořil za kvalitní práci. Ale tohle kvalitně udělané nebylo. Takže: Další díl: Ano beru, díky koupím. ALE: udělat pořádně.
  • Jejdasku, tusim, ze jsi to byl ty, ale ne v diskuzi na kterou jsi dal link. Mozna se mylim a byl to Epic, nebo GGG. Ale neodbocuj na Skyrim. Standartni NPC ti v DS rekne cca 3 vety, ty ukecane 4 a je jich tam opravdu poskrovnu. Nevyvijeji zadnou cinnost jen stoji/lezi/sedi na danem miste. Svetlou vyjimkou Solaire, Logan, Siegmeyer, Lautrec - kteri se vyskytuji ve vice lokacich (ovsem prenesou se tam teleportaci, ktera ve hre neni), asi proto musis potom 3 z nich sejmout. A dokonce 3 ti daji "quest", otevrit dvere/klec a jeden Ti rekne, aby si vymlatil rytire ve vedlejsi mistnosti - a to je vse. Teda neni, v datadisku je jeste jeden quest. Tyto "questy" jsou "dobrovolne", respektive je lze lehce minout, ostatne jako cely datadisk. Logicky problem je tam jeden, najit prsten a precist si popisek.
    A ted soubojovy system, ktery nato, ze se ve hre se travi 95% casu bojem, ma dost chyb. Vsechni minibosove daji ustrilet zdalky sipy, vetsinou se ani nehnou. Vyjimkou je rudy drak, ktery na moste regeneruje cca 4000 HP za 10 vterin v NG++. Zbrane a casto i kouzla nepratel ignoruji zdi/stromy, respektive skrz ne prochazeji. Jsou i cestne vyjimky (Artorias), neboli tam, kde se neni za co schovat. Zasekavate o drobne vystupky, coz ve hre, kde vetsinou 2 zasahy znamenaji smrt a opakovani pasaze, je tragicke. Jakmile muzete danou zbran ovladat, pak mate plny set pohybu - nedaji se investovat body do specializece na danou zbran, abyste ziskali jiny typ uderu nebo zrychlili - neboli stejne dobre ovladate luk, mec, kladivo, bic, kosu. Zadna specialni komba nelze odemknout. Rychlost zbrani neni ovlivnitelna - je dana rychlosti animace. Nepratele pri letu po vyskoku meni smer i o 90°. Asi neznaji zakony fyziky. Gargoye, ktere letaji, se daji zabit shozenim. Vsechny elementalni zbrane jsou po patchi na nic. Behem back stab animaci nebo riposte jste nesmrtelni. Backstab nebo riposte ma nesmyslne velky damage. Dale propadani se skrz podlahy vytahu -> smrt a restart u bonfire. DS je mozna dobra akcni hra, ale mizerne RPG.
  • ucho
    Pierre: když jsi ten odborník na to, kdo jaké hry zná a jaké hry hraje, co jsem za poslední 2 roky hrál já a které hry neznám? je celkem sranda tady číst některé argumenty :)
  • Rhulad
    Tak to co jsi vyjmenoval jsem všechno hrál a přesto je ds daleko před nima jinak pro info 90procent her co jsem dohrál jsou rpg a hrají je dobrých 14 let a pokud chceš fantasy dialogy možná zkus přečíst malaz
  • Rhulad
    Jak začneš diskuzi slovem dítě tak je konec...díky ale to mě přesvědčilo, že jsi pouze primitiv čili nemá cenu dál diskutovat
  • LoL u made my poop come out earlier.
  • Při pročítání diskuse mi došlo,že existují dva typy hráčů:jedni potřebují ke hře"Holywoodské pozadí" a ti druzí jsou obdařeni jistou dávkou představivosti spojenou s potřebou jakéhosi masochistdoppingu.Nebudeme se tady přít o tom,jestli je ve hrách důležitý příběh či ne.On třeba takový Zaklínač na příběhu staví už vzhledem ke své knižní předloze a kdo nečetl Szapkowského veledílo,měl by to napravit:-)Jenže Demon´s Souls a Dark Souls staví na něčem jiném-totiž na syrovosti a atmosféře.Nejsou to hry pro každého a mají tu pro někoho docela nepříjemnou vlastnost a sice,že odhalí limity toho či onoho hráče....a mám na mysli limity trpělivosti a výdrže.Ta hra totiž není těžká-je jen neskutečně férová.Vidím to na svém 10ti letém synovi:vztek,frustrace...ale nakonec to vydrží,otřepe se a jde dál.A proto říkám:"Vy,co jste slabí v kolenou a porazí vás sebemenší prohra-jděte od těchto her dál a vyhněte se jim širokým obloukem,neboť se může stát,že budou odhaleny vaše slabiny a to málokdo snese!!!".
  • Je fajn, ze to hned ohlasili na PC, bylo by skoda o tuhle hru prijit. Jinak uz DS1 ukazalo, ze zadny port nemuze byt natolik spatny, aby ho talentovany moder nedokazal upravit do hratelne podoby. Takze ted jeste aby se i hra povedla, port bych opravdu neresil ;-)
  • Je velmi zajimave, ze lide tveho typu, se vzdy odvolavaji na dve hry - Skyrim a Mass effect. To je dano tim, ze zadne jine RPG nehrali a nedohrali. Proto maji problem pochopit, ze existuji i jine pecky jako je Planescape, BG, Gothic, UW, Fallout, Drakensang, ve kterych se pouzivaji nejen vety proste, ale i souveti. Ba co vic, pouziti delsich vet ve hre povazuji za herezi. Maji tendenci rikat, ze vsichni ostatni jsou ignoranti, hru nedohrali a radi jim hrat Skyrim. Proste odbornici.
  • Co mate porad vsichni s tim gamepadem? S fixem toho modera to slo krasne ovladat i na mysi a klavesnici, nekolikrat jsem to tak dohral bez nejmensich problemu. Gamepad bude fungovat pro nekoho kdo je na nej zvykly, ale nutnost to rozhodne neni.
  • Nedohral, to asi tezko dite. Jeste mam na disku nekde postavu s levelem 160. Dohral 2 krat, protoze jsem poprve misnul cely datadisk.
  • Nerikej, kouknul jsem se na krabici a nikde nic, ani upozorneni, ani pribaleny gamepad. Ale mas pravdu, ze v manualu, ktery byl uvnitr krabice, je mrnavym pismem dole napsano pod 2 strankovym popisem ovladani na klavesnici, ze DS byla vytvorena pro X360 ovladac.
  • Jenže oni ten feeling 90 let jaksi chtěli a myslím že se jim to povedlo.
  • Rhulad
    Mass Effect má epický příběh?... nenech se vysmát... jen ukazuješ svoji hloupost a měl by sis definovat slovo epický

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit