Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to znamena obsahlejsi tutorial a lepsi uvod do statu v tabulkach tak jsem pro. Jestli to znamena tunel s postavickama co maj vykricniky nad hlavou kdyz ti chtej neco rict tak at si to radsi nechaj.
  • Nj..to vite , blbeckove breci na forech jak je to tezke , jak nevedi kam jit , jak je furt neco zabiji a jak to je hra na houno a ze to byla skoda penez. Tak to ted udelaji tak aby tihle blbeckove mohli hrat , protoze by si to jinak uz nekoupily. Mimochodem tady na tiscali je takovejch taky dost :)
  • Takže Arcania 2: Dark Souls tale? *9*
    • InfidelBro
      Tohle je (doufám, že se pletu!!!!!!!!!!!) to nejgeniálnější přírovnání :D
  • -červeně blikající okraje obrazovky při malém množství hp, auto health-regen
    -neustálé volání do hrdinovy vysílačky ve stylu CoD, MoH...
    -quest markers, minimapa,šipka ukazující kam jít na obrazovce
    -stong woman who don't need no man aby se zalíbili americkým feminazi
    -tutoriál (nyní zmáčkni šipku do předu, jak můžeš vidět, tvůj hrdina se pohl! skvěle! Achievement unlocked: First steps! +50AP a 28XP)
    -koridor jak z nejnovějšího Medal of Honoru
    -rádoby mature příběh ve stylu Mass Effectu 3 (main hero must die to save the galaxy!! hurr durr Kotaku 10/10 best story evah! IGN 12/10 Best mature game for mature players such as myself!!!)
    -nepřátelé signalizující svoje útoky alespoň 5sekund dopředu
    -pasti na zemi svítí, pasti na zemi svítí
    Došly odstavce *9*
    • alebo len quicksave bez obmedzeni
  • Osobne by som sa vobec nehneval, keby aspon story telling bol vylepseny, teda vlastne, aby tam vobec bol :) Pretoze DS co sa tyka pribehu, nieco velmi malo povie intro, potom mozno nieco objasni Gwynevere ale bo ako sa pise, Frampt, ale konverzacie s ostatnymi NPC toho moc o priebhu nepovedia. Pritom to je fakt velka skoda, lebo svet, postavy a pozadie je naozaj impozantne a ma to obrovsky potencial. Trosku castejsie keby hracovi ta hra naserviruje zrozumitelnejsie nejaky kusok pribehu/dejin sveta bol by zazitok lepsi. Tiez teda chodim do prace a casto sa mi n veci nechcelo prichadzat uplne sam, takze som neraz siahol po wiki a mozno si tym aj skazil zazitok, ale co uz. No napriklad len pristup k obsahu DLC (AotA).. Ako som na toto mal sam prijst? Ok, zabijem hydru, pojdem o lavej strane jazera az dojdem na misto, kde ma byt Dusk of Oolacile, ha lenze tam ta sliepka nie je, musim bud odist z oblasti alebo vypnut a znova spustit hru (ako ma ma napadnut, ist sa sem pozriet este raz po tom, co som tam nic neobjavil?) Fajn, nahodou sa tam teda vratim, je tam Golden Golem, zajebem ho, vypadne ta zenska, pokecame, YES chcem jej pomoct a zase nic. Ani hov*o o tom, ze potrebujem nejaky Pendant a uz vobec nie o tom kde ho asi mam hladat. Samozrejme z WIKI zistim, ze hned na zaciatku Dukes archvies sa zrazu objavit dalsi spesl golem, z ktoreho ten pendant vypadne. Znova, ako som na toto mal doboha prist? Hlavne, ked uz som predtym presiel Duke's archvies? No proste niektore veci, ktore su akoze hard, su vlastne neni hard, iba annoying. Nehovorim, nechcem aby mi sipka ukazovala kam mam ist, alebo aby som mal obrazovku s objectives a co sa tyka subojoveho systemu, tam tiez ziadne zlahcovaky nechcem, ale bolo by fajn, aby som nemusel tyzden stravit denne 6 hodin zistovanim ako nieco urobit.
    • Jen malá otázka, hrál jsi Dark souls online nebo offline? V podstatě s tebou souhlasím, nejvíc na přístupu k DLC jde vidět, jak jsou některé věci obyčejnému hráči nepřístupné a až zbytečně "hardcore" ukryté. Ale právě při online hraní je šlo zjistit pomocí zpráv na zemi o jiných hráčů.
      PS.: sám se přiznám že bez netu bych to nedohrál, protože po dvacáté smrti u bosse bych s tím praštil, tak jsem po pár neúspěšných pokusech použil rady jak na něj
  • Odulin
    Neeeee. *11* .....ale třeba na půjdou s citem.;)
  • Na PC nehratelna hra
    • Protože jsi ani nehrál.
      • genki.sudo
        Ja som ju hral a je nehrateľná.. Po dvoch hodinách doporučujem rovno navštíviť očného lekára :-D
        • Opravdu jsi to hrál? Jde to dobře :-) Když chceš
        • To je zajímavé, že já DS na pc dohrál a žádného lékaře jsem nepotřeboval.
          • Tak pak asi moc velkej gamer nebudeš :)
            • Thorleif_cz
              Dobrej hráč je člověk, co po dohrání hry potřebuje hospitalizovat?
              "My brain hurts!"
              Ach jo... Já asi nepochopil vtip... *9*
        • Přesně tak a je to škoda
  • MidnighT91
    To jak byl Dark Souls nelineární a nekompromisní se mi na něm líbilo nejvíc... Takže jak říká Triss, zachovám paniku do doby, než se dozvíme víc...
    • Trisska
      Přesně! *15*
  • musíte si uvedomit ze lidi co chodí do práce nebo do školy a delaji si ukoly (ne jako vy) a maji taky jine zajmy a holky nemaji čas hodinu pižlat nejakeho bosse a zkoumat taktiku, proste chteji sednout a hrát.
    get a life *7*
    • amg nekrmte trolla :-(
    • walltar
      Uplně nesnášíl lidi co něco takového dokážou vypustit z huby ... když nemáš cač tu hru hrát tak si zahraj něco jiného. A pokud chceš hrát DS tak si ten čas udělej. Už se díky takovým rádoby hráčům co chcou přijít sednout a jenom hrát po*ral celý herní průmysl ... nemusíme posírat i ten zbytek.
    • Magister_Peditum
      Když na něco nemáš čas, tak se věnuj tomu, na co ho máš. Jak prosté. *1*
    • Trisska
      Hele cody, já taky musím chodit do školy a psát úkoly, ale na dobrou hru si ten čas prostě udělám!! A dobrou hrou fakticky nemyslím něco kde zabiju tisíc panáků za 10 minut!! Právě to hledání a nalezení správné taktiky je ten nejlepší pocit, to je ta opravdová hra!
    • Robotron3
      Ano, a pro tyhle lidi (casual hráče) je tu uplně jiný typ her, a takových her je spousty s COD v čele. Takže nechápu, proč my hardcore hráči bychom neměli mít taky nárok na pořádné hry.
    • Trisska
      Tak potom ať si hrajou něco jinýho!!! Třeba codko žejo cody!!!!
  • rhaegar
    Snad z toho neudělají panebože další Skyrim!
    • Tak trochu OT, ale pobavilo mě :)
      http://www.youtube.com/watch?v=icG4HlumKm8&list=UUHCph-_jLba_9atyCZJPLQQ&index=18
    • Ty jsi debílek, viď? Cíleně nadávat na populární věci je mezi parchantama teď IN? Zalez, smrade.
      • Caincz
        Já mu docela rozumim. Mám rád Dark Souls a obdobně jsem měl rád i Skyrim, ale žánrově jsou to úplně jiný hry. Když hraju Dark Souls, nechci hrát Skyrim, a naopak. Prostě své k svému.
        • rhaegar
          Svým komentářem jsi debila udělal jedině ze sám sebe *3*
          • Caincz
            Eh, opravdu to byla reakce na mě? *9*
            • rhaegar
              Kdepak... na toho zamindrákovaného jedince nad tebou *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit