Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grafika to už ma zasebou, ale zvlastni je že po nejakem case si na to človek zvykne (alespon u mne tomu tak bylo). chce to ale velkou davku predstavivosti.
    ale nemusí to bavit každeho to je jasny, mne nebavi DS ani zaklinač ale nenadavam lidem co to bavi že jsou d3bilove (no nekdy mozna jo ale jen z legrace) *1*
  • Tak som si nainštaloval po 6ty x Fallout 2 ale neviem sa dostať cez toho prveho mravenca *1*
    ako toto sry fakt nie ...
  • ale je to roleplay že hraješ inženýra, to bys stejne mohl ríct projít nejakou pasáž stealthem je 3x zabava a potom už ne, nebo že strílet te bude bavit jen trikrát. navic je to o tom že inženýrovi se sprístupní vybavení, ktere jiným povoláním ne - napríklad konkretne ve falloutu 2 to byl nejlepší robot ve hre. taky jde o to jak by se to hackovani udelalo - aby bylo zabavne. aby tam byly zabavne hadanky zavisle na hracovem skillu i skillu postavy, odmeny za takovy specificky pruchod hrou atd.
    proste tim chci rict že mas pravdu, ale je to na dizajnerech aby hru za kazde povolani udelali tak aby nebyla nudna
  • To je sice skvele, ale nie je to presne to čo ja od hry očakavam, ak si mysliš že je extra super zabava 10x hacknuť počitač...ja nie, ako ta volba je zaujimava 3x potom nuda...
  • Uplny suhlas, mne osobne stači slušna grafika a atmosfera s pribehom, ked pozeram na seba ako na panačika chce sa mi blejt...a nemyslim strilačku.
  • cituji tě: "Očividně jim stačí volba jít na jedno z 5 povolání. Primitivové. :DDD". Ty chceš po mně seriozní debatu jo? Teď ještě vypluje na povrch, že jsi u hry, kterou jsi ani nehrál.
  • Tak já původní verzi DSII hrál cca 250 hodin na klávesnici a myši. Dá se s tím naučit. Možná proto, že jsem neměl jinou možnost, gamepad mi na dvojku záhadně nefungoval, narozdíl od jedničky.
  • Vojta_Ilavsky
    Chápu že můžeš argumentovat pouze osobní urážkou. Ale neřek bych že to patří do herní diskuze. Zvláštní že si pamatuješ tohle, ale zapomínáš rozumně argumentovat. :D
  • a tí úplně nejchytřejší takzvaně členové Mensy hrají Bloodborne. *15* *15* *15*
  • ke komu se přidat??? Co třeba Covenants ???
  • raději si sem hoď tu svoji výchozí fotku, to byl aspoň primitiv( Myslím tebe u ohýnku) *15* *15* *15*
  • Skaven to zkouší se svým primární acc *15*
  • p.s.
    to souvisí s hraním role (jako role play), treba ve starych falloutech si mel na vyrešení vetšiny questu vic možností - hrál si za bouchače tak si se prostrilel, za inženýra tak si neco nahackoval, nebo se prokecal, prosouložil atd. pak taky volba ovlyvnovani pruchodu hrou - ku komu se pridat atd. tohle se dneska uz moc nenosí
  • Vojta_Ilavsky
    Očividně jim stačí volba jít na jedno z 5 povolání. Primitivové. :DDD
  • A ja som si myslel, ze prave Games, je basta DS fanatizmu, kde prevlada nazor , ze ide o najtazsiu hru so sucasne najlepsim pribehom a teraz sa dozviem, ze basta deciek? Ci vlastne to sa nevylucuje? ;-)
  • Vojta_Ilavsky
    Doopravdy se nevžiju do hrdiny tak, že mu naklikám tamhle 50 do staminy a 10 do síly. Roleplaying jak sviňa. :D
    EDIT: Tím neříkám že to k tomu nepatří.
  • kdesi jsem četl že rpg tvorí možnost volby
  • Něco jako WoW, Lineage, nebo jiný grindovací maraton, kde přijde level 100 a sám vymlatí s jednou rukou v kalhotech celou partu o lvl 99?
  • Ďakujem radšej knihu... *1*
  • Herní společnosti už převálcovaly i filmový průmysl, takže nevim proč by měly odrbávat na každym rohu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší