Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je fakt, že Dark Souls je o fous vyzrálejší hra, ale Demons Souls rozhodně není žádný chudý příbuzný.

Hlavní rozdíly jsou, že Demons Souls nemá komplexní propojený svět, ale jednotlivé "levely", které vedou odněkud někam a v Dark Souls je velmi účinný build postavy s vysokým armorem díky mechanice "poise", zatímco v Demons Souls se budeš snažit hrát "nalehko" a spíš uskakovat, protože těžký armor je tam skoro k ničemu.

Ovšem Demons Souls má skvostné lokace, nepřátele i atmosféru (ta je celkově bych řekl ještě lepší, než v Dark Souls).

Kolem a kolem mezi těmi hrami je z hlediska hratelnosti minimální rozdíl a pokud tě bavily Dark Souls, rozhodně si užiješ i Demons Souls.

A tajný tip na závěr: Až se vypravíš do lokace 3-1 (Tower of Latria), kup si pampersky, budou se hodit *5*
  • Malleth
    Je fakt že Dark Souls je po stránce hratelnosti o kousek dál, ale základ tu funguje stejně dobře, takže Demons Souls rozhodně stojí za zahrání. Má jinou, drsnější a temnější atmosféru a několik nezapomenutelných lokací a momentů. Krom toho nemáš moc na vybranou pokud si po dohrání Dark Souls budeš chtít zahrát něco podobnýho.

Navíc by ho měli dát na PS+ zadarmo, ale asi jen v US
    http://blog.us.playstation.com/2013/04/01/playstation-plus-april-update-demons-souls-free-for-members/
  • GGG bohužel ty ses tady naposledy dost ztrapnil kdy se ukázalo že veškery tvuj hate prameni z toho ze nemuzes hrat pc hry protože nemas pc :(
  • TheGGG
    To je pravda, mě třeba překvapilo kolik informací se dá ve hře nalézt o jednotlivých bossech nebo NPCčkách jen v popiscích zbroje atd. Mě třeba pobavilo že Smough is the royal executioner of Anor Londo. He longs to be ranked with the Four Knights, but his cruelty, including using his victim's bone as his food's seasoning, forever denied the position.
  • x_ander
    Rád bych se zeptal, má smysl Demons souls hrát po tom, co dohraju Dark Souls? Všude se píše, že Dark Souls jsou po všech stránkách lepší a dotaženější. Chtěl bych Demons souls zkusit, ale nerad bych měl při hraní pocit, že je to jen takový chudý příbuzný Dark Souls. Takže stojí to za to?
  • ucho - Jasně, všichni jsou trol.diskuzní... *15* Už se prober prosimtě! Proč místo odpovědi zase meleš ty svý blbiny? Jedinej opravdovej trol je ve tvý paranoidní makovici. *7*
  • TheGGG
    Tak naposledy, RPG se nerovná možnost volby. Nemluvě o tom že v Dark souls 1 drobné možnosti volby byly.
  • TheGGG
    Tak to pak jo, a které RPG za posledních 8 let se Dark souls vyrovná atmosférou a perfektním mixem singleplayeru a pvp
  • ucho
    že by byl trol.diskuzní i joe? to je pro mě překvapení, ale znamenalo by to, že ve zdejších diskuzích vlastně není nakonec tolik trolů, což je na jednu stranu pozitivní zpráva :)
  • joe - To nemám ještě koupený...
  • neznam, ja ted hraji simcity kdyžtak bysme mohli byt spolu v regionu
  • xH4wK
    Mimochodom, Demons souls cca 25 hodin, Dark Souls cca 65 hodin.
    Demons som hral po dark takze asi som uz vedel princip boja a celkovo hry preto kratsi cas :)
    Demons mi prislo jednoduchsie co sa tych portalov v nexuse tyka, strasne rychle sa dalo dostat takmer kamkolvek uz zo zaciatku hry, v dark to bolo trocha tazsie podla mna a viac som umieral :D
  • Bany dostávám, stejně jako trol.diskuzní, za inteligentní, pravdivé a přátelské příspěvky, které se však ne vždy hodí redakci a nenávistným diskutérům do krámu. To bude zřejmě ten hlavní důvod, proč si mě s trolem.diskuzním pletou a proč si na nás redakce zasedla. Redakce si totiž potřebuje vypěstovat svoje stádo poslušných oveček a vychvalovačů, čili pro samostatné a upřímné názory už zde nezbývá místo. Jednou jsem nahlásila jeden hodně nenávistnej příspěvek, kde bylo psáno, cituji *kopnout vas do drzky*. (http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/nove-obrazky-z-gta-v-predvadi-potapeni-i-rotacni-kulomet-62431/?page=2) Světe div se, tento příspěvek je zde do dnes. Nadsamci typu Veškoslav a God-of-War zde prostě mají zelenou, zatímco názory od holky je nutno okamžitě zesměšnit a zabanovat. Žádnej div, že se na týhle diskuzi vyskutuje tak málo žen... *7*
  • joe - Momentálně hrajeme s bratrem ve dvou LEGO Pána prstenů, znáš? Je to fakticky skvělý. Akorát si ted nejsem jistá, jestli se to dá hrát i přes internet...
  • Aspoň nelži blbko jedna. Málokdo zde získává bany, což ty dostáváš vcelku pravidelně. Tudíž to ukazuje na jedině. Multinick a ještě k tomu trolí blka *11*
  • Trissko jaké hry máš ráda? mohli bysme dát nejaky multiplayer
  • Myslím si, že ta postava měla schválně nějaké přestřelené statistiky (podobně to dělali i v některých ukázkách původních Dark Souls).

