Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neplacem nad minuskami, len komentujem tvoj primitivizmus, dakujem ze si mi ho potvrdil *12*
  • ale prd. Na lvl 1 to dohraje 1% hráčů a ještě po stovkách hodin tréninků, když už mají za sebou NG++++. Vylepšovaní postavy je extrémně důležité v DS. Bez stamky a endu bych to v životě nedohrál.
  • ty něco piš o děckách, když tu brečíš kvůli mínuskám . Co ty jsi za nulu??? Píšeš jak guma a pak brečíš, že dostaneš mínuska. To mě poserr..
  • to mas pravdu ze to je pak pristupne pro sirsi publikum. Ale třeba me osobne v DS tenhle fakt dost vadil, proc mam investovat do statu a zvyšovat si level když to muzu ignorovat..jde to i bez toho..cely systém statu a levelovani v DS me nikdy nedokazal diky tomuhle zaujmout..z mého pohledu je tak trochu k nicemu.
  • a vidim ze si sam klikas na +
    super uroven, dietatko
  • solomon.short
    mluvis mi z duse
  • jj, pisem, o tebe *12*
  • ty něco piš o primitivech *15* *15* *15*
  • uu, uzavreta komunita arkadovych primitivov, keby ste si to aspon uznali, tak to kazdy berie normalne, ale vy nie, vy ste SOULs master race, vy to v sebe mate, vy to vsetkym date *7*
  • Preco by bol k nicomu? Vdaka tomu to je hratelne pre sirsie core publikum. To ze sa to da prejst holy alebo s lvl 1 ci na gytare svedci len o genialnej dokonalej hratelnosti a ferovosti a cistom level dizajne.
  • tohle je Goty edice a to funguje už několik let...
  • běž si raději čítát něco o AMD trole. Si stejně unávný jako LV426
  • solomon.short
    ja jsem zase zosobenim faktu ze staryho cokla novym kouskum nenaucis :D ale kazdy at si hraje na cem mu to nejlepe vyhovuje, nicht wahr? :)
  • solomon.short
    zx spectrum. a ne 356, nybrz 386
  • ergo, nejde o rpg, ale arkadu, ako stale vravim
  • Znam pana kteremu je 72 let a hraje na xboxu japonsky rpg, a jak mu to prospiva :)
  • Jack1947
    Nejlepší je si to umět přiznat, ted není nikdy pozdě na nápravu...
  • solomon.short
    ja mel z konzoli az PS3, kdyz nepocitam vietnamskou napodobeninu Atari 2600... asi jsem to moc zobecnil, takze napravuji - ja starec jsem na gamepad levej :D
  • pokud se da hra projit na lv1, je cely systém levelovani a vylepsovani statistik k nicemu a nemusi se tam davat. Kombinace skill hrace a rozvoj postavy přes leveling a staty nikdy nemůže fungovat dokonale.
  • Jack1947
    Tak to si asi nejstarší hráč tady *3*

Jinak ano, správně gamepad je super a je dobře že i starci to tak vidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit