Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II nebude lehčí, hráči si budou muset najít cestu sami
17.12.2013 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
Hmmm, aspon ze tak.
I kdyz, na druhou stranu, priznam se, ze jsem jednicku stale jeste nedohral, ty hry se proste bojim, tak se prinutim pokusit se postoupit dal vzdycky jednou do tejdne, takze jsem asi po trech mesicich hrani vcera teprve sundal Queelag. Jestli bude dvojka to samy, to teda pozdrav panbu. -
-
Tak se netrap ne *1* Hrej neco prijemnejsiho...
-
-
Ale coz o to, me to netrapi, ta hra me strasne bavi, je skvele atmosfericka a dokonale depresivni, jenom je proste mistama tak kruta, ze mam regulerni strach z toho nekam progressovat... ale po cteni diskuze jsem dostal chut a zabil sem si to psisko s obourucakem v tlame =).
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=qmV8vXkwz24
-
Dark Souls je snad ve vsem lepsi Demon's – otazka je, jestli se bude historie opakovat. Ja v to pevne doufam. To ze hrani samotny opet nebude prochazka ruzovym sadem je uz snad celkem jasny... Jenze Souls jsou taky o pribehu a ten z traileru at uz z Demon's nebo prvnich Dark salal spolecne s atmosferou. Novy Dark se zatim prezentuji docela jinak a to me trochu znervoznuje.
-
-
Dark Souls jsou o pribehu jenom pro nekoho. Pro spoustu lidi je to akcni rpg a ani jim nedojde ze tam nejaky pribeh je. Osobne jsem shlednul na youtube lore video az potom, co jsem to dohral a vubec nepochopil co mel ten konec znamenat... Plus spousta veci tam ani pochopit nejde a i lidi, kteri umi japonsky, peclive sbirali kazdy naznak a davali to dohromady s vecma co vyvojari rikali na ruznych conech v tom nemaji jasno.
-
-
Tak ten konec ti objasním. Snad jsem to pochopil správně. Ten rádoby dobrý konec, je ve skutečnosti špatný, jelikož se to vše bude opakovat do nekonečna a rádoby špatný konec je vlastně pozitivní jelikož konči age of fire a začíná nový age s tebou jako vůdce. Tahle hra není černobílá a je radno o ní přemýšlet, proto je dokonalá.
-
-
Kdyz preskocime vsechno predtim, tak ten konec je krasnej prave v tom, ze v nem stale tkvi urcita nejednoznacnost veci budoucich. Preveze se na oba konce neda nahlizet z persktivy tak jednoduche jako dobro a zlo. "...Soon the flames will fade and only dark will remain...". Jde jen o to, kdy doba temna nastane (kdyz nechas plamen zit dal skrz sebe, jeste neznamena, ze casem stajne nevyhasne), ale drive ci pozdeji se tak stane, ale co to vlastne znamena, nevime :)
-
Me staci objevovat ten svet, ktery je propracovany do spousty detailu, plus zajimavi mobove, bossici a dobry soubojovy system. Ale cist veskere zminky v tom svete, popisky na predmetech a z toho pomalu skladat naznaky co se tam asi deje neni nic pro me. Kdyby ten pribeh byl nacrtnuty trochu lip tak mozna, takhle je to moc casu ktery radsi vyuziju jinak. Plus jedno lore video od ENB usetri desitky hodin prace ;)
-
-
-
-
Já bych teda nejásal. Betu jsem hrál a nadšený moc nejsem. Imho základní chyba je odstavení Myazakiho od kormidla. Jak to můžou ti dva noví "vylepšit a lépe vysvětlit", když to zjevně vůbec nepochopili? *7* Za sebe se HODNĚ bojím...
-
-
Demon´s Souls II to jistí
-
Pac jsem hral Dark Souls na PC, tak jsem se do PS3 bety snad dostat ani nemohl. Kazdopadne obavy mam podobny - artworky, videa a trailerova prezentace se mi zatim skladaji dohromady do pomerne nudny predstavy o deji, jak z kdejaky tuctovy fantasy - snad se mylim :) Nicmene Brezen uz se blizi a teprve pak se uvidi.
-
-
Dark souls byla skvělá hra, která svou obtížnosti dodávala hře pravou atmosféru survivalu.
Jestli dvojka bude víc těžká, tak to kupuji okamžitě, protože to bude ještě více uspokující.
Btw nechápu hráče, kteří se vychloubají tím, že hru dohráli, já ji taky dohrál a musím říci, že to byla výzva. -
To už je dneska jasný každýmu, kdo hrál betu. Tam se umíralo jedna radost
-
-
kdy to ma vyjit ?
-
-
x360 a ps3 verze 14.3.2014, PC verze o něco později
-
-
-
Pri tejto hre som roztrieskal ovladač, ale milujem ju *14* *14*
-
-
Ajaj, tak naštěstí tu mám jeden do zásoby, kterej si přinesl kámoš na hraní coopu, kterej si občas po večer při vínku a jointu dáváme (LBP2), takže kdyžtak roztřískám nejdřív ten jeho :-)
-
-
Ale to mi chlape nevadí, pretože chcem aj tak kúpiť ovladač v zlatej farbe k mojej PS3 *3*
-
-
-
Presiel som to s postavou na leveli 1 vratane DLC. Four kinga som mlatil 10 hodin akurat a posledny DLC boss sa nedal prejst...inak ako hardcore hrac Demon Souls 3 platinove trofeje a Dark Souls platina tyzden po vydani ma pokracovanie napodiv nechava chladnym...daco tomu chyba...skor pevne dufam vto Demon Souls 2 co sa uz sepka dlho....
-
Tak to má být!! žádné zjednodušování!!
-
Teď sem si jen tak pro zajímavost dal vyhledat Dark Souls pro PS3 do Googlu, abych zjistil kolik stojí a že bych si pro ni případně po práci zašel. Nechápu proč, ale nikde ji nemají skladem, to sem ještě u jiné hry neviděl.. To dorazilo do ČR tak málo kusů nebo co?