To video se mi celkem líbilo, ale taky nevím, odkud z toho všichni jasně vidí, že tu hru "nezprasili". Neříkám, že jo, prostě nevím, to z toho fakt nejde poznat. Jedině, že je tam hodně smrtí, ale je z toho vidět, že jich kvůli uklidnění fanoušků tam dali možná až trochu moc *3*
  • xH4wK
    Musim sa priznat, Dark Souls PTDE som si zakupil cez steam na PC, kde ma najprv prekvapila obtiaznost a optimalizacia na klavesnicu a mys, tak som hru odinstaloval, no nedalo mi, stale ma to lakalo a lakalo aby som si to znova zahral tak som si zakupil PS3 a Demons Souls + Dark Souls na PS3 kde som obe hry presiel..
    Ten pocit sa neda opisat, je to proste krasne ked clovek zdola narocnu hru respektive staci jeden z bossov a citite zadostucinenie
    Vobec nelutujem ani euro ktore som minul a zdolani hier na PS3 som si kupil este xbox controller for windows na PC prepojil PC s TV cez HDMI a hral takto, ten vacsi vykon PC je znatelny, blightown ziadne lagy ani znizene FPS to iste prakticky pocas celej hry, mal som fix na rendering aj na FPS (60 fps) a hralo sa nadherne, no znova som to na PC uz nedokoncil kedze prislo Bioshock Infinite :D kazdopadne planujem sa k tomu samozrejme vratit.
    Dark souls 2 ocakavam a neviem sa dockat, podla videa to vyzera znova na uzasnu hru s neopakovatelnou atmosferou a obtiaznostou, Demons a Dark souls su u mna za poslednych par rokov jedine hry ktore si urcite zapametam a na ktore si spomeniem aj o par rokov.. a Dark Souls II bude dufam rovnaka co sa kvality tyka ;)
  • No nevím, mám z toho videa spíš smíšené pocity. Prostředí vypadá parádně, ale co to bylo, jak ho ta potvora mlátila a nic mu nedělala? Z dalších věcí mírně pozměněný animační systém, přišlo mi to takové neohrabané (ale třeba to bylo hodně těžké brnění), tři zbraně v ruce (malý a velký meč a sekera), upravené UIčko (to nevypadá zle), celkové dojmy: smíšené. Bojím se toho stále stejně :) *7*
  • prudislav
    pokud já vim hra byla v top10 prodejů na steamu několik týdnů, takže se asi zas tak špatně neprodávala - obvzášť když i dvojka je plánovaná na PC od začátku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit