Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II vypadá věrně odkazu předchozího dílu
10.4.2013 | Aleš Smutný
190 příspěvků
-
V případě Dark Souls to má své opodstatnění - ta hra se ti tím vysmívá.
-
Přijde mi dost úsměvný v dnešní době dávat do her text "You Died" (nebo "You're Dead") poté, co chcípnete. To nás tím jako hodní vývojáři informujou jen pro případ, kdybychom si toho náhodou nevšimli (že jsme chcípli)?
-
Jaká kde? Vidím do sebe zahleděný monology ( ano i já možná takový mám). *4*
-
Spadl mi kámen ze srdce, je to pořád Dark Souls! *16* To abych si vzal aspoň 14 dní dovolený až to výjde. Jednička byla nejlepší hra za hodně dlouhou dobu.
-
To je zase diskuse. *1*
-
Musím tady souhlasit s Jejdáskem (wtf?). Ovládání Dark Souls je vymyšlené dobře (resp. nejlíp, jak to lze na gamepadu udělat), jen je zkrátka pro nového hráče dost náročné. V kontextu HC stylu hry jako takové to prostě dost lidí nedává a od hry je to odradí. Za což se ale zrovna v tomto případě nemusí stydět. DS není hra pro každého (ačkoliv po tom všeobecném hypu, který vznikl nadšenými recenzemi, vydáním PC verze atd., mě už přijde, jako by se DS stala mainstreamem, který "musí hrát každý", protože je to prostě "in". Ale chyba, pořád je to HC jen pro pár vyvolených (čti trpělivých) hráčů). Ano, naučit se pořádně DS ovládat chce čas a usilí, a až potom člověk dokáže ocenit naprostou vyladěnost a genialitu všeho.
-
Uplně přesně jsem věděl, že když tu přijdu, tak tu bude Rhuland trollovat o sto šest. Fanatik na entou. Jeho názor "nelíbí se ti Dark Souls, tak jsi to určitě nehrál a jen brečíš" apod. mi na tváři čaruje už jen rezignovaný úsměv.
-
Všechny obavy jsou už pryč. Vliv původního ředitele tam je stále hodně znát, nebo se ti tva noví hodně rychle naučili ten jeho styl (kdo hrál předešlé dva díly, tak pochopí). Prostředí zajímavé, nepřátelé zajímaví, fyzika je konečně na úrovni. Ještě to chce vyšperkovat, ale na to mají stále moře času.
A příliš mi to ani nepřipomíná Dark souls, jedině ohníčky, draci a obecně takový ten pocit, který má celá série Souls her. To je dobře, doufám minimálně ve stejný skok v herních mechanikách, jaký byl mezi Demon's souls a Dark souls. Ale umírat budeme stále... *1* -
Neuvěřitelný kolik buzeranů se tu sešlo... Půlka z vás nevěděla jak otevřít dveře od cely tak se na to vyserete a jdete prskat jak jsou vývojáři neschopný prasata... Mám opici a je mi z vás na blití...
-
Po druhý do toho asi už nejdu... Jsem docela přizpůsobivý a nějaký špatný port mne moc nerozhodí. Ale upřímně ta hra je asi pro jinou cílovku. Moc mne nebaví se znovu probojovávat přes monstra, která jsem několikrát zabil abych si to mohl po třetí rozdat s obrovským gargoylem, který se prostě nějakým záhadným způsobem rozdvojuje. Po 40 hodinách, kdy mne nějací démoni odnesli do nějakého prosvětleného města, kde jsem zase měl kosit ty stejný bosse jen v podobě běžných mobu jsem si řekl dost. Ne fakt možná to píšu z frustrace, ale ta hra mi prostě nemá co nabídnout. Příběh to netáhne. Bojový systém, který je mimochodem úžasný, prostě nezachrání tuhle arkádu, kdy někam jdeš ve světě, který nemá moc smysl.
Jo jsou tam pěkný momenty a monstra jsou parádní, ale s klidným svědomím si počkám na Zaklínače 3 :-) -
Katastrofální lama...
-
Stačí jen nebýt zbrklý, nedělat pořád to samé dokola, trochu se obrnit trpělivostí a mít dobré refexy
-
??
-
Víš vůbec co je slovo feeling?
-
Trolololo? Jaká rychlost šípů. Todle jsem popravdě ještě neslyšel. Možná to překonává i toho chlápka co nadával že si v dark souls vytvořil postavu a pak stejně vypadal jak zombie. Ten byl taky dost natvrdlej.
-
Jako nevím nevím. Jedničku považují za možná nejlepší RPG co jsem kdy hrál, (a hrál jsem jich dost) ale tady jsem možná čekal o trochu víc. I když samotný obsah vypadá dobře po grafické stránce nevidím žádný skok v porovnání s DS1. Stejně tak animace a fyzika působí obdobně. Doufám že to výjde i pro PS4, tam by mohla být grafika na vyšší úrovni.
-
Ano, překliknutí jednoho tlačítka podle toho jestli chci zaměřit protivníka nebo ne je opravdu těžké. *1* . Jestli na to nemáš reflexi a motají se ti prsty tak hraj radši něco pomalejšího.
Tady jedna hra, kde určite nebudeš mít problém:
http://www.youtube.com/watch?v=hedoZYSgeyU -
Ehm jsi asi trochu gramblavý, jak nelogicky změní pohyb? Neznám nikoho kdo by měl s tímhle problémy.
-
Katastrofalna kamera, katastrofalny port, katastrofalne ovladanie. Ne uz ma tato hra nechava chladnym.
-
hele a venco..kdy budete s kamosem ukazovat formou letsplay svoje pindiky, jiste by jste taky byli na ceske yutube scene prvni....