Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co westland 2?To je port z pc,nebo ne?
  • Franku ten příspěvek je reakce na tvojí reakci. Jen to zas nějak blbne a nehodí mě to do stromu. (ale trochu odbíháš od hlavní myšlenky jenž není proč to není optimalizované pro K+M)
  • Jo zastarali v den vydani buliku!V den vydani uz jejich graficke jadro melo podporu direct x 12,gdddr5 pameti misto ddr3 ram.Ps3 mela 256ram xdr ram,ps4 7gddr5 ram pro hry.Von to vubec neni skok hlupaku.
  • Tak samozřejmě je to špatně, neříkám, že ne.
    To už je o lennosti vývojářů... nevidím do hloubky proč to tak není, ale většinou když jde o port z PC tak to na konzole optimalizují pro gamepady (Dajábla I i III), jinak by jim to nikdo nekupoval.
    Nutně podotknout, že ty hry se pak hrají líp než na klávenici :D (Dajábla I i III)
    Opačně se to moc nedělá, proč to nevím... třeba si většina vývojářů uvědumuje, že na gamepadu to prostě bude mnohem intuitivnější a tak se takto snaží hráče si ten blbej herní hardware dokoupit a nebo předpokládaj, že lidi, kteří hrajou hry, tak ten gamepad prostě mají a nebo je pro ně PC platforma vedlejší... Těch, nebo, je tu hodně.
  • no, a teď si představ, že by někdo udělal port z PC na konzole, ale nechal by ovládání tak jak je na PC, protože "ta hra je přeci designovaná na ovládání klávesnicí a myší" a navíc si tu K+M k tý konzoli přeci můžeš dokoupit, to by bylo radosti
  • Skvělá recenze, jen tak dál.
    Oceňuji i zmínku o gamepadu, jenž se tak často nevyskytuje a jakmile to není psané černé na bí... bílé na černé tak si to lidé nenechají vysvětlit a i tak skvělou hru, jakou bezesporu Dark Souls II je, shodí jen kvůli tomu, že se to na klávesnici prostě nedá ovládat...
    Ano tady většinou přicházím na řadu já a snažím se mermomocí vysvětlit, že je ta hra dělaná prostě na gamepad. Načež se mi dostává odpovědí typu: Na klávesnici a na myši se prostě hraje líp... No považte sami má-li cenu dál něco vysvětlovat.

Osobně nechápu to omezování kovaných PC hráčů proti používání gamepadu (omezování dělá z lidí omezence). Mě rukou prošlo snad všechno na čem se dá hrát a upřímně říkám, že kdyby se k ženský dal připojit gamepad tak by to bylo mnohem lepší ! Ženská je totiž něco, jako Dark Souls II hraný na klávesnici s myší.
  • wenceslaus
    RPG. Role Play Game. Ne Redistribution Points Game...
  • Vojta_Ilavsky
    A teďka další fór. Tohle JE primitivní, někomu prostě stačí ke štěstí málo, viď? :D
  • Nějak nechápu, v čem je problém, někoho baví hrát pravá rpg s příběhem, rozhovory a roleplay prvky, někomu stačí ke štěstí akční mlátičky ze Souls série, myslím že každý si najde to svoje
  • Jsou snad nějaké novější? Nebo nechápeš psané slovo?
  • A to jsi ještě nezmínil hitboxy, ty jsou tam chvílema strašný *16* A level design je taky docela naprd, ale navzdory všemu mě i tak baví.
  • Nové konzole? Dobrý vtip *1* Ty konzole byly zastaralé už v době vydání.
  • Mne v DS2 chybal ten moment prekvapenia co sa vryje do pamati ako v jednicke...ked ma uhryzol prvy raz bazilisok, vyliezol gaping dragon, objavil som Ash Lake, prilet cerveneho draka, kostrickove jazierko, tma v leveli s Nitom a ked som zistil ze sa tam da zoskakat za tri sekundy, kopec veci. DS 2 ma prd... 20 identickych bossov velkych OP picoosov v kruhovej arene a vsetko okopcene z DS1 a horsie. Kuzlo PvP z lesika uplne zmizlo. PvP uplne rozdrbane odzaciatku...atd.
  • Co sa stazujete ta hra je urcena na nove konzoly pre novych hracochalebo fanusikoch a nie pre tych co to uz hrali a nebavilo ich to tolko tak na pc si to stiahnite a nemusite tu nariekat
  • del0
    "umorne dlhe dialogy"

To sem si takhle jednou u tabletop RPG stěžoval na úmorně dlouhé rozhovory a interakci mezi hráči, úmorně dlouhý roleplaying a úmorné možnosti volby. Já chtěl jen házet kostkou, mlátit a sbírat loot. Prostě jako správný munchkin. *15*
  • del0
    "takze RPG to nie su len tazkopadne magicke skoly z Baldurs Gate, umorne dlhe dialogy a izometricky pohlad ;) treba troska roztiahnut siet RPG"

Ukaž mi singleplayer RPG, kde je taková svoboda roleplayingu jako třeba ve Falloutu, BG nebo PT. Taky mi ukaž nějaké RPG, které má blíž ke skutečným tabletop RPG (ze kterých ty počítačové vychází), než tyhle hry. Pak tě můžu začít brát tochu vážně.

"ten zaner totizto dosiahol zdaleka viac nez len to"

Asi sem něco minul. Nevšiml sem si, že by někdo sesadil z trůnu Planescape Torment.
  • del0
    "a nevykládá jím to příběh jak pro blbečky z pomocné"

To od fandy leporela fakt sedí. Nejlepší knižní příběhy jsou přece ty s obrázky a minimem textu. To ví přece každý. *15*
  • del0
    "nejtrapnější jsou ti vyznavači pravých RPG, pak jim napíšeš, že Zaklínač nemá žádné staty, hru lze dohrát bez vylepšovaní postavy, ale najednou jsou pak dialogy co tvoří RPG. Já opravdu žasnu, co za tupce tady chodí"

Až si nastuduješ, o čem je RPG, tak možná skončí tyhle tvoje udivené bláboly.
  • maxi ty nikomu nenadáváš, nepamatuji si nějakou vulgaritu od tebe, což je + a taky se mi líbí, jak jsi konzistentí ve svých názorech a trollíš opravdu každou hru. Pod DS vzýváš Pillars of Enternity, pod Pillars zase trollíš Pillars a prostě tak to má být.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší