Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II vypadá věrně odkazu předchozího dílu
10.4.2013 | Aleš Smutný
190 příspěvků
-
Já nechápu proč se zapojuješ vůbec do diskuze, když jsi se nedostal ani k prvnímu zvonu...
-
Nehraje někdo DS na PC? Já sem si to kupoval před nějakym časem na Steamu, ale ještě sem se k tomu nedostal. Hlavně kvůli některejm bugum, nastavení grafiky a ovládání, gamepad sice mam, ale doufal sem, že by se hra s myší a klávesnicí mohla zlepšit.
-
No tak nám osvětli, co je DS, když ježíš podle tebe nemá pravdu;)
-
Koukám samej znalec tady
-
toto je action grinding RPG podobne ako Devil may cry
-
Používej DS wiki
-
:DDDD ludia si to vyprosili ale to co oni ponukli bol odpad
-
Joe, chápu, že tvé IQ je stejné jako teplota varu Helia, ale proč si ksakru nezjistíš, co RPG vůbec znamená....
-
musis vysolit dalsich 50eur aby si sa mohol hrat. Vies nova taktika predajcov. Dodrbu hru aby si si musel kupit gamepad aj na pc
-
mas pravdu konverzia DS na PC bola strasna. Jednoducho to bol odpad, horsiu konverziu este ludstvo nevymyslelo. Dostanem minusky za pravdu. To ze to spravili na pc znamena ze to ovladanie maju aj prerobit nie ze kup si este gamepad ked chces hrat nasu hru. Mali ho davat zadarmo k tej hre za tu ich debilitu a zadnu snahu. Tak drble ovladanie ozaj neexistuje v zadnej hre
-
Jj, je to od tebe pekny. A dekuji ti, ze si hru koupil. Ale prosim, neber internet tak vazne...
-
Napada ma Vampire: The Masquarade - Bloodlines *4*
-
O nic jsi nepřišel. Jediná "zajímavost" je, že dotyčná po resurekci mluví, ale stejně ti nic neřekne. Čistě z hlediska hry je upgrade flašky asi výhodnější, než jeden poměrně neužitečný fungující bonfire. Leda mě vlastně napadá, že je docela výhodné mít tenhle oheň namaxovaný (aby dával dvacet lahví), což ti docela pomůže v NG+. Pokud jsi to neudělal před "incidentem", tak teď už to nepůjde (a v NG+ také ne, protože nebudeš mít Rite of Kindling, nebo jak se to jmenuje)...
-
doufám že jednou vyjde i rpg kde nebude jedinou herní náplní zabijení monster, treba jako v oblivionu jsem sbíral kytky, vyrabel lektvary pak to prodal a koupil barák, kone a pod. Taky by tam mohlo být hodne nebojových adventurních questu, ktere by se resili jen dialogem nebo nejakou interakci, detektivním patranim a pod.
Takove "rpg" kde jen mlatite, pripadne je to obaleno tunou textu ktery ale nic neovlyvni považuju spíš za klon dooma nebo cod. koneckoncu v doomovi 3 bylo taky dost textu a nejaky rozvoj postavy mate i v cod. To nedela rpg, ale možnost volby... -
Nehodnotil bych úspěšnost PC portu na základě několika hlasitých a přehnaných reakcí jisté menšiny na fórech.
-
Upřímně, to mi na té hře taky docela vadí. Jako je fajn, že je HC i z hlediska objevování a rozkrývání příběhu atd. Ale kolikrát se např. za různými nepřáteli skrývají zajímavé příběhy, které jsem se teda ze hry samotné nedověděl, kolikrát ani nevím, jak se ten který nepřítel jmenuje (vyjma bossů). To samé u covenantů. Kolikrát vstoupíš do covenantu a vlastně ani nevíš, co to přesně obnáší, jaké máš výhody/nevýhody a tak.
-
ten firelink nepotrebujes pac se pak stejne muzes teleportovat
-
No jako neměl by to být tak zásadní problém, že bych kvůli tomu nemohl dokončit hru nebo tak (předpokládám, že spousta lidí třeba Lautreca pak ani nenajde). Někde jsem našel, že se prostě můžeš rozhodnout, jestli jí tu duši vrátit (čímž znovu aktivuješ bonfire a pak snad při odpočinku u tohoto bonfireu dostaneš vždycky 20 estus flask) a nebo se na to vykašlat a použít to na upgrade. Spíš mě zajímá, jestli jsem se tím nepřipravil o něco zajímavého v příběhu.
EDIT. jo, to jsem právě taky našel, tak snad dobrý:) -
tim padem o nic neprijdes :D a stejne jediny co se mi na ty hre nelibilo ze byla az tak tajemna ze sis to naspoiloval z wiki
-
já našel jen tohle:
Once Lautrec is killed, do not make the mistake of using her soul to augment your estus flask. That is Anastacia's soul, and must be returned to the cage in Firelink Shrine to revive her.
edit:
tak asi totoOn the other hand, the only reward for reviving her is that the Firelink Shrine bonfire is reactivated. If you're willing to lose the Firelink Shrine bonfire permanently, you can use her Fire Keeper Soul for your own devious purposes.