Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Treba si uvedomit jednu vec - Dark Souls nie je RPG ala Zaklinac alebo Oblivion. Dark Souls je dungeon crawler, vo svojom principe omnoho podobnejsi trebars Diablu ako Oblivionu. Akurat ma omnoho lepsie mechaniky, nie je to len tupa sekacka ako vyssie spomenute Diablo a jemu podobne hry. Najblizsie ma DS imho k starym dungeonom tipu Wizardry - akurat sa zmenil gameplay (solo/parta) a combat (turn-based/real time).

Inak co sa dungeon crawlerov tyka, tych skutocne HC vychadza v Japonsku pomerne vela, napr. doteraz tam vychadzaju nove a nove diely Wizardry. Akurat teda to vacsinou vychadza na veci ako Vita/DS. Najlepsie z toho mala co sa dostalo do US/EU je v podstate prave DS a seria Etrian Odyssey na DSko.
  • Dark Souls je prosim pekne dungeon crawler. Modernejsie a akcnejsie ponatie toho isteho principu na akom fungovali stare dungeony...
  • ok omlouvám se nechal jsem se unést
  • prudislav
    IGN gameplay demo jede an PCčku :-D (http://www.shacknews.com/article/78672/dark-souls-pc-was-half-assed-but-dark-souls-2)
  • Draken69CZ
    Odkaz na YT, dik
  • Neznamená, ta hra je dělaná pro gamepad i na pc. Nevím kdejsi přišel na to, že všechny pc hry se musí nejlépe ovládat myší. Některé se lépe ovládají volantem, jiné joystickem a jiné právě gamepadem. Odlož dětské střevíčky a pohlédni realitě odvážně do očí.
  • ucho
    vzhledem k tomu, že oznámili, že v roce 2013 to NEBUDE, tak tipuji rok 2014...
  • TheGGG, joe ... Ale no tak, od sebe kluci. Líbí se mi vaše názory a vtipný příspěvky, oba vás mám ráda. Co takhle kdyby ste si obrazně podali ruce a byli kamarádi? Na týhle diskuzi je přeci třeba spojit síly a bojovat proti zlu, lži a nenávisti, kterou tady šíří Veškoslav a jemu podobní. Tak co? *4*
  • Rhulad
    jestli se nepletu bylo to oznámeno na staré konzole ne? čili letos nebo začátek příštího roku
  • Ku*va jak vás tak poslouchám, tak to vypadá, že teda tohle celý je monolog, když se každej obviňuje, že všichni ostatní jsou jedna osoba. Banda kreténů tady, to se nedá číst. Zlatý novinky, raději si přečtu, jak tenkrát bylo všechno lepší.
  • Většího hňupa než ty aby člověk pohledal.
  • ucho
    tipnul bych si 2014. nic konkrétního oznámeno není.
  • A kdy to vyjde? kdyz kliknu na vase info o hre tak tam je 2015 to by bylo nak dlouho ne?
  • TheGGG
    Ale to ne veskoslav je uplně jiná liga, s tím mě nesrovnávej. Jinak jestli máš problémi se stolicí měl bys zajít k doktorovi. Pokud jde o sbírání kytek, něco takového by v dark souls jen zavazelo, vždy mě fascinují lidé co jdou na diskuzi o hře o které nic neví a začnou vymýšlet co všechno by tam přidali a ubrali. Možná pro tebe v Dark souls 3 zapracují možnost postavit domeček a založit rodinu. *7*
    PS: jen tak nemám v plánu umřít *3*
  • p.s.
    už me serreš debille ty jsi ješte vetší debill než veskoslav chcipni blbe a už na tebe nebudu reagovat
  • normalne v rpg kdyz delas alchymii tak sbiras kytky, a v oblivionu jsi tim mohl vydelat hodne penez, to nebyl trolling. byl to jen priklad na nejakou nenasilnou herni cinnost a regulerni slušne napsany nazor.
    ale tohle je zbytečný konzolistovi vysvetlovat zjevne ti unikaji souvislosti a pointa.
  • TheGGG
    pro 11th_Doctor@tiscali.cz
    Předpubertální dětičky neví jak zaujmout holku, tak musejí urážet každou kterou potkají na diskuzi.
  • TheGGG
    Simtě, většina lidí na této diskuzi tu hru ani nehrálá, ale vadí jim jak je Dark souls oblíbené RPG a přitom není dělané primárně na PC tak tu musejí nadávat a pomlouvat.
  • TheGGG
    PC mám takové průměrné, ale nevím co to pro tebe znamená. Witchera 2 jsem dal na vyšší detaily bez vyhlazování v 80% hry na 50-60FPS. Vímečně to kleslo na 40FPS. Teď hraju Bioshock infinited na nejvyšší bez vyhlazování s 50-60FPS. Kompl je trochu přetaktovaný ale teplota na grafické kartě je tak max. 80 stupňů a na procesoru o něco míň. S většinou her ale problém nemám. Argument že si nezahraji oldschool hry je trochu zbytečný, každý má PC aby mohl hrát tak nenáročné hry, nemluvě o tom že se nijak netajím tím že mě steré hry z dob 16bitů vůbec nezajímají a nebaví.
    p.s. Kdy jsi se ztrapnil? No třeba ten příspěvek o rpg kde budeš moc trhat kytičky byl dost zbytečný a jednoznačný trolling. Což souvisí i s poslední věcí, můj stupeň trollování je minimálně o tři třídy víš než ten tvůj. Uznávám ale že teď na tebe zareagovalo dost lidí, takže nejsi až tak špatný v trollení.
    Pápá
  • leon87
    Hele já bych klidně přitvrdil. Kindle bych zavedl až po získání Rite. Titanite by byl jenom rare drop. Snížil bych příjem duší. Za smrt by byla penalizace mínus humanita plus nějaké ty duše a pokud by si nezískal Retrieve a zase by si zemřel, byla by to perma smrt apod. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit