Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    To byl trochu WTF moment když sem zjistil že mi vysál tři levely. Old Monk byl taky dost unikátní.
  • michelangelocz
    Jeden boss v Demons byl naprosto U Z A S N E J a to Old King Allant – jak ze me vysal soul levely i s dusema investovanejma do statu, coz se projevilo "ztezknutim" zbroje i zbrane v moji ruce – pochopitelne nasledovany jistou smrti – se stalo jednim z mych nejlepsich hernich zazitku vubec.
  • michelangelocz
    Svet, jeho pribeh, postavy a jejich charakteristicnost, nezamenitelnost i dialogy, prostredi a zpusob jeho objevovani, bossove(!), vybaveni – vsechno z Demons dela Darks lip. O moc – ♥. Jsem zvedavej kdy doruci pokracovani Amazon – idealne 14-eho ☺
  • Malleth
    Obecně je to pravda, ale Maiden Astraea byla nezapomenutelná
  • InfidelBro
    Nesmíš zapomenout, že Dark Souls má MNOHEM lepší Boss fighty ... až na Bed of Chaos.
  • Malleth
    Já myslim že každá z her má svoje. Dark Souls má vyladěněnjší gameplay (systém humanity, estusy, žádnej váhovej limit na inventář atd.) a otevřenější struktura světa mi sedne víc.
    Demon's Souls má ale silnější atmosféru. Boletarie je temnější a zvrácenější místo a soundtrack to jen podtrhuje.
    Krom toho se Demons Souls podle mě snadějc učí protože tam máš od začátku hub a máš tak učitele a vendory na jednom místě.
    Ve finále jsou pro mě oba díly tak nastejno, ale k Demons Souls chovám určitej sentiment, protože byla první svýho druhu a Fool's Idol je jeden z nejlepších levelů ever.
  • michelangelocz
    Prvni zahrani/dohrani (to nejintenzivejsi, plny objevovani a nejvice se do pameti zaryvajici) se jako nepocita? Jeslize sis snad nechal vyslepicit vetsinu "co a jak" ve walktrought videich, to si pak muzes sypat popel tak maximalne na svou vlastni hlavu. Mimochodem baziny i s pyromancery byly uz v jednicce ;)
  • Demon Souls je tak trošku opomíjená perla...
    Hrál jsem oboje a musím souhlasit, Demons jsou o kousíček lepší než-li Dark...
    Každopádně na DS 2 se těším *4*
  • InfidelBro
    Hrál jsem DS i DkS a můj názor je přesně opačný. Podle mě se Dark Souls polepšil úplně ve všech ohledech.
  • Miserius
    Ja kdyz si vezmu jak dlouho jsem hral prvni pruchod Demon (!) Souls a pak druhej byl cca 3x kratší *15*
    Jeste jsem tedy nedohral dlc část Dark Souls, ale i bez toho mužu rovnou říct, že Demon Souls je značně lepší... Možná to bylo tim že se člověk teleportoval do jednotlivých lokací od samého začátku a mohl si tak prostě hned vybrat mezi 5-ti lokacema a stridat to, nebo ze to bylo pristupnejsi (alespon mi to tak přišlo)... Možná je taky problém že se mi spousta lokací v Dark Souls vyloženě protivý. Tak jako tak si myslim že Demon Souls je prostě lepší... Je tu někdo kdo hrál oboje a vidí to taky tak? *4*
  • MidnighT91
    Zas budu hrát za sexy zombie zrzku, už se nemůžu dočkat. Doufám že tam budou přítomny i bažiny těch pyromaniaků, o kterejch se mluvilo v jedničce. Hlavně bych ale chtěl, aby samotná příběhová linie byla jednou tak delší než v jedničce pač když už víte kde co je a jak na to, tak je ta hra relativně krátká.
  • Malleth
    http://i0.wp.com/thegamefanatics.com/wp-content/uploads/2013/11/my-body-is-ready.png?resize=590%2C320

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit