Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II bude na PC výrazně lepší než jednička
12.4.2013 | Adam Homola
145 příspěvků
-
Nejak jsem si nevsiml, ze byl gamepad v krabicove verzi. Hned to pujdu checknout. *16*
-
Hele Jejdasku, na Tebe jsem se opravdu tesil. Tolik nesmyslu co jsi napsal o DS, jaky to ma vynikajici pribeh, na ktery se musi prijit. Jaky je to genialni RPG system - ve kterem jsou pouze zakladni vlastnosti, coz je vicemene v kazdem RPG a nic vic - zadne skilly, zadne dalsi pohyby se zbranemi a za dalsi veci, by Ti meli dat dozivotniho banana na tomto webu.
-
Ne, nezacne ani po dvojim dohrani. Ten zajimavy pribeh, totiz podaji NPC v celkem cca 10-15 vetach, ktere jdou jeste odkliknout. Jinak tady eufemismus pana Smutneho z recenze na DS:
Sází na totální pohlcení, atmosféru a vyprávění v podobě emocí, které sami prožíváte. Tohle je skutečné mistrovství. Žádné filmové scény, rozvětvené dialogy a všechny tyhle moderní berličky, které ale také miluji a mají v některých hrách své místo. -
Dark Souls hlavně neni o příběhu jako takovém, ale o LORE celého světa, který je nadmíru zajímavý.
-
No on tam ten zajímavej příběh je, ale začně prosakovat tak po 30 hodinách hraní... hardcore se vším všudy :)
-
To je skoda, ze jsi hral pouze G3. Ten je bohuzel i s community patchem dost slaby proti G2 nebo G1 a bohuzel to neni nostalgie. Jinak recenze na G2 Notr je zde a i v roce 2003 ta hra dostala 9.
http://games.tiscali.cz/recenze/gothic-ii-night-of-the-raven-49966 -
S tych starsich som mal radsej asi Die by the Sword alebo Ashgana. Obe boli dost hardcore a pritom velmi zabavne. Nepohrdnem vsak ani izometrickymi hrami a nedavno som zacal hrat Baldur's Gate EE. Aj ked dvojku mam prejdenu tak som si chcel dat predosli diel.
Z Gothikov som hral len 3ku a tu nepodarenu 4ku. 3ka bola super. Aj ked PC v case vypustenia hry nezvladalo grafiku na prijatelnej urovni aj tak som ju presiel. Atmosfera bola super, boj uz taky skvely nebol ale dalo sa. Ten otvoreny svet kde vas limitovali iba vase schopnosti bolo paradne.
Tu dvojku mi velmi velmi chvalil kamarat ale ja som sa k nemu nikdy nedostal. Mozno raz. Teraz pokukujem este po Neverwinter serii a mozno do toho aj pojdem. Pripomina to velmi Baldur's Gate. Co je v mojich ociach velmi dobre :) -
Evidentne pro tenhle zanr nemas pochopeni, to je asi jako bych ja komentoval nejakou sportovni hru a chtel po ni pribeh. Takze ji opravdu nekupuj, mezi DS1 a DS2 budou mensi rozdily nez mesi Demons Souls a Dark Souls a Demons Souls by se ti take nelibilo.
-
Jestli mas rad obtizne hry, ktere se s Tebou nemazli, tak si zahraj Gothica 2, ale s nainstalovanym datadiskem The night of the raven, ktery vylepsuje celou radu veci. Ta hra se graficky bude podobat DS bez patche na rozliseni a je mnohem lepsi.
-
Presne a to je problem, tato redakce nastavila neprimerene ocekavani od teto hry. RPG roku to se musel recenzent totalne .... Jako oddychova mlaticka to vsak neni spatne. Clovek prijde z prace, sejme par priser nebo ony ho a nemusi nad nicim premyslet.
-
Mne sa DS velmi zapacil. Aj ked je boj v podstate simplisticky s malymi vetveniami RPG elementov je to velmi atmosfericke. Pochmurne, cierne a fakt, ze vas hra nechava opusteneho od sameho zaciatku je paradne. Ziadne vedenie za rucicky, ziadne polhodinove cutsceny s vysvetlovanim deja a ziadne tutorialy ako bojovat. Cela krasa tej hry je v tom, ze na vsetko musite prist sami. A bossovia boli super. Od vlka cez chymeru az k drakovi. Velke plus davam rovnako za neustaly pocit strachu ked ste netusili co bude za rohom.
Faktom je, ze oproti inym hram je DS stylovo ine. A verim, ze kopec ludom to nesadlo. Kamaratovi som to kupil na xbox a on to vzdal po pocetnych umrtiach a podla neho pritazkom bojovom systeme. Sto ludi sto chuti.
Ja sa velmi tesim na dvojku a urcite je kupim. Bohuzial ako sa tu pise port na prvy diel bol neskutocne zly. Od ovladania cez nastavenia grafiky az po priblble GfWL :\
Hral som to cez keyboard+myska a napriklad kombo kde robite predny kop bol u mna skor uplne nahodne nez vedome. Snad sa v dvojke vylepsia tieto veci a odstrani ten 30kovy fps lock.
Kto to este hrava alebo planuje tak nech siahne po grafickom mode a vylepseni mysi. Obe su na nete a daju sa vygooglit -
Me trvalo 3 hodiny, nez jsem si nastavil nejake ovladani, se kterym se to dalo prezit. Napoveda, zmackni zlute tlacitko pro skok mi na klavesnici prisla fakt ujeta. Cca uprostred hry jsem prisel na to, jak se da na klavesnici behat. To bylo radosti.
-
Hele, co kdybys mluvil za sebe. To snad i Lands of Lore melo delsi dialogy nez DS. A o takovych perlach jako UW1,2 ani nemluvim. Nejvic se podoba DS mlatickam - i ten bonfire pracuje na stejnem principu. Proste se hra ulozi v urcite lokaci a pak clovek pri skonani zacina od ni - napr. First Samurai, Golden Axe nebo Prince of Persia. Jenze jako i tyto hry byly na odreagovani i DS je proste na odreagovani. Smrt postavy se tam proste neresi, zkousis 2, 3 krat, 5 krat a projdes danou lokaci a je to. Jeste ze tam nedali kody, to bych si pripadal fakt jak v 90 letech. Sory od RPG cekam neco jineho.
-
No to je právě problém, ty jsi bohužel nepochopil, že tato hra je taková pocta těm starým dungeonům - hrám, které tento žánr postavily.
Ta hra právě staví na obtížnosti a hráčově houževnatosti o příběh tam fakt vůbec nejde, byl to záměr.
Na to u některých lidí doplácelo i Demons Souls - spousta jich čekala něco jiného, než tak čistokrevného zástupce žánru, proto je tato série oblíbená spíše u starších hráčů, kteří tyto časy pamatují a chtějí nějakou výzvu... -
Hrál jsem to pouze na PC ale systém zaměřování není dle videa rozdílný *3*
A kdyby jste více četli co jsem psal, tak by jste pořád neptali a nepsali, že gamepad anebo modifikace to řeší.
Neřeší. Mluvím o systému boje který byl na PC naprosto zbytečný a zaměřování díky možnostem myši nebylo potřeba, pouze to byl věc navíc která to komplikovala. Na konzolích to chápu ale to nemění nic na tom, že to přidávalo na obtížnosti.
- Taky si mohu zahrát RPG na volantu a řeknu jaký jsem borec, že jsem si vymyslel hloupost navíc ale díky tomu to bylo více obtížné. -
Ovladaní bylo v poho ale chtělo to gamepad.
-
Dark Souls na PC mě bavila asi půl hodiny, pak jsem se tři další hodiny přesvědčoval, že se to třeba rozjede... a nerozjelo. Chybělo mi tam něco, co by zabíjení čím dál silnějších panáků dalo nějakej hlubší smysl. Třeba silnej příběh. Jestli bude dvojka to samý co jednička, akorát s lepší grafikou a ještě silnějšíma panákama, tak už ji nekoupím.
-
keyz no tak pojď napsals toho hatu ještě málo...víš jak někdo napíše, že Dark Souls má divnou logiku boje i na konzoli tak je to jednoznačně trolling .) Takže ty jsi to hrál na konzoli kde tě to nebavilo a pak jsi to koupil ají na pc? jo to ti všichni věříme.
-
hej hej. to by uz bolo ormalne RPG, toto je sekacka nic take tu necakaj
-
ovladanie postavy bolo na pitchu, rozlisenie, fps drops. vyber si