Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II vypadá věrně odkazu předchozího dílu
10.4.2013 | Aleš Smutný
190 příspěvků
-
Tak ja mam takovej ambivalentni pocit. Grafika je oproti jednicce uzasna. Trochu se mojim o vyzneni sveta a nelibi ae mi UI.
-
Jestli to bude na PC tak, to zase bude opravdu peklo. Na celkovém součtu smrtí se bude opět podíle špatný systém zaměřovaní/nezaměřovaní kdy postava nelogicky naprosto změní pohyb.
Jednou běhá dokola a pak zase ne. Dle toho jestli mám zaměřeno anebo ne. Asi neznají klasický pohyb kdy hráč jde tam, kam chce a nepotřebuje něco zaměřovat.
U dalších konzolových portů mně to nevadila tam to bylo často lehké ale u DS jsem opravdu chtěl hrát dobře ale fakt to byl porod celou hru. -
-
mas pravdu konverzia DS na PC bola strasna. Jednoducho to bol odpad, horsiu konverziu este ludstvo nevymyslelo. Dostanem minusky za pravdu. To ze to spravili na pc znamena ze to ovladanie maju aj prerobit nie ze kup si este gamepad ked chces hrat nasu hru. Mali ho davat zadarmo k tej hre za tu ich debilitu a zadnu snahu. Tak drble ovladanie ozaj neexistuje v zadnej hre
-
-
Neznamená, ta hra je dělaná pro gamepad i na pc. Nevím kdejsi přišel na to, že všechny pc hry se musí nejlépe ovládat myší. Některé se lépe ovládají volantem, jiné joystickem a jiné právě gamepadem. Odlož dětské střevíčky a pohlédni realitě odvážně do očí.
-
-
Ehm jsi asi trochu gramblavý, jak nelogicky změní pohyb? Neznám nikoho kdo by měl s tímhle problémy.
-
DS se prostě bez ovladače hrát nedá, to je bet debat...
-
-
Po pouziti par modu jsem DS s mysi a klavesnici hral uplne bez problemu. Stacila minimalsi snaha si ty mody najit a naladit. Naopak mi chvili trvalo zvyknout si na hrani s gamepadem, kterej jsem si behem hrani DS koupil. Takze tak.
-
A pak z něho vyjde, že to hrál na myšce... když chceš klikat myší pako tak pař hledaní min...
-
-
DS jsem hrál už na ps3 a na pc je to stejně dobré s modama možná i lepší jelikož grafika na pc je parádní - neskutečně atmosferická hra
-
-
Ale modifikaci na rychlost šípů jsem nenašel.
To bylo rychlost, že to bylo neskutečné komické. -
-
Trolololo? Jaká rychlost šípů. Todle jsem popravdě ještě neslyšel. Možná to překonává i toho chlápka co nadával že si v dark souls vytvořil postavu a pak stejně vypadal jak zombie. Ten byl taky dost natvrdlej.
-
-
-
-
-
Tam doporučuji opravdu používat Xbox ovladač....
-
-
To nic neřeší. Píši o sytému zaměření/nezaměření.
Prostě musíš dělat tuhle komedii které to nelogicky komplikuje.
Abys si mohl proskočit mezi nohama protivníka musíš zrušit zaměření a skočit jinak blbec skočí k němu a podobné hovadiny. Kdyby ten systém na PC vůbec nebyl tak bych měl kontrolu nad pohybem postavy mnohem lepší. Sice jsem si na to pak dával pozor ale prostě to uměle stěžovalo pohyb během boje. Abych provedl nějaký pohyb tak jsem musel přepínat nějaké bojové/nebojové módy. -
-
Hele, proste je to na tebe moc slozity, to nevadi zahrej si neco jednodussiho.
-
-
Musím tady souhlasit s Jejdáskem (wtf?). Ovládání Dark Souls je vymyšlené dobře (resp. nejlíp, jak to lze na gamepadu udělat), jen je zkrátka pro nového hráče dost náročné. V kontextu HC stylu hry jako takové to prostě dost lidí nedává a od hry je to odradí. Za což se ale zrovna v tomto případě nemusí stydět. DS není hra pro každého (ačkoliv po tom všeobecném hypu, který vznikl nadšenými recenzemi, vydáním PC verze atd., mě už přijde, jako by se DS stala mainstreamem, který "musí hrát každý", protože je to prostě "in". Ale chyba, pořád je to HC jen pro pár vyvolených (čti trpělivých) hráčů). Ano, naučit se pořádně DS ovládat chce čas a usilí, a až potom člověk dokáže ocenit naprostou vyladěnost a genialitu všeho.
-
-
-
-
-
nádhera nádhera... konečně pořádná hra, původní Dark Souls je herní nebe. Konečně taky něco jíného než hypovaná zvěrstva typu BioShock, Dishonored atd...
-
Tady neni absolutne co resit..Jasnej MUST HAVE.
-
Ne, opravdu já nechci jít na žádný výroční slet draků... cože, na hrad přes TENHLE provazový most, opravdu?! A víte co, toho kykloželvorožce si můžete nechat hezky zamčeného v komůrce... balím to tu, prostě si stopnu támhleten dvojspřežníúúúááááááá
-
-
drž hubu
-
??
-
-
Nevím nevím... jestli si to koupím neprošel jsem ani jedničku v životě jsem nehrál tak těžkou hru... Rozhodně nejlepší momenty hry jsou když projdete po nějaký té hodině nějakou část a zabije vás něco ke konci a jedete znova od podělanýho ohníčku to jsem měl tu chvíli pěnu u huby a okamžitě off game *1* Obdivuji lidi co to dohráli. Rozhodně mě přišlo zábavné, že jsem wajpoval i na prvním bossovi hned, prostě WTF game. *1* (Tím neříkám, že je špatná jen jsem n00b proto si jí nekoupim *1* )
-
-
Stačí jen nebýt zbrklý, nedělat pořád to samé dokola, trochu se obrnit trpělivostí a mít dobré refexy
-
DS funguje jinak nez ostatni hry, a to ze lidem poradne nerekne jak muze spoustu hracu odradit. Prvni pruchod hrou mi prisel dost tezky a s nekterymi bossy jsem se docela potrapil, ale zaroven jsem zacal rozumet tomu jak se vlastne hraje. Druhy pruchod s jinou postavou uz byl vice mene bez zaseku, a kdyz jsem zkousel dalsi build pripadala mi ta hra docela jednoducha. Ne vsude, plus porad se dalo lehce umrit, ale spis proto ze jsem neco podelal nebo byl prilis sebejisty. Doufam ze obtiznost zustane nebo pritvrdi ;-)
-
Začínal jsem úplně stejně jako ty, ale časem se do toho dostaneš, získáš jak to říct... "skill". :D Když jsem to šl poprvé, tak dostat se přes druhýho bosse Taurus Demon mi zabralo asi 4 hodiny, v druhým průchodu jsem to zvládnul už za nějakých 20 minut, je to jen o cviku :)
-
-
Až na to, že hra není tak těžká, když se seznámíš s herními principy. Některé bosse jsem šupl hned na první pokus....
-
-
No tak jasně, je to jenom o tom dostat to do ruky, celkem jsem se trápil tak do 5,6 bosse, potom už to šlo napoprvé napodruhé. V NG+ je to zatím procházka růžovou zahradou *4*
-
-
-
-
Díky grafice to pro me je jeste o kousek lakavejsi. Nastesti to ma porad takovej ten feeling jako Dark Souls 1 i pres "hezci" prostredi
-
No snad to dobře dopadne, už se toho nemůžu dočkat, spolu s jedním kolegou jsme jediní dva co to na české youtube scéně dohráli, tak snad se chlapi pochlapí a obtížnost třeba ještě kapku zvednou :)
-
-
Odkaz na YT, dik
-
Hele Venco, tobě sebevědomí přetejká koukám i ušima - prej jediní dva co to dohráli :D fakt sranda :D Já jsem třeba dohrál jak dark souls tak demons souls a samozřejmě, byl jsem jediný v republice kdo dohrál obě hry dohromady :D jinak Demons souls je dle mého názoru těžší než Dark souls, ale to už je věc pohledu, tam je hlavně problém, že bonfire se odemkne jenom po poražení bosáka takže o vztek není nouze.
-
-
Mluvím o youtube, čti pořádně ! Jediní dva co jsme to zatím dohráli formou lets playe
-
-
huh tak fajn :) Doporučuju ještě Demons Souls to mě bavilo asi i o trošku víc a pokud hledáš výzvu, tak doporučuju ;)
-
-
Bohužel nemám PS3 :/
-
-
Mrknu na to ;)
-
Aha, tak kdyžtak - nemám to ověřený ale údajně je na PS3 emulátor... sice to neni tak uplně legální, ale za zkoušku to stojí
-
-
-
-
-
Doporucuji vyzkouset challenge - pokorit DS s lvl 1 postavou (pyromancer) - ponekud zvysi obtiznost. :)
-
Ještě zvednout optížnost ? :D:D Jasně ty vole.. *1*
-
-
Proč ? Neříkám že to je lehký, zabralo mi to 89 částí, ale o to by to byla větší výzva :D
-
-
To snad už nejde .. *1* To už by bylo na hraně nehratelnosti *1*
-
-
No, asi jo, beru zpět, tohle je tak akorát, pamatuju jak jsem se s tím na začátku natrápil, to by asi moc nových hráčů nenalákali :D
-
-
-
-
Vy si fandíte hoši *1*
-