Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    lol preco asi? :) KoTOR na mna neurobil na prvykrat dobry dojem, tak som hol nechal tak,,a Gothic 2 som hral este pred 10 rokmi, co to trepes :)
  • maros.goc
    no ano chcipne ale nie pretoze je ta potvora neporazitelna ale preto ze seria kings field ma, pri vsetkej ucte k nej (mam ju rad), hrozostrasne ovladanie ;) :D
  • maros.goc
    no však preto to slovo akčná ;) pretože nezáleží len na leveli ale aj skille hráča ....čo sa týka toho 1 levelu pocas celej hry, 99,999998% hracov to nedokaze

navyse vyska levelu neznamena vobec nic, vedel si ze v jednom z najoriginalnejsich RPG vsetkych cias The World Ends With You si mozes nastavovat na akom leveli budes hrat? samozrejme vybrat si mozes z tych ktore si dosiahol ...pointa toho je ze najefektívnejšie a pre hráča je hrať paradoxne na najnižšom možnom leveli pretože vtedy dostane ten najlepší "loot" ....tá hra sa dokonca hrá aj sama, ked ju vypnes, vratis sa, hra spocita expy ktore sa ti pocitali kym si bol prec a pripocita ich k tvojim "zbraniam" .....tomuto ja hovorim redefinovanie zanru RPG :) fantasticka hra, fantasticke vsetko :)

takze RPG to nie su len tazkopadne magicke skoly z Baldurs Gate, umorne dlhe dialogy a izometricky pohlad ;) treba troska roztiahnut siet RPG, ten zaner totizto dosiahol zdaleka viac nez len to ;)
  • Protože si divnej
  • xH4wK
    Protoze se to po upravach hraje (podle mne) lip s KB+M, lepsia odozva a moznost tocit kameru + sprintovat furt je na nezaplatenie :)
  • lol, no ked uz nevidis rozdiel v zaklinacovi (mechaniky)vs souls a golden axe, debata nemoze pokracovat
  • Vojta_Ilavsky
    V době DLCýčrk můžeš říct téměř o každé videoherní firmě že to jsou zloději. :)
  • Spousta hernich spolecnosti jsou zrejme sociálky, protože není zrovna nejaka výjimka když davaji nejaka vylepseni a novy obsah zdarma. ja s tim ale nezacal, tak se pak spolecnosti co sedi na kazdem grosi nesmeji divit ze na to lidi nadavaj..jak si stadecko naucis..vzdyt vis
  • Vojta_Ilavsky
    Ponoření do světa jsem poprvé zažil v KOTORu, prostřednictvím rozhovorů a ucelení mojí herní osobnosti+následky mého jednání na okolí.
  • Draken69CZ
    Jak já se "nasmál" když jsem se po dohrání DS 1,2 učil hrát Demon's Souls na gamepadu *15*
  • Se mnou nebojuj, me se nova verze DS 2 libi, ja ji nemusel kupovat 2x. A bohužel, hodnoceni na Steamu, ačkoliv je z 70% o nicem, ma obrovsky vliv, nektere hry doslova pohrbilo za ziva.
  • Tak jestli není Dark Souls role-playing a ponoření do avatara do světa, pak už není role-playing nic na světě... Vojto jsi mimo, jsi mladý snad dospěješ...
  • tě nechápu, proč by to mělo být zadarmo? Herní společnosti jsou nějaké sociálky. To je přemýšlení za roh...
  • Vojta_Ilavsky
    Záleží na úhlu pohledu. V tom případě je Advanced Warfare taky RPG, když tam můžeš vylepšovat postavu. A v Zaklínači je to roleplaying, což o Souls říct nemůžeš.
  • ne..jen spatne udelana hra..
  • Vogon
    Tak určitě, vždyť recenze na Steamu jsou podobně profesionální jako hráčské recenze na Metacritic, takže negativní hodnocení už něco znamená.
  • tak samo nekomu kdo za všechno musí platit to tak prijit muze..otázka je kdo je pak vetsi d*bil
  • v nepořádku je to, že PC-čkáři chtějí vše zadarmo nebo za 1 dolar...
  • bylo by fajn kdyby to takhle bylo, bohužel si staci precist diskuzi na steamu a sledovat to kolik lidi zmenilo hodnoceni z pozitivního na negativni, a dojdes k nazoru ze s podobnym nazorem co jsi nam tu napsal by jsi byl spis v mensine, takze rozhodne na tom ze něco není v poradku něco bude.
  • Vogon
    Takže vy mi chcete říct, že oni si dovolují nabízet GOTY edici s bonusovým obsahem, s vylepšenou grafikou a předělaným umístěním potvor za velmi výhodnou cenu, a ba co víc těm, co už si hru koupili ,dávají obsah zdarma? TI PARCHANTI!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit