Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyvojari taky potrebují z nečeho žít *7* odkdy se hry nedelají pro penize *7*
    • Trisska
      cody - Přece od tý chvíle, co se přestanou dělat pro hráče!
    • Robotron3
      A ty máš pocit, že při Demon's Souls a Dark Souls vývojáři neměli z čeho žít?
      • konkretni čisla neznam ale asi to byl propadak nebo si spočítali že takhle se toho proda vic
        • Malleth
          Na VGchartz má Dark Souls dohromady necelý dva milony, což je na tenhle typ hry hodně dobrej výledek.
          Demons Souls má dokonce 1.6 milonů a to je PS3 exclusivní.
        • Robotron3
          Jasně. Ono když je nějaká hra propadák, tak je obvyklý, že se dělá pokračování viď :)
          • genki.sudo
            Dark souls je fenomén. To že sa snažia držať značky, neznamená že mali gigantické predaje..
            • Robotron3
              Nikdo nemluví o gigantických prodejích, ty má stejně jenom COD a GTA. Jde o to, že Demon's Souls i Dark Souls nebyly žádné propádáky, ale vydělalo se na nich. Proto právě vznikají pokračování. U her, které prodělají se pokračování logicky nedělají.
  • neházejte flintu do žita ,uvidíme jak to dopadne
    • Trisska
      Já ti fakt nevim, ale podle toho co sem se dočetla v tom článku, tak radějc nic dobrýho nečekat! Nedej bože se na to těšit! Raději zachovejme paniku!!! *15*
  • Jestli to zjednoduší nějak moc, tak přijdou o exkluzivitu toho extrémního zážitku a upadnou do mainstreamu, což bude pro mnohé potenciální kupce znamenat ztrátu zájmu. Doufám, že se tak nestane, i když už když jsem zjistil, že se to bude jmenovat neoriginálně Dark Souls 2, hned mi tam něco nehrálo...
  • Trisska
    Snad u každý dokonale fungující hry se časem objeví blbec, který si myslí, že ví jak to vymyslet líp! Nakonec všecko zničí a jde mrvit zas něco jinýho!! Nejradějc bych jim ty jejich zlepšováky nacpala někam!!!!
    • Malleth
      Nemusí bejt všechno tak černý. V Dark Souls je oproti Demons Souls taky několik prvků který hru zpříjemňujou a neznamená to že by byla o moc lehčí. Například odstranění vahovýho limitu z inventáře, oživování přes humanitu nebo automatický doplňování estus flašek u bonfiru.
      • Trisska
        To sou ale jen takový drobnosti, oproti tomu co zamýšlejí s dalším pokračováním! Teda aspoň podle toho co čtu v tomdlectom článku!
        • Malleth
          To co je v článku je zatim hodně nekonkrétní, takže si počkám na nějaký soudy až uvidim něco z gameplaye.
          • Trisska
            Souhlas já taky, to zní rozumně.
            • Ferdis2
              Blahoželám k prvému príspevku bez jediného výkričníka.
              A potom, že to nejde.... *4*
  • *15* Koukám stejný přístup jako k lineárnímu Hitmanovi . Kdy pochopí , že některé hry jsou úspěšné právě díky tomu že se od masové produkce liší ?
    • hitman lineární není, teda zatím jsem v dakote nevím jak to bude dál. zdala se ti mise v dakote lineární, nebo nemocnice, nebo china town?
  • rhaegar
    Možná se teď Veskoslav konečně dostane přes prvního bose .)
  • Robotron3
    To sou volodroidi.
  • residentevilfans
    a je to tady zase chteji znicit znacku *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit